| נשלח ב-21/3/2010 15:03 |
|
| |
שקרים
בס"ד
איך הייתם מגיבים על שקרים שנאמרו לכם מפי המדוייט כדי ליפות את המציאות בפניכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 15:49 |
|
| |
בס"ד זה באמת מצב לא נעים!
בד"כ אנשים לא מאמינים למה שהם שומעים בברורים ואז הם מחכים לפגישות כדי להכיר את הבן אדם באמת אם המדוייט משקר אז זו באמת בעיה, איך אפשר להתחתן כך??? אני הייתי מורידה את השידוך הזה מהר!!
ישנו משפט אדיר ששמעתי: "גברים נולדו בשביל לשקר ונשים בשביל להאמין להם..."
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 15:51 |
|
| |
מה זה שקרים? האם הוא אמר שהוא מעשן סיגריות והוא לוקח סמים? או שהוא אולי נוגע בסיגריות והוא כמה ביום? האם הוא אמר שהוא רוצה לשבת וללמוד, אבל הוא עובד חצי יום בבנין? או שהוא רוצה לשבת וללמוד והוא מתעסק באויצר? יכול להיות שהוא אמר שהוא בריא, והפירוש אחרי הכדורים...? בקיצור מה זה שקרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 15:53 |
|
| |
כמו ברבה, איזה שקרים? זה ממש תלוי ובאיזה עניינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 15:58 |
|
| |
שקר זה שקר לא משנה אם זה שקר קטן או גדול
לא הייתי רוצה להיפגש עם בחור שמשקר, היום זה סיגריות ומחר....
ברגע שבנאדם משקר זה מוריד מערכו בעיני, וזה גם מראה על חוסר ביטחון בקב"ה ובעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 15:59 |
|
| |
בס"ד זה לא משנה באיזה שקר מדובר!! עצם זה שהבן אדם משקר זה כבר מראה לא טוב. לצורך בניית בית צריך שיהיו לו יסודות טובים ויציבים ולא רעועים ואם כבר בפגישות אין אמון הדדי ואחד משקר לשני(ואפילו בדברים של מה בכך) אז מה יהיה אחרי החתונה?? ואיך יצאו הילדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:06 |
|
| |
טיע, לא רק גברים יודעים לשקר.
השאלה היא, במה מדובר. למשל, יש בעיות שלא נעים להיכנס אליהם בפגישות ראשונות ואז אם הנושא עולה, ייתכן שהבחור יגיד משהו לא מדויק ויסמוך על זה שבבוא הזמן הוא יתן הסבר מלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:09 |
|
| |
בס"ד נכון שלא,אבל בעיקר הם יוצאים השקרנים בתמונה.
אני לא מסכימה איתך ,גם שקר לבן הוא שקר בעיני וזה לא יפה להשתמש בו....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:14 |
|
| |
איזו תמונה זו, שבה הגברים הם השקרנים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:21 |
|
| |
בס"ד זו אחלה תמונה!!
גבר=שקר/לא אמת.
סתם...אל תיקח ללב אני מדברת מנסיון אישי כי גם עלי בחור שיקר שקר כזה יפה שבאמת סלחתי לו אחרי החיוך שלו.... אבל בפנים זה עיצבן אותי איך הייתי כזאת תמימה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:35 |
|
| |
טיע, אני מסכימה איתך לגמרי. מי שמשקר בפגישה אפילו על דברים קטנים כרגע.. לך תדע לאן הוא יגיע עם השקרים אחרי החתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:39 |
|
| |
בס"ד
http://simania.co.il/bookimages/covers4/42672.jpg
שקרים של גיל, שמירת נגיעה, השקפות עולם וכד'..
כל סוג של שקר מהותי גורם לחוסר אמון אצל הצד השני. יש גברים שמשקרים בנקל בלי להניד עפעף וזה כל פעם מדהים אותי מחדש!
איפה לוקחים קורס אנטי נאיביות?!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:39 |
|
| |
בס"ד
אגב, קראתי ת'ספר "מדוע גברים משקרים ונשים בוכות" - ספר מומלץ! כתוב יפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:48 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | טיע, לא רק גברים יודעים לשקר.
השאלה היא, במה מדובר. למשל, יש בעיות שלא נעים להיכנס אליהם בפגישות ראשונות ואז אם הנושא עולה, ייתכן שהבחור יגיד משהו לא מדויק ויסמוך על זה שבבוא הזמן הוא יתן הסבר מלא. |
|
אני מסיקה מכך שאתה שקרן פתולוגי..
נו נו..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:54 |
|
| |
אני לגמרי מסכימה עם תרי!
איזו שטות זו שרק גברים משקרים? נשים כזבניות לא פחות!
(ויש גם גברים שבוכים, אם כבר...)
לגבי העניין שקרים של גיל וכד', נשמע מוזר, וקצת פחדן שקרים של חוסר נעימות, די מובנים, אם כי לא אמורים להיות!! תלוי באיזה עניין
וחוצמזה גם אחרי החתונה יש "שקרים" בהם גם הבעל וגם האישה יודעים שיש פה שינוי מהאמת אבל מבינים!!
אתן הורגות אותי איך אתן חותכות בחיים לא שיקרתן??????????
בטח אני איזה שקרנית סדרתית.. בכלל לא!! רק יותר ראלית.
אין אייקונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 17:27 |
|
| |
לא, אני לא צדיקה תמימה אני גם משקרת לפעמים (לא בדייטים) אבל זה כואב לי ואני לא אוהבת לעשות את זה בכלל! דייט צריך להיות אמיתי וכנה, אחרי הכל זה הבחור/ה שאיתו הולכים לחיות כל החיים בע"ה, ולא רוצים שיהיו שקרים בהמשך.
|
|
|
|
|