| נשלח ב-25/1/2010 14:50 |
|
| |
נשים שטחיות? כן. גברים? הרבה יותר....
מכמה אשכולות שפתחה לאחרונה 'אני הקטנה' נובע בעיקר שטחיותו של המין הנשי, ודי בצדק. אבל גברים, בינינו, פגישה ראשונה... מה תופס אצלכם הכי הרבה מקום בשיקול דעת, או ליתר דיוק, מה משבש אותו.... האם לא חיצוניות ורק חיצוניות?
גברים הרבה יותר שטחיים בקטע הזה.. אישה תסתפק ב'נחמד' גבר ירצה הרבה יותר מ'נחמדה'...
פנימיות לא ממש מעניינת אתכם בפגישה הראשונה... אז איך זה שזה התהפך עלינו?
שאלה:
פגישה ראשונה. במה אתם/אתן תתמקדו?
תוקן על ידי רוחלה2 ב- 25/01/2010 15:18:50
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 15:09 |
|
| |
דווקא אני עם רוחלה.
צריך רק לקרוא לאשכול:
עצומה למיגור המחשבות הנלוזות על המין היפה (ולא רק!)
מי שקרא לנו שטחיות מוזמן. אני השחזתי את סכיני עומקיי לשם כך.
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 15:11 |
|
| |
חזרתי בי עוד לפני שראיתי את האשכול הזה...
מורידה בפניך את הכובע...!
רק מה, בסביבה הקרובה שאני נמצאת בה באמת לא מתמקדים בחיצוניות יתר, ובמיוחד לא הגברים.
אבל את צודקת, צודקת לגמרי! גברים ונשים כאחד נופלים בזה.
(הדגיש את זה ברבה, שוב אני אומר.......)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 15:12 |
|
| |
קצת חופרים. אבל אם כבר מתעסקים בחפירות אז שיהיה הוגן. גברים מתמקדים בעיקר על חיצוניות פגישה ראשונה. הרבה יותר מנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 15:13 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | חזרתי בי עוד לפני שראיתי את האשכול הזה...
מורידה בפניך את הכובע...!
רק מה,
בסביבה הקרובה שאני נמצאת בה באמת לא מתמקדים בחיצוניות יתר,
ובמיוחד לא הגברים.
אבל את צודקת, צודקת לגמרי!
גברים ונשים כאחד נופלים בזה.
(הדגיש את זה ברבה, שוב אני אומר.......) |
|
כ"כ מהר אפשר לשנות את דעתך??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 15:16 |
|
| |
אם טעיתי ובדקתי
מה הבעיה?
וחוצמזה--- מראש זה כך אבל בגלל שאני אישה אני חושבת על נשים, מה אני צריכה לתקן ולא מה הוא...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 17:41 |
|
| |
אני כל כך שונאת את הויכוחים האלו. כאילו, מה זה לעזזל "יפה" או "לא יפה"? זה כל כך תלוי. יש בחורה יפיפיה שבחור מסוים אפילו לא יתלהב ממנה ובחור אחר רק יספר כמה היא יפה, וכן ההפך. יודעים? יש מישהו שאני מאד אוהבת ומעריכה. כוווווווווולם כולל כולם קוראים לו מכוער אני אומרת שאין יפה כמוהו.
נו, אז מה תגידו?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 17:46 |
|
| |
יופי- תלוי בבנאדם. יש אנשים שיתלהבו מיופי של בנאדם מסויים ואחר לא יבין מה יפה בו.. זה לא אקסיומה!!
ונכון- נשים לא כ"כ מסתכלות על חיצוניות בפגישה ראשונה. גברים- אני לא יודעת. למרות שנשים מסתכלות גם על חיצוניות בפגישה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 17:48 |
|
| |
האמת שפשוט לא הבנתי. מה הקשר בין מה שהגבר נמשך ליופי לבין מה שהגברים יותר עמוקים. אף אחד לא אמר שכל הגברים עמוקים וכל הנשים רדודות, אבל באופן כללי ברור שבישיבות מתעסקים במחשבה הרבה יותר מבסמינרים וכדו'.
מה האמת בכל זה? מי שיודעת את כל עניין תפקיד האשה ביהדות, (ואני לא כותב סתם, אלא אחרי שהקפתי את הנושא הזה) מבינה כי למעשה תפקיד האשה בעיקר הוא לתת לבעל תמיכה רגשית, ותפקיד הבעל להעמיד את עיקר היסודות של הבית. (אבל האמת לכתוב את זה בשתי שורות זה כמו כל התורה על רגל אחת).ומזה נובע העניין שהאשה פחות עמוקה. (כי עמוק נתפס כפילוסופי, מה שלא בהכרח נכון).
נ.ב. דווקא הגמ' מפרגנת על חכמת האשה 'בינה יתירה ניתנה בנשים', אם כי מצד שני 'נשים דעתן קלה'. מה באמת ההבדל בין שניהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 17:54 |
|
| |
רעיוני, אני חושבת שאם הקפת את כל נושא "תפקיד האישה בבית/ ביהדות"- אתה אמור לענות על שאלה כזו. כי אם זכרוני לא מטעני, יש על זה תשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 19:20 |
|
| |
רוחלה,בתור בחור אני אומר לך כל מילה שכתבת,בול!
גברים מסתכלים הרבה יותר על חיצוניות במיוחד בפגישה הראשונה(אולי אפילו רק על זה בהתחלה).
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 20:00 |
|
| |
ציקבעריתוש, אני יודע מה התשובה רק רציתי לדעת מה אתן חושבות על זה.
משהG, אף אחד לא טען שגברים לא מסתכלים על יופי. אבל להגיד שזה הדבר הראשון?? כשאתה מברר על בחורה הדבר הראשון(!) שאתה שואל זה איך היא נראית?? א"כ אל תאמר 'גברים מסתכלים' אלא 'אני מסתכל'. ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין להסתכל על יופי לבין להגיד שבגלל זה הגברים שטחיים בכל מובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 20:05 |
|
| |
עשיתם סלט אחד גדול ואם זה בא אחרי הדברים שלי אני מוחה!! כי לא הבנתם אותי בכלל!!
ואני אגיד בפעם המליון:
אני לא מדברת על יופי חיצוני אלא על רושם בכלל. כגון: פוזות למיניהן, שימוש במילים עכשוויות משפחה... כסף, אחים/ אחיות שוות של הבחור/ה
וכו...
וכן, גברים ונשים נופלים ברושם הזה!!
שימו לב!!
ומנגד שאלתי מה אפשר לעשות כדי לחזק פנימיות ולא ליפול ברושם חיצוני.
זהו....
ומי שחושב אחרת שיקום....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 21:04 |
|
| |
קטנה, צודקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 21:24 |
|
| |
ברור שרושם ראשוני זה דבר מאוד מאוד משפיע עד שאמת מכירים את הבנאדם לעומק לוקח זמן. ובגלל זה גם גברים וגם נשים וגם לא בשידוכים נופלים בזה.
לדוג' אם תראי אישה לבוושה היטב ואישה לבושה סחבות ברור שהמשיכה הראשונית תיהיה לאישה הנאה.
זה טבע האדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 21:46 |
|
| |
ונשים לא נופלות בזה? :-)
|
|
|