| נשלח ב-27/7/2010 15:34 |
|
| |
חברתי הטובה מתחתנת - מה אומרים?
חברתי הטובה מתחתנת בעוד כשבועיים, ואנה אני באה?!
כל המתח והלחץ שלה, איך מסתדרים עם זה? מה נכון לומר ומה לא?
זו חברתי הקרובה הראשונה, עצות בדחיפות!!!
תוקן על ידי פווווווווו ב- 27/07/2010 16:14:55
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 15:44 |
|
| |
הכל משמיים והכל לטובה ססססססססססססתם..... העצה שלי שתראי את העולם במבט חדש שלדעתי הוא האמיתי העולם בעצם בנוי שכל אחד נותן לשני אחד אופה לחם אחד מכין את הממרח שוקלד וכל אחד נותן לשני,ורק כך אפשר להתקיים ולקיים עולם מדהים [תלכי לסופר ותראי איזה עולם מדהים שכל אחד נותן מטעם אחר ממילא לכולנו יש מטרה משותפתתתת שכול הצרכים של כולנו ימולאו ממילא לראות אותה כחלק מהמטרה שלך של כולם, ואחת מהקבוצה הצליחה וזה כיף וזה יגיע אל כולנו [כעין קבוצת כדורסל שיש מטרה לנצח ולהצליח וכולם שותפים בהצלחה ושמחים גם אם אחר בקבוצה קלע כי ממולאת המטרה שלנו זה נקודה שצריך להתבונןן בה אבל בהתבוננות תיווצר בוננות התפתיע אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 15:48 |
|
| |
מה??? אני ביקשתי עצות ועזרה מה לומר לחברה שלי, ואיך לעבור איתה את השבועיים האלו, באמת שלא הבנתי מה כתבת..
(חוצמזה שאתה שוכח לסגור סוגריים שפתחת)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 15:50 |
|
| |
זה קשה מאוד מאוד! מבינה אותך מאוד!!! אבל לא נשאר בידך לעשות כלום רק לבקש מה' שיתן לך לפרגן מכל הלב ולהיות איתה בשמחה שלה. בהצלחה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 15:58 |
|
| |
אני שמחה איתה, באמת! רק שהיא פשוט מטורללת עכשיו, וכל המתח שלה היא פורקת עלי, אינלי בעיה עם זה, רק אולי מישהי מכירה מקרוב את הבעיה ויודעת מה ואיך לומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 16:04 |
|
| |
\],,,,,,,,,,,
אני ביקשתי עצות ועזרה מה לומר לחברה שלי, ואיך לעבור איתה את השבועיים האלו, באמת שלא הבנתי מה כתבת..
(חוצמזה שאתה שוכח לסגור סוגריים שפתחת)
השלמתי את הסוגר,,,,,,,,,, אני יודע מה ביקשת ,,,, ואני מבין שלא הבנת , לא צריך להגיד לה כלום לא צריך לעבור איתה כלום.... ברגע !!! שאת לא תקנאי ותפרגני ומממילא תשמחי איתה אין שאלה ,אם היית נשואה היה שאלה ?! הנקודה הבעיתית שלך היא התחושה שבה את נמצאת ממילא ברגע שאת תהיה שלמה עם עצמך ושמחה בחיים ובמצבך אין שאלה ואין כלום כלומר מניתוח השאלה נראה לי שאין בעיה במה לומר ומה לעשות אלא בעיה אחרת במה שאת מרגישה וברגע ששינת את זה פתרת הכל וממילא כתבתי לך דרך שהיא קצת קשה אבל דרכים קצרות תמיד באות מדרך ארוכה כידוע תנסי להבין את הנקודה כי אני פעם היתי קנאי [עם חיוך חיצוני כמובן] ומנסיון זה שינה לי את הסתכלות חבל על הזמן ולא רק בנושא השידוכים והקנאה ההסתכלות על העולם כך שיש לנו מטרה משותפת שכל הצרכים של כולם ימלואו [ולא רק הצרכים שלי [כמעט שכחתי שוב סוגר]]]]]]]] ואנחנו כביכול קבוצה שהמטרה שלכולם יהיה טוב וממילא הצלחתה היא הצלחתך גם אם לא הבנת מקווה שהבנת מה את צריכה לשנות ולהגדיר לעצמך בהצלחחחחחה ואל תשכחי להגיד לה מזל טוב ,,,,,,,,,,,,,[
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 16:08 |
|
| |
בחייאת, תמיד ידעתי שהגברים לא מבינים את הנשים, היום היתה לי דוגמא מוחשית לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 16:12 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | בחייאת, תמיד ידעתי שהגברים לא מבינים את הנשים, היום היתה לי דוגמא מוחשית לכך. |
|
אין לי אייקונים אבל קבלי ליייייקקק!!!
---דן לא לבכות
ובקשר למה להגיד לה או לא, זה כזה דבר אינדבדואלי רק את מכירה אותה כדי לדעת מה להגיד ומה לא.
אני מאחלת לך שה' יתן לך את המילים הנכונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 16:17 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | אני שמחה איתה, באמת! רק שהיא פשוט מטורללת עכשיו, וכל המתח שלה היא פורקת עלי, אינלי בעיה עם זה, רק אולי מישהי מכירה מקרוב את הבעיה ויודעת מה ואיך לומר? |
|
עברתי את בדיוק אותו סרט, בדיוק בגילך עצתי, לא לומר כלום!
פשוט אין מה לומר. כולה היא מתחתנת, והיא תעבור את השלב הטיפונת מלחיץ הזה הרי את בלאו הכי לא יכולה לומר לה שום דבר מנסיון.......
זהו, להקשיב לכל הטרלולים שלה ובזרימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 19:08 |
|
| |
אני עם קטנה, עברתי את זה כבר פעמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 19:29 |
|
| |
להקשיב ולהקשיב עד בלי סוף!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 20:21 |
|
| |
אין מה לעשות.. זה יעבור לה ולך מתישהו.... ;) עברתי את זה 4 פעמים!!!!
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 04:16 |
|
| |
תגידי לה שכדי לה לבטל את השידוך, שהבחירה שלה היא טעות, שהוא איש רע, שהיא תסבול לשארית חייה, שהיא תגמור כגלמודה ללא קבר. אם היא עדיין תאמין ותסמוך עליך תתקשרי לבחור ותצילי אותו. (הגברים האלו...)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 08:42 |
|
| |
ברבי, מה קרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 08:45 |
|
| |
עזבי, שיר, ציניות משובחת, בין התחביבים האהובים עלי..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 09:40 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | | תגידי לה שכדי לה לבטל את השידוך, שהבחירה שלה היא טעות, שהוא איש רע, שהיא תסבול לשארית חייה, שהיא תגמור כגלמודה ללא קבר. אם היא עדיין תאמין ותסמוך עליך תתקשרי לבחור ותצילי אותו. (הגברים האלו...) |
|
חחחח....ברבי,בין הזמנים עשה טוב לתגובות שלך...=)
|
|
|
|
|