בית פורומים שידוכי חרדים

סינון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2010 01:08 לינק ישיר 
סינון

שלום לכולם יש לי שאלה ואני יציג אותה ככה אוקיי כבר תקופה לא ממש ארוכה אני בשידוכים
דעתי היא שלאחר שגילתי פחות או יותר את הכיוון של מה שאני מחפש ע"י ניסוי וטעייה ב"ה אני יודע כבר מה. לכן דעתי שצריך למצא כמה שיותר קרוב ומתאים למה שאני מחפש. ואני יסביר, כל שדכנית למשל שמציעה משו אומרת זה נראה לי ממש מתאים ובסיגנון וכו
ובתכלס הממצאים מראים על כיוון שונה כלומר כמה שאני שונא את זה את הסטיגמות אבל כלומר מה הסיכוי שבחורה שלומדת בסמינר א' מקצוע א' בעיר א' ממשפחה א' היא בעצם ב' שזה מה שאני מחפש? יש סיכוי,ברור. אבל זה לא לוטו פה ולרוב היא באמת א' אפילו שהשדכנית טוענות על כולם שזה מיוחד ושונה.
דעת הורי לנסות בכל זאת כי מה יכול להיות ואפשר לנסות וזה לא אומר כלום כל הדברים מסביב ואולי היא מיוחדת
ואני מאד מעדיף שכמה שפחות פגישות סרק ולהיתמקד בפילוח הראשוני שיהיה עם הסיכויים הגבוהים ועם נתונים מתאמים
ואולי בכלל ההורים שככ רוצים שאני יתחתן כבר ולא כי אני גדול מדי כי ככה אז הם קצת דוחפים לזה
אה ועוד דבר חשוב שברור שכל סינון באמת מצמם משמעותית את ההצעות.
אז מה דעתכם? מה נכון ומה לא ע"פ הנסיון או סתם ככה
אם תרצו עוד פרטים או שסתם לא הבנתם פשוט תגידו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2010 01:14 לינק ישיר 

אתה יוצא עם בחורות שלא מתאימות לך?

או שפשוט עוד לא מצאת את האחת שלך?

אם אתה יוצא עם בנות שלא בסגנון שלך, תעשה לזה סטופ! ותסביר לשדכניות+להורים הנחמדים מה אתה כן מחפש.

אם זה כן הסגנון שלך, רק שפשוט עוד לא מצאת.

לא נותר לי אלא לאחל לך בהצחלה!
ותמשיך להריץ, כמו כולנו...

עד שתגיע ליעד המבוקש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2010 01:23 לינק ישיר 

לא נשמע לך, אז לא נפגשים...
חבל לשרוף סתם ערבים. (מנסיון...)

"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2010 02:05 לינק ישיר 

MiG22 כתב:
שלום לכולם יש לי שאלה ואני יציג אותה ככה אוקיי כבר תקופה לא ממש ארוכה אני בשידוכים
דעתי היא שלאחר שגילתי פחות או יותר את הכיוון של מה שאני מחפש ע"י ניסוי וטעייה ב"ה אני יודע כבר מה. לכן דעתי שצריך למצא כמה שיותר קרוב ומתאים למה שאני מחפש. ואני יסביר, כל שדכנית למשל שמציעה משו אומרת זה נראה לי ממש מתאים ובסיגנון וכו
ובתכלס הממצאים מראים על כיוון שונה כלומר כמה שאני שונא את זה את הסטיגמות אבל כלומר מה הסיכוי שבחורה שלומדת בסמינר א' מקצוע א' בעיר א' ממשפחה א' היא בעצם ב' שזה מה שאני מחפש? יש סיכוי,ברור. אבל זה לא לוטו פה ולרוב היא באמת א' אפילו שהשדכנית טוענות על כולם שזה מיוחד ושונה.
דעת הורי לנסות בכל זאת כי מה יכול להיות ואפשר לנסות וזה לא אומר כלום כל הדברים מסביב ואולי היא מיוחדת
ואני מאד מעדיף שכמה שפחות פגישות סרק ולהיתמקד בפילוח הראשוני שיהיה עם הסיכויים הגבוהים ועם נתונים מתאמים
ואולי בכלל ההורים שככ רוצים שאני יתחתן כבר ולא כי אני גדול מדי כי ככה אז הם קצת דוחפים לזה
אה ועוד דבר חשוב שברור שכל סינון באמת מצמם משמעותית את ההצעות.
אז מה דעתכם? מה נכון ומה לא ע"פ הנסיון או סתם ככה
אם תרצו עוד פרטים או שסתם לא הבנתם פשוט תגידו

אני חושב שאם תלמד סטטיסטיקה תהיה די מוכשר בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2010 02:07 לינק ישיר 

כמעט_חדשה כתב:
לא נשמע לך, אז לא נפגשים...
חבל לשרוף סתם ערבים. (מנסיון...)

"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"

אני גם חושב שחבל סתם לשרוף ערבים, כי אפשר להגיע לכלא. וזה יכול להזיק לשם בשידוכים אחר כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2010 20:34 לינק ישיר 

הסינון הוא חשוב,
אבל כמו שאמרת הוא גם עלול להפחית בהצעות.

אם ההיצע ממש שונה מהביקוש כרחוק מזרח ממערב
אפשר לסנן חלקית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סינון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext