| נשלח ב-7/6/2010 08:39 |
|
| |
איזה צד מוריד יותר?
נכון קורה שלפעמים נפגשים, והכל הכל מתאים, הדעות, ההשקפות, הרצונות, הכל מסתדר, אבל פשוט לא מרגישים שום דבר כלפי הצד השני, כלום. זה קורה..
השאלה היא אם זה קורה יותר מצד הבנות, כי הן יותר בעלות רגש, ומחפשות אותו יותר? או אולי להפך, כי לגברים אין מידי רגש?
שתפו!
תוקן על ידי פווווווווו ב- 07/06/2010 08:40:31
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 08:58 |
|
| |
50/50
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 09:01 |
|
| |
מוכח מדעית? מחקרית? סטטיסטית?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 09:04 |
|
| |
גם וגם וגם
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 09:08 |
|
| |
תן שם מחקר, עורך, קבוצת מדגם, סטית תקן, טווח מבחן, תן!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 11:08 |
|
| |
אני אישית זה קרה לי רק פעם אחת, ואז זה היה מהצד של הבחורה.
אני חושב שזה אכן מצוי יותר אצל בחורות, כיון שהם בעיקר מונחות על פי רגש, וממילא הן מחפשות לפעמים רגש שלא יכול להיות קיים כשמדובר בפגישות בלבד. (ולא משנה כמה פגישות יהיו) בחורים לעומתן מונחים לפי שכל, ואם הכל מתאים ויש אפילו קצת רגש, לא הרבה, הם יודעים שזה מתאים ושהרגש האמיתי יבוא אחר כך - אחרי החתונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 11:20 |
|
| |
טפשים יש בשני הצדדים. אחת הבעיות בתחום זה, שאנשים מורידים בקלות בלא סיבה ברורה לעין. לא ניתן "להתחבר" בפגישה אחת או שתיים. למעט אנשים שטחיים המחפשים מרכיב חיצוני כמו יופי ונחמדות, אשר אין בהם בכדי לתת אומדן ביחס לעתיד המשותף. בכלל, לא הייתי ממליץ לכם לדבר אודות דעות משותפות, עתיד הבנים, באיזה בי"ס ילמדו(סליחה - חיידר) או באיזה בית יעקב. גם לא לשאול מה עשית היום וכדו'. על שני הצדדים להעניק חוויה נעימה בפגישה המשותפת, על ידי סיפור של חוויות אישיות, מבלי לחשוש שמא הוא יגלה עלי הכל. צריך לתת אמון בבני אדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 13:48 |
|
| |
שאלה מעניינת..! כנראה שיש מחקרים בדבר.. חיפוש בגוגל אולי יתן תשובה. אבל לעניות דעתי-בתור בחור רווק.-זה הולך ככה -עד גיל 35 רוב הבחורות שמחזיקות מעצמם מורידות יותר מבנים.-ואחר כך אצל בנות יותר מבנים הגיל משחק ומלחיץ ואז בנות רוצות יותר אצל בחורים זה גם מחולק-אבל יש את גיל ההשלמה 40-55 -שחוזר לעצמו ואמר מה אני אתחתן לא בכל מחיר ולא בכל תנאי. ואפילו שהבחור מבוגר -אומר לעצמו לא אלמן ישראל.-ואני יצליח למצוא בס"ד- בחורה גם טובה וגם צעירה...נו לקוות לכולנו מותר. והשם יעשה הטוב אמן..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 14:01 |
|
| |
בס"ד
גרפולוג,
זה לא בדיוק נכון.
אמנם אין אפשרות לצפות לרגש געגוע מפגישה 1 בלבד
אבל בטח שצריך להיות הקליק הראשוני בין בני הזוג
איזשהי כימיה ואני לא מדברת על משיכה חיצונית וכאלו.
כימיה יכולה להתבטאת בזה שכיף לי איתו,אני מרגישה איתו
בטוחה.
כיף לנו לדבר לצחוק ואפילו לשתוק.
ואני חושבת שכל צד הן הגברים והן הנשים
מחפש את הכימיה הזו.
וכשאין את החיבור אז אין טעם להמשיך(כך אני חושבת)
החיבור לא יגיע עם הזמן....
