רציתי לשתף אתכם במה שעובר עלי בזמן האחרון... אולי זה יעזור לי קצת...
לפני בערך חצי שנה יצאתי עם בחור מקסים כמה פגישות, לשנינו היה מאד כיף זה עם זו, אבל היה משהו מסוים שכבר בפגישה השניה הבנו שיכול לעורר בעיה ובכל זאת המשכנו להפגש, כי באמת היה ביינינו חיבור מדהים, וכל אחד הרגיש שקשה לו להיות זה שיוריד את זה... אחרי 6 (!) פגישות, התחלנו לחשוב קצת יותר בהגיון והחלטנו שלמרות שכיף לנו ביחד, ולמרות שכבר התחלנו לפתח רגשות אחד כלפי השני, עדיף להפרד...
לי זה היה קשה מאד מאד.... אבל הזמן עשה את שלו והתחלתי לשכוח ולצאת עם אחרים, אבל עדיין נשארה לי פינה חמה בלב אליו, והרבה הפעמים הייתי חוזרת מפגישות ומשווה את הבחור אליו, ומתגעגעת....
לפני כמה שבועות הוא התארס עם חברה שלי מהכיתה!! וזה שוב הציף אותי בזיכרונות, וכל פעם שאני רואה אותה מספרת עליו ועל החתונה בהתרגשות (כמו שכל הכלות עושות...) אני מרגישה צביטה קטנה בלב...
באמת רציתי בשבילו שיתארס כבר, אבל למה עם מישהי שאני כל הזמן רואה מול העיניים???
תוקן על ידי אסיק_good ב- 16/04/2010 17:00:38
נשלח ב-16/4/2010 13:50
בס"ד
האוצ', כואב.. בתור אחת שעברה משהו דומה תדעי שבסוף רק הזמן מרפא ומאד עוזר... רק עד שמתגברים על זה סופית צריך להיות מאד חזקים. תשתדלי להיות עם אמונה, שכשיבוא שלך תגידי תודה שהקב"ה שמר עליך ,ולא נתן לך משהו שהוא לא שלך. עוד תראי שהיה שווה לחכות!
אולי אני טיפה אגואיסטית, אבל אחרי האשכול הזה, ואחרי האשכול שתמי4 כתבה, אני מרגישה שאני לא לבד! שלא רק אני עברתי בחיים שלי את אותו הסרט בלי ה-Happy end....
עצוב שככה קורה לעוד אנשים...
נשלח ב-16/4/2010 13:51
אותה גברת בשינוי אדרת. תמי?
נשלח ב-16/4/2010 13:55
בס"ד
בואו נפתח קבוצה בפייסבוק נגד בחורים חמודים, שמתחתנים עם מישהי אחרת..:)
נשלח ב-16/4/2010 14:11
שNונה כתב:
בס"ד
שלא רק אני עברתי בחיים שלי את אותו הסרט בלי ה-Happy end....
אני לא חושב שאין האפי האנד, פשוט עדיין לא היה END ושיהיה הוא יהיה מאוד HAPPI הרבה יותר HAPPI ממה שחשבנו שיהיה!
נשלח ב-16/4/2010 14:11
ועוד דבר אני רוצה לגלות, זה אותו דבר הפוך!
כמים אל הפנים זה לא המצאה זה אמת!
נשלח ב-16/4/2010 14:21
עצוב, עצוב לשמוע.
נשלח ב-16/4/2010 14:32
ה' נותן נסיון למי שיכול לעמוד בו.כמה שזה נשמע קלישאה- תשנני את זה טוב טוב לעצמך. זה עוזר.
נשלח ב-16/4/2010 14:39
בס"ד
זה באמת חתיכת ניסיון - מניסיון!
נשלח ב-16/4/2010 14:44
barbrav כתב:
בס"ד
אני לא חושב שאין האפי האנד, פשוט עדיין לא היה END ושיהיה הוא יהיה מאוד HAPPI הרבה יותר HAPPI ממה שחשבנו שיהיה!
ברבי מה קרה לך לא מתאים....happy....happy......!!!
ושמונה...
אמ.....זה באמת לא נעים אבל אני חושבת שבאיזשהוא מקום זה אבן שנגולה מהלב...
ככה את יכולה להיות בטוחה שהוא לא שלך....מחד.
ומאידך....שטוב לו עם חברה שלך....תסתכלי על זה ככה....שאם ההיתם מתחתנים כניראה שלשתיכם זה לא היה טוב ורק ההיתם סובלים עכשעו טוב לו!
ובקרוב גם לך יהיה טוב עד שלא תביני ביכלל מה מצאת בו....!!!!
נשלח ב-16/4/2010 15:42
מנגינה, על זה אני אומר אנחנו בסה"כ ניק!!! אין לו רגלים הוא לא יודע לדבר להביע רגשות וכו' הוא שליח של האדם האמיתי שעומד מאחוריו, ועל פיו הניק יכול להיות שמח עצוב מביע רגשות וחסום וכו' וכו'
ולכן את צודקת כי הניק ברברב לא מתאים לו... אבל אולי הניק לא מחכה לhappi end... אבל...
נשלח ב-16/4/2010 15:45
אאוץ'... ניסיון מאמי, ובעז"ה שגם את תתחתני מהר=] תשמחי בשמחתה,
נשלח ב-16/4/2010 16:27
מנגינהבלבן כתב:
בס"ד
ברבי מה קרה לך לא מתאים....happy....happy......!!!
ושמונה...
אמ.....זה באמת לא נעים אבל אני חושבת שבאיזשהוא מקום זה אבן שנגולה מהלב...
ככה את יכולה להיות בטוחה שהוא לא שלך....מחד.
ומאידך....שטוב לו עם חברה שלך....תסתכלי על זה ככה....שאם ההיתם מתחתנים כניראה שלשתיכם זה לא היה טוב ורק ההיתם סובלים עכשעו טוב לו!
ובקרוב גם לך יהיה טוב עד שלא תביני ביכלל מה מצאת בו....!!!!
אולי היא לא רואה את זה עכשיו, אבל עוד מעט היא תבין שזה הדבר הכי טוב שקרה לה.
כי "אין שמחה כהתרת הספקות" -
עכשיו היא פנויה רגשית להתחתן ולהתחבר לבחור אחר, ולא להשאר עם ספק בלב, שאולי ה- "הוא" היה שלה, והם סתם לא ביחד..
נשלח ב-17/4/2010 20:51
תודה לכולם
אני באמת מאמינה שהוא לא בשבילי, ובעז"ה ה- happy end שלי יגיע בקרוב וכו...
מה שקשה לי זה שכל הזמן כשאני רואה אותה, אני שוב נזכרת בו... נראה לי שאם הוא היה מתארס עם מישהי שאני לא מכירה, היה לי הרבה יותר קל... :(
שנונה, הפורום הזה הוא סוג של קבוצת תמיכה לבנות שבורות לב כמונו... =)
אגב, שמתם לב שכל שבורי הלב פה הם דווקא ניקיות בנות? מה זה אומר, שבחורים שוכחים אותנו הרבה יותר מהר מאשר אנחנו אותן?? כנראה שכן..... :((