אני מרגישה שבגלל שאני עדיין לא נשואה חסרים לי ריגושים, שינויים, חוויות מרגשות. וכל הזמן אני מחפשת לעשות אותם...
ואם לא הייתי מיושבת בא לי לעשות את הדברים הכי קיצוניים: לעזוב את העבודה, לעבור עיר, לטוס לחו"ל לתקופה..
קשור, לא קשור?
נשלח ב-22/3/2010 19:16
זהנשמע שאת צריכה ריגושים מיוחדים בחייך
נשלח ב-22/3/2010 21:40
כולם חווים את זה. אל תדאגי-אנחנו איתך..
אני למשל-מתה לטוס לארה"ב... ריגושים?.. יותר כמו רצון לחוות את העולם. אבל הריגוש הכי גדול שאני מעונינת בו הוא:
לראות את החתן שלי כבר.
טוב,
לא?!..
נשלח ב-22/3/2010 21:53
זה עניין של אופי! ואדרבה הפחד שלי בצרכים שלי זה איפה אני אתן להם ביטוי לאחר שאני יהיה נשוי, אני בטוח שאני ימצא משהו. הצורך הוא אופי, יש כאלא שצריכים לקרוא ספר או לקנות משהו, כך שהם לא שמים לב למשהו מוזר.
נשלח ב-22/3/2010 22:42
הטעות שלך היא שבחיים הנישואין יהיו לך פחות ריגושים, שינויים, חוויות מרגשות. את תכנסי לשגרה אפורה כל כך שאת עלולה להשתגע. מאידך יתכן ואחרי שתתחתני לא יהיה אכפת לך מלחפש ריגושים חוויות וכו'.
לנו לא נותר אלא לחכות ולראות.
נשלח ב-22/3/2010 23:28
קטנה, מה שאת מתארת הוא לא רצון לריגושים וחוויות אלא רצון לשינוי. זה מובן לי מאד, נראה לי שכל אחד במצבנו מרגיש הרגשה מסוימת של "תקיעוּת" וחוסר התקדמות בחיים. הרי כל צורת החיים שלנו היא שרווקות זה דבר ארעי. כמובן, כמובן, יש לה חשיבות כהכנה לנישואין, הזדמנות לעבודה עצמית וכו וכו, אבל כשהעסק מתארך, הזמן עובר, ואנחנו עדיין בהילוך ראשון, קשה שלא לייחל לאיזה זינוק קדימה.
באמת חבל שתחיי באשליות שכשתהיי נשואה כל יום יהיה מאתגר וחווייתי יותר מקודמו...
קומי ותעשי - תדאגי לעצמך! קחי חברות צאו לטייל, יש מספיק מקומות מרתקים בארץ וגם בחו"ל - להתנתק, להשתחרר ולנקות את הראש! יש המון חברות שמארגנות הכל כולל טיולים, פשוט להזמין מקום ולהצטרף! מומלץ מאד לכל אחת!!!!
נשלח ב-6/7/2010 10:15
קטנה, מזדהה עם כל מילה שלך, מכירה את זה כ"כ מקרוב, כבר פעמיים שכמעט עזבתי את הארץ, אבל בסוף לא. לא חושבת שזה קשור לחתונה, חוץ מהעובדה שחתונה יכולה להיות עוד אחת מרשימת הריגושים.
נשלח ב-6/7/2010 13:36
ליטאי613 כתב:
אשכול משעמם.
אין טעם להקפיץ.
בס"ד
יש לך עוד הערה????
נשלח ב-6/7/2010 15:53
אני דווקא עכשיו מת לעזוב את הארץ. לעבור לגור בחור נידח. לשכוח מכל העולם והלתחיל את החיים מחדש. מה שנראה לי שבארץ אני לא יוכל.