| נשלח ב-26/4/2010 23:52 |
|
| |
עד כמה אתם פוסלים הצעות בגלל מראה חיצוני?
הרבה פעמים קורה שמציעים לי בחור שנשמע מצוין אבל משהו בחיצוניות מפריע לי. (לדוגמא בחור נמוך ולא חסרות דוגמאות...)
מצד אחד אני ממש לא מסתכלת על חיצוניות כדבר עיקרי, מצד שני אני יודעת שגם אם אני אפגש איתו זה יפריע לי מאד, וכנראה אני אוריד על זה...
ואז, אם אני מורידה את ההצעה, אני מרגישה שאולי זה פיספוס, ואיזה טימטום זה להוריד על חיצוניות לפני שראיתי במי מדובר, ואם אני נפגשת אני מרגישה שסתם ביזבזתי זמן והייתי יכולה לחסוך את זה...
מה עושים?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 23:54 |
|
| |
אוי הלך עלי, אני נמוך כולה איזה מאה שישים וקצת.....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 00:07 |
|
| |
חחח זאת סתם דוגמא, יכול להיות גבוה מידי\נמוך מידי\שמן\רזה\קירח.... כל אחד מה שמפריע לו לי מפריע קצת יותר מידי הרבה דברים....  סתאאאם...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 00:13 |
|
| |
ואהו, אני ברור שאפסול על גובה, קשה לי לתאר את עצמי עם בחור שנמוך ממני... ואני בחורה גבוהה, אני מטר 70,
לחיצוניות אני נותנת 40 אחוז... זה חשוב לי, אני לא התעכב על החיצוניות רק אם הבנ"א ממש לא ימצא חן בעיני...
שמעתי שגברים נותנים הרבה יותר אחוזים על חיצוניות...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 00:24 |
|
| |
לא חייבת שיהיה איזה יפיוף, מצד שני, תרחישי אימה מרתיעים אותי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 00:42 |
|
| |
| foru כתב: |  | הרבה פעמים קורה שמציעים לי בחור שנשמע מצוין אבל משהו בחיצוניות מפריע לי. (לדוגמא בחור נמוך ולא חסרות דוגמאות...)
מצד אחד אני ממש לא מסתכלת על חיצוניות כדבר עיקרי, מצד שני אני יודעת שגם אם אני אפגש איתו זה יפריע לי מאד, וכנראה אני אוריד על זה...
ואז, אם אני מורידה את ההצעה, אני מרגישה שאולי זה פיספוס, ואיזה טימטום זה להוריד על חיצוניות לפני שראיתי במי מדובר, ואם אני נפגשת אני מרגישה שסתם ביזבזתי זמן והייתי יכולה לחסוך את זה...
מה עושים?!?! |
|
כולה קפה\קולה\מיצ מה הכבדות הזאת? ועוד משלמים עלייך????? אני הייתי רץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 01:01 |
|
| |
מרמתוק, לעיתים המראות קשים מנשוא...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 01:06 |
|
| |
אז מתקשרים לזקא
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 01:10 |
|
| |
בדרך כלל נפגשתי עם בחורים שנראים טוב. אבל אין לי לזה כל כך משמעות ואני חושבת שאם אראה בחור שהוא פחות נראה טוב אבל חמוד בעיניי אז זה גם יהיה בסדר. כמובן שהוא צריך למצוא חן בעיני, אבל לא חייב שיהיה דווקא אחד שמעורר מבטים מהסביבה. אפילו עדיף שלא. אפילו לאחרונה נפגשתי עם בחור שלא אהבתי בכלל איך שהוא נראה , אפילו ברמה של רתיעה (מסביבי כולם עדיין אומרים שהוא נראה טוב אבל הוא לא הטעם שלי) ולמרות זאת נפגשתי שוב, וראיתי שאם הבחור מענין, אז אפשר להתחיל לראות בו משהו חמוד. אז זה משתנה, אני נותנת זמן לזה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 01:24 |
|
| |
אוי הנשים של היום רק הרס אותכן הרעיון הפמניסטי שהגבר יהיה חמוד יפיוף נקי מה זה הבולשיט הזה גבר זה גוש שערות מגודל שמשמיע רעשים לא צפויים אין מוטציה כזו גבר חמוד אנחנו לא חיית מחמד!!! איזה עולם הפוך.......
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 01:27 |
|
| |
בתאוריה צריך לתת לזה 10% מעשי זה עובד 20% זהו!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 09:09 |
|
| |
לי, אישית, גובה לא דבר שמפריע (אני די נמוכה, ויצאתי לא אחת עם בחורים גבוהים יחסית) אבל ברור שצריך להפגש עם משהו שנראה בענייך סביר לפחות. אבל לא הייתי מציעה לך להוריד רק מברורים על מראה חיצוני, כי יכולים לומר לך: שמן, ובסוף תגלי שהגזימו (למרות שבנושא של שמנים, אם אמרו לך שמן תצפי להר אדם...) אז לפחות את ההשתדלות של פגישה ראשונה תעשי, אח"כ תורידי, את כ"כ עסוקה שאין לך זמן לפגישות???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 11:37 |
|
| |
בחור שיראה נורמלי, לא שמן מידי, לא נמוך מידי, לא מכוער מידי, לא שעיר מידי (!).
שהכל יהיה במידה. בכללי שיראה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 13:19 |
|
| |
בס"ד לבוש הולם!!!! זה הפיתרון!! בחור שנראה לא טוב הלבוש יכול לשפץ אותו(גם בחורה). אני אישית לא משקיעה הרבה מחשבה ביופי אבל מראה דוחה מכל הבחינות כן ירתיע אותי. וחוצמיזה יופי זה דבר אינדבדואלי כל אחד רואה אחרת את האובייקט המוצע. פעם אחת נפגשתי בבית של אחותי אמא שלי התקשרה אליה באמצע הפגישה ושאלה איך? אחותי ישר אמרה שנראה לה שאני אוריד כי הוא שיא המכוער וכו' אבל בעיני הוא היה הכי חתיך שיש ,החיוך שלו הוא זה שכבש.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 13:45 |
|
| |
אני אוריד על חיצוניות.
מאוד חשוב לי המראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 13:49 |
|
| |
| במבוני כתב: |  | | אני אוריד על חיצוניות.
מאוד חשוב לי המראה. |
|
סליחה שאני שואלת אותך.
אבל את כ"כ יפה עד כדי כך שאת לא מוכנה
להתפשר על בחור שנראה "רק נחמד"
ולא "חתיך"??
|
|
|
|
|