| נשלח ב-24/4/2010 23:48 |
|
| |
זמנים רומנטיים
בהמשך לאשכול של "איך זה להרגיש בשבת לבד". יש עוד נושא. באיזה זמנים הכי מרגישים שאתם לא נשואים ? לטוב ולרע.
לפי דעתי ערב שבת לפני כניסת שבת זה הזמן הכי כזה. כשאני נוסע בניחותא ליעדי השבת, ורואה כל מיני זוגות צעירים בכל צומת ותחת כל עץ רענן מחפשים מוניות/אוטובוסים אחרונים כדי להגיע לאנשהו. ואומר לעצמי "פייי תאר לעצמך להלחיץ עוד מישהו להגיע בזמן לקראת שבת"
|
| נשלח ב-24/4/2010 23:54 |
|
| |
אני מרגישה את החסר בימי חופשת בין הזמנים. אני יוצאת לקניות, בילוי או סתם ממקום למקום בגפי והרחובות הומים זוגות מאושרים עם ילדים נחמדים. מבלעם בצוותא
|
| נשלח ב-24/4/2010 23:59 |
|
| |
משתוקקת, מזדהה איתך. לי מרגיש חנוק ללכת לחתונות. חברות נשואות, עם או בלי עגלות, נעמדות עם בן הזוג ליד המחיצה, וכמה שיותר לתוך עזרת הנשים, כדי שכל החברות תראינה את הבעל ואותה צוחקים באושר ויתקבל הרושם שהם מנהלים חיי זוגיות נפלאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 00:01 |
|
| |
זה ככ קשה... כי כל זמן הוא קשה רצח!
אני מחכה כל יום לארוחת ערב עם הבעל
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 09:12 |
|
| |
את הסטטוס - בחגים, כשכולם בהתארגויות עם הקטנים. את החסר של שותף וחבר - אפשר למצוא בכל דבר. ליטאי, אחלה בלוג. באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 09:57 |
|
| |
ערב שבת אחרי כשהגברים חוזרים מהתפילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 12:25 |
|
| |
כל ערב בעצם בעיקר ערבי קיץ, כשנשענים על אדן החלון, נושמים את האויר החם ואת הרוח הקלילה מריחים מרחוק נרקיסי לילה מזיעים, את הריח המיוחד של לילות חמים וכל כך מתחשק שמישהו יתקשר או כבר יעצור עם האוטו מלמטה.. ובאופן כללי שיהיה מישהו לצאת איתו לאנשהו לא משנה כל כך לאן
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 19:12 |
|
| |
בס"ד מרגישה את זה בכל רגע מחיי. בעבודה-כשאין מי שיתקשר לשגע אותי מתי את חוזרת. ומה את אוכלת? בבית-כשאין מי שיקבל אותי בחיוך מאוזן לאוזן וישאל "היי טיע איך היה היום בעבודה?עיצבנו הלקוחות או שמא היו נחמדים??" ובכל מצב בחיים....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 19:14 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
מרגישה את זה בכל רגע מחיי.
בעבודה-כשאין מי שיתקשר לשגע אותי מתי את חוזרת.
ומה את אוכלת?
בבית-כשאין מי שיקבל אותי בחיוך מאוזן לאוזן וישאל
"היי טיע איך היה היום בעבודה?עיצבנו הלקוחות או שמא היו נחמדים??"
ובכל מצב בחיים....
|
|
הוצאת לי את המילים מהמקלדת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 00:28 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | בהמשך לאשכול של "איך זה להרגיש בשבת לבד". יש עוד נושא. באיזה זמנים הכי מרגישים שאתם לא נשואים ? לטוב ולרע.
לפי דעתי ערב שבת לפני כניסת שבת זה הזמן הכי כזה. כשאני נוסע בניחותא ליעדי השבת, ורואה כל מיני זוגות צעירים בכל צומת ותחת כל עץ רענן מחפשים מוניות/אוטובוסים אחרונים כדי להגיע לאנשהו. ואומר לעצמי "פייי תאר לעצמך להלחיץ עוד מישהו להגיע בזמן לקראת שבת" ואיי נכון! תמיד כשאני מוכנה לקראת שבת, לבושה והכול, אני מרגישה שהוא חסר... כולםם צועדים יחד לבית כנסת זוגות זוגות וזה כזה חמוד [:
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 13:42 |
|
| |
בס"ד מיטל, מה הקטע?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 13:44 |
|
| |
השם של האשכול הזה הוא קצת לא מתאים. זמנים רומנטיים אולי בשביל אנשים נשואים. לנו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 13:47 |
|
| |
חוסר בזמנים רומנטיים אוי אוי אוי 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 13:50 |
|
| |
בס"ד קטנה, יותר מתאים האייקון הזה  או זה 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 13:58 |
|
| |
אין עליך!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 14:05 |
|
| |
אני חושבת שליטאי שאל גם באיזה זמנים טוב לכם שאתם רווקים!
תמיד רע?
| ליטאי613 כתב: |  | בהמשך לאשכול של "איך זה להרגיש בשבת לבד". יש עוד נושא. באיזה זמנים הכי מרגישים שאתם לא נשואים ? לטוב ולרע.
|
|
|
|
|
|
|