| נשלח ב-21/4/2010 00:14 |
|
| |
היה מועיל שכל שדכן ייפגש עם הבחור או הבחורה
לפי דעתי היה מועיל שכל שדכן ייפגש עם הבחור או הבחורה,
ורק אז יעבור לשלב השידוך עצמו.
יביא מאוד תועלת.
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 21/04/2010 00:22:29
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 09:52 |
|
| |
גם לדעתי זה מאוד מועיל, וחבל שלא כל השדכנים פועלים כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 12:53 |
|
| |
בס"ד ממש לא מועיל!!! פעם אחת נכנס אלינו שדכן לבית(היה בדרך לוורט של מישהי מהאזור) והתחיל לשוחח איתי ועם ההורים שלי אחרי שהוא התרשם ממני(לטובה!!) הוא הציע לי איזה אחד ה' ירחם עליו ועלי.... וזה אחרי שהוא אמר לאבא שלי שיש לו בת חכמה וענווה!! בקיצור, יעשה טובה כל שדכן אם ישכיל לשדך מה שמבקשים ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:06 |
|
| |
קרה שהשדכן הזה לא משהוא. אבל שנפגשים אם בנדאם ומדברים איתו ושואלים אותו מה בדיוק אתה מחפש. שדכן נורמלי מתרשם הרבה יותר ומבין הרבה יותר מה להציע לך..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:17 |
|
| |
שדכנים הם אנשים שדוחפים את אפם למקומות לא להם, בעלי מרץ בלתי נלאה, נודניקים ברמות שקשה לתאר, לא מבינים עניין (כשעונים לא...) אבל נורמלים? ממש לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:31 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | שדכנים הם אנשים שדוחפים את אפם למקומות לא להם, בעלי מרץ בלתי נלאה, נודניקים ברמות שקשה לתאר, לא מבינים עניין (כשעונים לא...) אבל נורמלים? ממש לא! |
|
אז נתקלת בשדכנים ש$$$ עומדים לנגד עיניהם.
אבל יש כמה כאלה שעושים את זה באמת כי הם רוצים ומציעים הצעות לענין בלבד ואיתם עדיף להיפגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:41 |
|
| |
| shira88 כתב: |  | שדכנים הם אנשים שדוחפים את אפם למקומות לא להם, בעלי מרץ בלתי נלאה, נודניקים ברמות שקשה לתאר, לא מבינים עניין (כשעונים לא...) אבל נורמלים? ממש לא!
אז נתקלת בשדכנים ש$$$ עומדים לנגד עיניהם.
אבל יש כמה כאלה שעושים את זה באמת כי הם רוצים ומציעים הצעות לענין בלבד ואיתם עדיף להיפגש. |
|
בדרך כלל השדכנים שדוחפים את אפם,הם ממש לא בענין להפגש.
ודוקא אותם שדכנים שנפגשים אתם ,הם ממש לא הסגנון שדוחפים את אפם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:47 |
|
| |
אז אנלא יודעת עם מי נפגשתם ועם מי לא, אבל חברה סיפרה לי שהיא נפגשה עם שדכנית שתחקרה אותה על כל תולדות חייה מיום היולדה ועד הרגע שבו היא עמדה לפניה, כולל תחקור מלא ומפורט על כל החברות הטובות שלה, (שאני בינהם, ה' ישמור) חברה שלי ברחה משם כל עוד נפשה בה, ותתפלאו לשמוע, הוד מעלת השדכנית גם הציע 2 בחורים, עם אחד מהם חברה שלי יצאה וזה ממש לא התאים לחלוטין, ועד היום היא עוד מנדנדת להם על ההצעה ההיא... אז נכון שזה קיצוני להחריד, אבל קשה מאוד למצוא שדכנים נורמליים, הנורמליים שמציעים שידוכים הם בד"כ כאלו שלא שדכנים במקצועם...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:59 |
|
| |
הנורמלים שמציעים הצעות נורמליות הם אנשים שרוצים בטובתך. וזה בד"כ שדכנים רציניים או משפחה וחברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 15:13 |
|
| |
בד"כ משפחה וחברים, נדיר מאוד שדכנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 15:59 |
|
| |
רגע לא הבנתי, אם שדכן אף פעם לא ראה את הבחור או את הבחורה, איך הוא בדיוק שידך בינהם?! סO''
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:11 |
|
| |
בס"ד אוי מיטל,רואים שאת עדיין צעירה... שדכן לא חייב לראות את הבן אדם כדי להציע לו הצעה פשוט התהליך נעשה דרך טלפון את נותנת את הפרטים שלך:גיל,גובה,שומן,מקומות לימוד ושאיפות מבן הזוג והוא (השדכן) מנסה להתאים בין שאיפותייך לאופציות הקיימות בידיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:13 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
אוי מיטל,רואים שאת עדיין צעירה...
שדכן לא חייב לראות את הבן אדם כדי להציע לו הצעה
פשוט התהליך נעשה דרך טלפון
את נותנת את הפרטים שלך:גיל,גובה,שומן,מקומות לימוד ושאיפות מבן הזוג
והוא (השדכן) מנסה להתאים בין שאיפותייך לאופציות הקיימות בידיו. |
|
חחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:15 |
|
| |
בס"ד מה מצחיק פה????????????????? שומן לא מחייב שזה תואר ליתר משקל אלא למבנה הגוף!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:18 |
|
| |
אחוז שומן בגוף הכוונה..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:21 |
|
| |
בס"ד טוב...... לא לזאת היתה כוונתי הטהורה.
|
|
|
|
|