| נשלח ב-27/7/2010 21:40 |
|
| |
לספר שאתה גולש באינטרנט
תגידו מה זה אומר לכם בנות שבחור מספר שיש לו מגע עם אינטרנט ,ולכם בנים מה זה אומר שבחורה אומרת שיש לה אינטרנט והיא גולשת
האם זה אומר בכלל
ואם כן מה
אל תשכחו שזה נושא טיפה קשור אלינווווו [לפחות לרוב אלו שכותבים כאן,,, ] אז תשתדלו לחשוב במבט אוביקטיבי וכנה
והאם לספר את זה או ש,,,להיות בששששש,,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 21:41 |
|
| |
מלאנים אשכולות בנושא, באמת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 21:46 |
|
| |
אם ישאלו אותי, לא אשקר, אבל לספר מעצמי אין עניין..
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 22:11 |
|
| |
מה אומר לך תלוי בבן אדם, זה כל כך אינדויידואלי.
אם היא בחורה נניח מתחזקת, אז אני מבין אותה, לעזוב את העולם במכה, קשה, ובנוסף אינטרנט לא אמור להשפיע עליה אם היא מתחזקת.
מצד שני אם היא דוסה מלידה שגדלה בלי אינטרנט בחיים והיא עכשיו גולשת באינטרנט תוך זה שהיא מגניבה את זה מהמשפחה שלה ומההורים שלה זה שונה, זה מראה על סוג של ליקוי (ההגנבה מההורים, חוסר במידת האמת עם המשפחה).
ויש עוד כמה מקרים, לכן תאכלס, על עצמי אספר ואספר גם מה אני עושה, מנגד, אם היא תספר אשקול זאת לפי דוגמאת המשקל שהבאתי לעיל
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 01:19 |
|
| |
אם אתה מרגיש שזה נושא בשבילך, אז אתה צריך לספר אם זה משהוא בקטנה שזניח מבחינתך, פשוט דלג ואל תלחיץ
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 16:25 |
|
| |
אם זה בסדר, אז מה הבעיה?
ואם לא, למה אתה פה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 01:20 |
|
| |
אחרשנדתא אם זה תשובה, אז מה ענית ? ואם לא, אז למה ענית אותה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 18:26 |
|
| |
תלוי ותלוי! יש בחור שילחיץ אותי אם אדע שהוא בנט, ויש בחור שאיתו אהיה רגועה יותר.. תלוי מה האופי, עד כמה הוא יציב בדעות, עד כמה אני מרגישה שאפשר לסמוך עליו , תלוי מה הוא מחפש שם.. כמובן שעל פניו זה משהו שעדיף שלא.. הכי רגוע.. אבל אם אדע שאפשר לסמוך עליו והוא בחור טוב, כמו שיש בחורות טובות גם פה.. אז זה אחרת.. אבל זה לא נשמע טוב.. לא יודעת.. אצל כל אחד ירגיש אחרת.. וגם תלוי איך הוא רוצה את הבית שלו אחר כך..! אם הנט הולך להיות חלק אינטגרלי מהחיים זה יפריע..
|
|
|
|
|