| נשלח ב-23/4/2010 02:02 |
|
| |
מה קורה אם נשארים רווקים כל החיים?
.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 02:20 |
|
| |
זה מצחיק מרוב שזה עצוב או ההיפך...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 02:23 |
|
| |
בס"ד
כתבתי את זה ב-C הרצינות..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 02:28 |
|
| |
מה את רוצה שיקרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 02:32 |
|
| |
בס"ד
איך חיים בצורה הזו בגיל 40 / 50 ?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 02:45 |
|
| |
את באמת דואגת? או מחפשת דאגות..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 02:59 |
|
| |
נהוג לאמץ כלב או חתול ולטפח עציצים לרוב (או אפילו גינה, אם אפשר).
אישית, הייתי הולך על שרקן (ראה תמונה) כי הם קטנים וחמודים, נשארים בכלוב ולא שורטים רהיטים וכו'
בנוסף אפשר לשחרר אותם בגינה כדי שיגזמו את הדשא, ככה שזה משתלב טוב עם העניין השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 09:55 |
|
| |
זן ב'מת שאלה קשר אשר לפי דעתי מפחידה את הרווקים\ות.
שאלתי פ'ם את הרב שלנו והוא אמר שמלכתחילה לא נקבע לאדם כזה דבר, אלא אם כן הוא נפגש שעם מי שנקבע לן מלמעלה שזה\זו תהיה\יהיה בן\בת זוגו\זוגתו, והוא או היא הורידו ת'הצעה מכיון שרצו מישו יותר טוב ויותר מושלם ממה שנקבע להם, או אז משתנה מצבם והם עלולים להישאר כרווקים.
אם אתם לא חוששים שזה מה קרה לכם, קחו ת'חיים באיזי, נצלו ת ימי הרווקות כי הם לא ישובו...
בשמחות----------
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 12:52 |
|
| |
| שNונה כתב: |  | בס"ד
איך חיים בצורה הזו בגיל 40 / 50 ? |
|
ברוב המקרים - קשה מאד . הרגשות הבדידות וההחמצה רק הולכות ומתגברות.
אבל למה את חושבת על זה או חוששת ? בע"ה תזכי למצוא את בעלך המיועד
ולהקים איתו בשמחה את ביתך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 12:57 |
|
| |
| במבוני כתב: |  |
שאלתי פ'ם את הרב שלנו והוא אמר שמלכתחילה לא נקבע לאדם כזה דבר, אלא אם כן הוא נפגש שעם מי שנקבע לן מלמעלה שזה\זו תהיה\יהיה בן\בת זוגו\זוגתו, והוא או היא הורידו ת'הצעה מכיון שרצו מישו יותר טוב ויותר מושלם ממה שנקבע להם, או אז משתנה מצבם והם עלולים להישאר כרווקים.
אם אתם לא חוששים שזה מה קרה לכם, קחו ת'חיים באיזי, נצלו ת ימי הרווקות כי הם לא ישובו...
בשמחות---------- |
|
מי הרב
מפחיד מאוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 13:17 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | נהוג לאמץ כלב או חתול ולטפח עציצים לרוב (או אפילו גינה, אם אפשר).
אישית, הייתי הולך על שרקן (ראה תמונה) כי הם קטנים וחמודים, נשארים בכלוב ולא שורטים רהיטים וכו'
בנוסף אפשר לשחרר אותם בגינה כדי שיגזמו את הדשא, ככה שזה משתלב טוב עם העניין השני.
|
|
XDDDDDDDD
לא נשארים רווקים [: בסוף הוא תמיד מגיעP:
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 13:20 |
|
| |
| במבוני כתב: |  | | זן ב'מת שאלה קשר אשר לפי דעתי מפחידה את הרווקים\ות.
בשמחות---------- |
| מאיפה זה בא? אם הם באמת הזיווג משמים, ברור שהם בסוף יתחתנו! מי שנשאר רווק זה מישהו שלא יעדו לו מישהיא\ משהוא מראש.... ואם הם נפגשו ולא רצו להמשיך, בסוףהם עוד יפגשו בהמשך חייהם... כי אנשים משתנים לאט לאט..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 14:36 |
|
| |
הרב שלי מהסמינר אמר זאת. ולא. ידש ענין שמזל משתנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:20 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  |
אם הם באמת הזיווג משמים, ברור שהם בסוף יתחתנו! מי שנשאר רווק זה מישהו שלא יעדו לו מישהיא\ משהוא מראש....
ואם הם נפגשו ולא רצו להמשיך, בסוףהם עוד יפגשו בהמשך חייהם... כי אנשים משתנים לאט לאט..
|
|
לא, זה לא ברור ! הגמרא במועד קטן אומרת שמותר להתארס בחול המועד "שמא יקדמנו אחר ברחמים", כלומר : מותר להתארס אפילו בחול המועד, שמא אם ידחו את האירוסין יקדים אותו מישהו אחר על ידי זכויותיו ותפילותיו ויבטל את מה שנגזר " 40 יום קודם יצירת הולד - בת פלוני לפלוני. (כך מפרש למשל הריטב"א. נכון שיש גם פירושים אחרים לסוגיה זו )
תוקן על ידי עץ_השדה_1 ב- 23/04/2010 15:22:01
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:48 |
|
| |
אה, ואהו לא ידעתי... ממש חידוש [: טוב לדעת כוחה של תפילה....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 17:02 |
|
| |
בס"ד
לכל המתעניינים: השאלה שלי נבעה מתוך יאוש טוטאלי!
אני יכולה ללכת בגאולה ולראות בחורים חתיכים הורסים, שנראים בסיגנון שלי, ולשאול את עצמי למה הם לא מגיעים אלי? מי הבחורות שכן זוכות לצאת איתן? מה יש בהן שאין בי?!
למה רק אני נפגשת עם בחורים שבכלל לא שייכים, ומורידה את רובם אחרי פגישה 1?!
יבוא מישהו שישרוד אצלי 2 פגישות?! קשה לי להאמין..
אני לא חושבת שהרעיון לאמץ שרקן יתאים לי, כי זה תמיד יזכיר לי את הטראומה שיש לי מכל הבחורים שהתחילו איתו ע"י שריקה ברחוב במהלך חיי..
אולי אמצא רווקה מתבגרת כמוני שנשחק כל היום בשש בש, ונצעק על ילדים קטנים שעושים רעש בין 2 ל-4 וזה יהיה הסיפוק שלנו בחיים..
שיהיו בשורות טובות!
אנא ה' הושיע נא!!!!!!!!!!
כי הגיעו מים עד נפש!!!!!!
תוקן על ידי שNונה ב- 23/04/2010 17:23:40
|
|
|
|
|