| נשלח ב-23/7/2010 13:50 |
|
| |
מחפשים את הדומה או המשלים ?
שלום לכולם,
אז כן אני דיי חדש פה.
אני כותב את האשכול הזה מתוך נסיון השידוכים שעברתי. הגעתי פשוט למסקנה שאני מחפש מישהי שעברה תהליך חיים בדיוק כמו שלי, או לפחות קרוב לשלי. לא מתאים לי בחורה שעברה תהליך שונה ממני בחיים. זה יהיה קשה מאוד מאוד להתגבר על הפערים שיהיו ביננו וזה רק יוסיף על הקשיים הרגילים של בני זוג צעירים. אולי התובנה הזאת היא קצת משונה, אבל זה מה שהניסון הורה לי.
יצאתי עם בחורות מסגנונות שונים שאולי חזותית הן היו דומות לי אבל פנימית הן היו רחוקות ממני כמטחויי קשת. אז השאלה הנשאלת היא כזאת האם אתם מחפשים את הצד השני שיהיה דומה לכם או שאולי אתם מחפשים צד שונה ממכם (משלים אתכם?)
תוקן על ידי אסיק_good ב- 28/04/2012 22:01:00
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 14:15 |
|
| |
באופי? במידות? במעשים?
או כמו שאני מבינה, בתהליך החיים.
אני בעד. לקחת את הכי דומה בתהליך החיים כמו שאמרת להקל על הקושי בגישור פערים.
אבל מצד שני לא יזיק לנו ללמוד ולהכיר עוד...........
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 14:25 |
|
| |
אני בטוח שאני ילמד גם ממי שדומה לי.
הלוואי שאני טועה, ככה זה פותח הרבה יותר אופציות, אבל מהנסיון אני רואה שהתובנה הזאת יותר ויותר נכונה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 14:45 |
|
| |
מישהו שעבר תהליך חיים כמו שלי אבל שונה ממני באופי..
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 15:03 |
|
| |
יש מחלוקת האם העולם בנוי שאחד משלים את השני, או שכל אחד אם השווים אליו. (אפלטון אריסטו וכוד') ואז יש את השאלה אם משלים את השני שיגור עני אצל עשיר חכם אצל טיפש וכו'....
בשידוכים לדעתי זה בעיקר אופי!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 15:08 |
|
| |
אופי זה כללי מדי, תנסה להביא דוגמאות או להיות פרטני מדי, חזק הגישה של אפלטון ואריסטו, לא ידעתי.
מי בדיוק אומר מה, ומה הגישה הרווחת יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 23:23 |
|
| |
אני מחפשת את הדומה לי בסגנון חיים, בשאיפות. באופי- לא מחייב, העיקר שאהנה ממנו. אני אף פעם לא הגרתי בדיוק מה אני מחפשת. אני משאירה את זה לרבונו של עולם... הוא יודע מה הכי טוב לי..... (חוץ מזה שיש חוק בעולם שנקרא "חוק מרפי" והרבה שהגדירו , קבלו את ההפוך.. אז אני מוותרת על ההגדרות.......)
|
|
| נשלח ב-25/7/2010 18:56 |
|
| |
בחיצוניות דומה. ברוחניות דומה. באופי שונה בשכל דומה – זה מה שאני מחפשת
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2010 01:11 |
|
| |
| חסויה22 כתב: |  | בחיצוניות דומה. ברוחניות דומה. באופי שונה בשכל דומה – זה מה שאני מחפשת |
|
בחיצוניות- הלואי ויהיה דומה חח
ברוחניות- דומה ואפשר גם חזק יותר.
באופי- שונה לגמרי!!
בשכל- הרבה הרבה יותר ממני (זו בעיה....... ..........)
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 19:44 |
|
| |
בחיצוניות-לא ממש אכפת לי דומה לי או לא..אבל כאילו שיראה סבבה..
ברוחניות-הרבה יותר חזק ממני.
באופי-אז זה מתחלק...אני צכה מישו שמצד אחד יהיה כמוני-ככה יהיה לו קל יותר להבין אותי...אבל מצד שני בנקודות אופי מסויימות שיהיה ההפך שלי. לדוג': אני בחורה די "הסטרית",כאילו לא בהגזמה,אבל נלחצת די מהר. ואני חייבת בעל רגועעעע שלא מאבד עשתונות.
בחכמה-הרבה הרבה הרבה הרבה יותר ממני!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 01:09 |
|
| |
מגניב  אחרי תקופה בשידוכים הגעתי לאותה מסקנה בדיוק רק שאני לא חכם כמוך שעליתי על הבעיה שלי אלא "חכם כמו" שיריש כי אני גם נמנע מהגדרות ותחזיות ובקיצור אני עסוק במה שבידי ולא במה שבידיו אבל מצטרף לקבוצת הדומה (עד כמה שזה תלוי בי) שרק אז ישלים אותי בעצם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2012 21:29 |
|
| |
תלוי מה מחפשים. חבר לחיים או שותף לחיים. שותף- רצוי שישלים. חבר- דומה בהרכב הנפשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2012 21:55 |
|
| |
מה את מחפשת... חבר או שותף?... 
|
|
|
|