| נשלח ב-31/12/2009 20:55 |
|
| |
ואפילו פורום אין לך בשבת..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 21:09 |
|
| |
כמה שאתה חמור...
אבל זה נכון כי ביום חול יש לי עבודה ועיסוקים ומחשב ולא משעמם לי (?)............ ולא צריך לשבת מסביב לשולחן בסעודה........
ובשבת.................
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 21:32 |
|
| |
איזה יופי ששינו לי את הכותרת...
טוב שלא כתבו (לא שירים)
לא אוהבת את הסוג של הכותרת
אז שכולם ידעו שהכותרת המקורית היתה: שבת זהו בלי התחכמויות
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 21:39 |
|
| |
אז את סתם מקטרת.. אני חמור.. ואסיק שינה את הכותרת.. ושבת לא מתאימה לך..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 21:49 |
|
| |
זה פורום או פסיכולוג?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 21:53 |
|
| |
סתם תובנה מהחיים.. יש דברים שאפשר לטפל בהם רק בדרך לא מקצועית..!! בשביל זה יש פורום..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 22:28 |
|
| |
אני כ"כ משתתף בהרגשה הזאת. כל שבת מחדש אני מתמודד איתה. רק שבישיבה זה יותר קל כי יש לך תמיד תעסוקה, אבל תמיד שבת זה זמן של בדידות. לפני כמה זמן באיזה מוצ"ש כתבתי על זה שיר:
בשביעי
בין שני הלחמים, מנסה להסתתר כמו שהמפית מכסה. מרחף בתוך ניגון של אשת חיל, מי היה, מי נברא, ויכל אלוקים. הרחוב גועש מחלומות האנשים, בדרך הביתה. שנים שנים באו אל התיבה. ואני, אולי חצי דמיון, אולי חלום שעבר. מבקש להיות בשישי, שם נפלאה עזר כנגדו. בשביעי, אימה נופלת עלי, מה יעשה היחידי, ונרו דולק בדד.
ובהוויתי, שר ורוקד, מסתובב מתהפך, ושואל. בואי כלה. בואי כלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 22:33 |
|
| |
פעם חשבתי שאולי אני אתרגל למצב הזה של לבד... אבל זה לא מצב ששווה להתרגל אליו. אין יאוש בעולם כלל!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 23:10 |
|
| |
שבת??? חרופ!!! מי אמר שלגברים יש רגש?
סתם, האמת שבת בבית פעם ב.. ובישיבה תמיד יש בית מדרש (תורה לאפוקי מהפורום מותר בשבת) כך שזה לא משהו שחסר.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 23:26 |
|
| |
| רעיוני2 כתב: |  | אני כ"כ משתתף בהרגשה הזאת. כל שבת מחדש אני מתמודד איתה. רק שבישיבה זה יותר קל כי יש לך תמיד תעסוקה, אבל תמיד שבת זה זמן של בדידות. לפני כמה זמן באיזה מוצ"ש כתבתי על זה שיר:
בשביעי
בין שני הלחמים, מנסה להסתתר כמו שהמפית מכסה. מרחף בתוך ניגון של אשת חיל, מי היה, מי נברא, ויכל אלוקים. הרחוב גועש מחלומות האנשים, בדרך הביתה. שנים שנים באו אל התיבה. ואני, אולי חצי דמיון, אולי חלום שעבר. מבקש להיות בשישי, שם נפלאה עזר כנגדו. בשביעי, אימה נופלת עלי, מה יעשה היחידי, ונרו דולק בדד.
ובהוויתי, שר ורוקד, מסתובב מתהפך, ושואל. בואי כלה. בואי כלה. |
|
תודה 
אבל בגיל 21? למה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 23:44 |
|
| |
קטנה, כמה שאת צודקת.. כל מילה. וכמו שאת אומרת על רעיוני "גיל 21?" כך אני אומר עלייך: "רק בת 23? לא נורא."  רעיוני - השיר שלך מאד מעניין!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 23:56 |
|
| |
| רעיוני2 כתב: |  | אני כ"כ משתתף בהרגשה הזאת. כל שבת מחדש אני מתמודד איתה. רק שבישיבה זה יותר קל כי יש לך תמיד תעסוקה, אבל תמיד שבת זה זמן של בדידות. לפני כמה זמן באיזה מוצ"ש כתבתי על זה שיר:
בשביעי
ובהוויתי, שר ורוקד, מסתובב מתהפך, ושואל. בואי כלה. בואי כלה. |
|
עצוב, בודד, ומעורר הזדהות.. אבל בעיקר, מוצלח!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 02:22 |
|
| |
חח חמוד וגם את! התחברתי לכמה נקודות שהעלת.. ומסתבר שיש לנו כמה במשותף :).. אני ספק...שיבוא כבר!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:12 |
|
| |
השבת שלי מעניינת אותך?
אז ככה: בישיבה, זו בכלל לא שאלה. בבית, ב"ה מאוד לא משעמם לי. סעודות שבת אורכות זמן רב: שרים הרבה שירים, יש הרבה דברי תורה, זה יפיפה לשמוע את הקטנטנים מדברים פ"ש לאורך ולרוחב, מדברים, מדסקסים על השבוע וכו' וכו'. (ולא תמיד זה היה ככה, למשל פעם לאף אחד לא היה כוח לשיר, אבל אם הרבה רצון ומאמץ בנינו תוכנית שבתית בהחלט). ומה שנשאר בין הארוחות, אם זה בחורף אז הלילה ארוך, מדברים, הבנים לומדים, הבנות קוראות משחקות צוחקות. (ולא חייבם לישון ב12 בלילה...) וביום לא נשאר ממש זמן גם לישון... בקיץ הלילה נגמר מהר, ומה שעושים בחורף בלילה עושים בקיץ ביום, פלוס תהילים (לבנות ולמי שלא בר לימוד). וכמובן ישנים...:-) שינה בשבת תענוג:-)
לפעמים יש הרגשה שחסר לי את "שולחן השבת שלי". אבל גם זה כשזה יגיע בעז"ה זה יהיה רק עוד הרבה זמן... (מתארחים...) בינתיים יהנו ההורים מהנחת:-)
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 20:45 |
|
| |
היתה עוד שבת...
|
|
|
|
|