| נשלח ב-4/2/2010 00:01 |
|
| |
חוסר ביטחון עצמי בפגישות
שאין לי כ"כ בטחון עצמי בפגישות למרות שלכאורה יש לי הרבה ודימוי עצמי מצוין, אבל בפגישות לא כ"כ הצלחתי להיות מי שאני. מה עושים?
וזה קורה דווקא כשאני נפגשת עם כאלו שיותר מוצאים חן בעיני ואז בד"כ מה שקורה זה שהם מדברים הרבה, ואני מקשיבה , ויושבים ומנתחים דברים ונראה שבסדר והשיחה זורמת אבל זה לא זה..
יש לכם רעיון איך אפשר להשתפר ? תודה
תוקן על ידי אסיק_good ב- 04/02/2010 04:36:09
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 00:23 |
|
| |
רק בעיה אחת? לגופו של עניין, ביישנות זה אחד התכונות של יהודים
|
| נשלח ב-4/2/2010 07:11 |
|
| |
מכירה את ההרגשה, ואז בחורים מורידים אחרי פגישה שניה ואת אומרת - הי, אתם לא מכירים אותי בכלל.... לא יודעת מה יש לעשות, חוץ מלהתפלל. בהצלחה לכולנו. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 10:18 |
|
| |
במקרים האלה צריך להתפלל . והקב"ה שם את המילים בפה. בדיוק מה שצריך.
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 11:08 |
|
| |
בחורים מאד ממהרים להוריד על זה (במיוחד זה שהגיב מעלי, נראה לי מתאים לענין), בפגישה השניה או השלישית, וזה פוגע וזה מתסכל.
כי בסופו של דבר האדם הכי מדהים יכול להיות כל כך לא 'קולי' במבט הראשון.. אבל אולי המזל שלך הוא עם בחור ביישן גם כן.. או בחור ערכי עם סבלנות , או אחד כזה שיהיה עסוק כל כך ולא ישים לב שאת שותקת :-)
תוקן על ידי ליטאית ב- 04/02/2010 11:11:07
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 12:43 |
|
| |
בס"ד לא יודעת,לא קורה לי. בד"כ זאת אני ששופעת סיפורים ובטחון...
אבל בכל אופן לפני כל פגישה שלי אני מתפללת להקב"ה שישים בפי את המילים הנכונות מה לומר. ומנסיון-ה' שומע!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 23:17 |
|
| |
א. יש בחורים ביישנים זה לא בושה! ב. זיווג הוא משמים, להקב"ה בעיית הביישנות שלך לא מפריע לו, תשאלי את החבר'ה מהאיטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2010 00:38 |
|
| |
לא שאני ביישנית, לוקח לי זמן עד שאפתח , אלא אם כן זה בחור שהוא ממש מוחצן ואז הכל גם מצידי יזרום, אבל אם זה בחור שלא מוחצן בצורה בולטת, אז יקח לי זמן. וזה לא כל כך טוב. כי יוצא שמה שהוא צריך להבין שזה אני, ומה שיוצא שזה אני, זה 2 דברים שונים . אז למישהו יש כאן רעיון איך לשפר את זה? מה יכול לעזור?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2010 00:45 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2010 00:53 |
|
| |
א"א לשפר את זה, זה כמו ללמוד שחיה בהתכתבות.... אבל אני חושב שבחורים מודעים לענין וכן רוצים לנסות עוד. אחד המשפטים הנפוצים זה אולי היא תפתח יותר פגישה הבאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2010 00:55 |
|
| |
זה חדש...
כי זה לא נראה כך
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2010 00:57 |
|
| |
צודק.. טנקס. ואנסה לבדוק איך אפשר אבל טוב לשמוע שגם בצד השני יש פתיחות
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2010 00:58 |
|
| |
באשכול אחר הוזכר שבפגישה ראשונה משחק רק הרושם שבדכ מאחריו אין הרבה
זה טוב לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2010 08:23 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד לא יודעת,לא קורה לי. בד"כ זאת אני ששופעת סיפורים ובטחון...
אבל בכל אופן לפני כל פגישה שלי אני מתפללת להקב"ה שישים בפי את המילים הנכונות מה לומר. ומנסיון-ה' שומע!! |
|
מבדיקות שנערכו, קיים יחס חיובי ישיר בין חוסר אינטלגנציה לבין חוסר ביישנות על משקל חיובי. על משקל "אין שכל אין דאגות".
|
| נשלח ב-6/2/2010 21:41 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | בס"ד
לא יודעת,לא קורה לי.
בד"כ זאת אני ששופעת סיפורים ובטחון...
אבל בכל אופן לפני כל פגישה שלי אני מתפללת להקב"ה
שישים בפי את המילים הנכונות מה לומר.
ומנסיון-ה' שומע!!
מבדיקות שנערכו, קיים יחס חיובי ישיר בין חוסר אינטלגנציה לבין חוסר ביישנות על משקל חיובי. על משקל "אין שכל אין דאגות".
הפעם הייתי חייבת להשמיע את תוכחתי נגדך.
אם הייתי עוקצנית כמוך הייתי גם מוצאת את הפתגם המתאים עבורך.
|
|