וכבר שמענו המון סיפורים על זוגות שביטלו
לאחר ארוסין כי לא הרגישו שום שייכות ושום רגש לצד השני
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 14:03 |
|
| |
לקודמים לפני...! למי שלא התנסה בלהיות רווק/ה מבוגר . כל מה שאנחנו מדברים פה זה יפה להפתח ולהעלות את מצוקת הבחורים/והבחורות. אבל היות שזה לא עבודה/קרירה -אלא שנישואין הוא היצירה החשובה בעולם. והחיבור בין אדם לאדם. הוא מפץ עולמי. ולכן אני כמי שחי את זה יום יום-ופוגש אנשים צעירים יחסית אשר כואבים את כאב חיי הרווקות. לכן דעתי היא שזה לא קשור כלל לענין פסיכולגי-אלא- נטו התגלמות מוחלטת של בריאה חדשה . והיא שחז"ל אמרו שהקב"ה מזווג זיווגים. לכן כל הנסיבות וכל המחשבות הם רק מה שנקבע . ועת לכל דבר ועת לכל חפץ. וראו אייך זה שהמכוער יקבל יפיפיה וכדומה על זה המשקל-אם לא כי יד השם היתה בזאת. נכון הקב"ה בורא כל נותן יסודות ותכונות לרצות -כל אחד ותחביביו. האחד אוהב רק מי שהוא מעל 1:80 ולא ס"מ אחד פחות..וכן הפוך אצל בנים. וזה הוא גם דרך ה'-כתוב במשלי איולת אדם תסלף דרכו ועל השם יזעף לבו. לכן לא כל דבר צריך להאשים ..חלילה..גם בנושא זה.. אלא שחז"ל אמרו לנו גם מעשייך יקרבוך ומעשייך וכ"ו וכך הוא גם בשידוך. ויש מאמר מעמיק במהר"ל זצ"ל על מה דכתיב מכריזין בת פלוני לבן פלוני. לסיום-יש הרבה עוד מה לכתוב ולדבר בענין. אבל אני אומר שוב למי שלא חי את זה שצריך הבנה ומחשבה מעמיקה. לפני שהוא -זורק את הבוץ ולומר -כל מיני נוסחאות של מה הגורם למניעה. בית והון נחלת אבות ומהשם אישה משכלת.-ברכה והצלחה לכולנו יוסי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 14:08 |
|
| |
מסכים עם רוח דבריך "טיע" !!! אבל בוודאי צודק "גרפולוג" שיש פער בין הרגש וכ"ו בבחור ובחורה צעירים לבין מבוגרים יחסית ויותר ..!
הסטיפלער זצ"ל אמר -כלל טוב וחשוב שכאשר צעירים נפגשים ועדיין לא הגיעו לכלל חיבה. אלא רק -שאין מיאוס חלילה. אז אם יש צדדים טובים בצד האחר. מן הראוי לבדוק את זה עד כמה שאפשר..!
|
| נשלח ב-7/6/2010 14:21 |
|
| |
אני לא יודעת מי מוריד יותר רק יש לציין שהגברים מורידים יותר מהר, לא מורחים האישה באמת מחפשת רגש, רגש, ואולי ואולי אצל הגבר זה יותר ברור. אז אולי הוא באמת מוריד יותר.
אצלי, זה כמו שאמר ליטאי 50/50 אבל בדיוק!!
גרפולוג, דבריך מעניינים. אבל זה מדי רחב........
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 17:09 |
|
| |
קטנה 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 17:13 |
|
| |
אני חושבת ששאלתי לא הובנה, שאלתי איזה צד מוריד יותר על זה שלא מרגישים כלום ואין קליק/כימיה בין השניים, ואתם עניתם, איזה צד מוריד יותר, באופן כללי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 17:19 |
|
| |
רגשות ה' ברא אצל שני המינים, אמנם הנשים יותר בד"כ, אבל עדיין הבעיה קיימת אצל שניהם במידה שווה לדעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 18:02 |
|
| |
מצטרף לדברי ר' ישי לעיל.
אם כי קראתי במקום כלשהו מחקר על כך שנשים הם אלה שלרוב מנתקות את הקשר. נשים הן בעלות הבחנה יותר מדוייקת מאשר הגברים אם לקשר יש סיכויי הצלחה (בהצטרף עם העובדה ש"נשים מכירות באורחים" כלומר הן "מריחות" - בלי שהן מודעות לכך את העומד מולן. אצל גברים הגם שבשיקול הדעת יש פחות משקל לצד הרגשי, כושר ההבחנה חלש יותר, והגם ששני המינים זקוקים לעזרה בבחינת הפגישות, הגברים זקוקים לכך יותר).
ושוב, כחזרה מסויימת על דברי הגרפולוג ר' ישי, אם "לא הולך" בפגישה הראשונה, תנמיכו קצת ציפיות, וכל עוד אין סיבה משמעותית (תשאלו מישהו מבחוץ מה עשוי להיות משמעותי) להוריד, כדאי ללכת לפגישה נוספת.
יהיה ה' בעזרכם.
|
|
|
|
|