| נשלח ב-30/7/2010 13:00 |
|
| |
הופעה חיצונית של בחורה
בנים-
עד כמה משפיעה עליכם הופעתה החיצונית של הבחורה? (לא מראה)
אני מתכוונת לבחורה מאד מודרנית! (רק בלבוש)
ממה שאני יודעת, בחורים מאד נרתעים כששומעים בחורה מודרנית..
דעתכם?
האם תורידו אותה כבר בבירורים?
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 13:03 |
|
| |
בקצרה.. אם זה מתבטא אצלה רק בלבוש.. אז מתאים לה בחור שהוא לא כזה... ואם הוא לא כזה.. אז נדמה לי שזה אמור להפריע לו..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 13:22 |
|
| |
ודאי שלא מורידים לכתחילה, למרות שאני דיי שונא את המושג "מודרני".
השאלה במה מתבטאת המודרניות שלה, אם היא בחורה שנמצאת במקום שכולם מודרנים והיא נגררת, אז זה לא הבעיה שהיא מודרנית אלא בעיה שהבחורה הזאת חלשת אופי ורצה אחרי המון העם בצורה עיוורת.
אם המודרניות שלה מתבטאת בצורה של חוסר צניעות, משמע חצאיות מעל הברך, חולצות מעל מרפק, מחשופים למינהם, זה אומנם נוגד את ההלכה, אבל לעניות דעתי זה הרבה פחות גרוע מאשר בחורה שעושה מה שכולם עושים [בלי הפעלת שיקול דעת אישי].
אם היא בחורה, שלא אוהבת ללבוש חצאיות של פליסה וחולצות מכופתרת כי סתם היא אוהבת מראה יותר אלגנטי או סגנון צעיר כזה או אחר בגלל שהיא באמת !!! אוהבת את זה, להיפך, אחזק את ידה, ואוהב את מי שהיא אוהבת, כי זה מה שמושך אותי, שאנשים הולכים בדרך התורה ואף על פי כן עושים את מה שהם עושים באהבה לדברים [ תוך שמירת ההלכה והתחברות לעצמך]
בכל אופן, אני אישית מתלבש דיי מודרני [ משמע חליפות והכל, שלא ישתמע אחרת, אבל תמיד בגדיי מגוהצים וגזרה צרה, כי זה מה שאני אוהב, למרות שהציבור מסביב דיי לא ככה, אבל זה מה שאני אוהב וזה מה שנח לי, ולדעתי זה לא מעיד עליי כלום, ולכן גם לא אפסול אחת שהיא בדיוק כמוני, כי כזאת בדיוק אני מחפש, מנגד חשוב גם לגוון לפעמיים, זה כל היופי, פעם להתלבש כך ופעם אחרת- מכניס קצת חיות]
פירטתי קצת, אבל זאת הייתה שאלה דורשת
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 13:39 |
|
| |
יונתן, זה נשמע שאתה כבר עמוק בחיים על כל נושא יש לך תאוריה שלמה מכל הזוויות וההיבטים.....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 13:43 |
|
| |
חח צעיר אני וצעיר אנוכי,
הכל לעניות דעתי בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 13:58 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | בקצרה..
אם זה מתבטא אצלה רק בלבוש.. אז מתאים לה בחור שהוא לא כזה...
ואם הוא לא כזה.. אז נדמה לי שזה אמור להפריע לו..
|
|
לפי מה שאת אומרת נשמע שאין לה סיכוי..
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:34 |
|
| |
יונתן,ושוב הרשה לי לחלוק עלייך במקצת..
יפה שהבאת כמה היבטים למושג "מודרניות"... אבל לא הכל שחור לבן...אתה יודע... יש כמה גוונים באמצע..
אבל קבל ח"ח על תגובה לעניין!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:40 |
|
| |
לא אמרתי שהכל שחור לבן, יש הרבה אפור, אבל אם נתחיל לפרט על כל דבר זה יהיה ארוך ומייגע [גם ככה התגובות שלי קצת ארוכות אז אני משתדל לקצץ]
מצד שני נראה לי שיש תרתי דסתרי בדברייך,
מחד אמרת שאת חולקת עליי מאידך אמרת שתגובתי לעניין =]
נראה לי שהבנתי =]
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:51 |
|
| |
תוקן על ידי נאות ב- 30/07/2010 14:58:03
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:55 |
|
| |
כמעט_, זה מעניין מה שאת כותבת. מצד אחד זה נכון שכאשר מבררים ושומעים את המילה מודרנית, אנשים נרתעים. צריכים להוציא את המילה הזו מהלקסיקון של השידוכים. כל אחד מגדיר את המושג הזה אחרת. לאחד מוקרנית זה יהיה בלבוש אופנתי טרנדי על בסיס קבוע, ולאחד מודרני זה יהיה אחת פתוחה שהולכת לקולנוע וכו' (גם אם זה נשמע לכם קיצוני, זה לשם ההסבר). מאידך, אני רואה יותר ויותר זוגות צעירים שהבחורה נראית טיפטופ, לבושה במיטב מחצלותיה והיא כמודרנית ממש  . והעיקר כשהם פוגשים בחורה כמוני שלא הולכת אופנתי-טרנדי, אלא מכובד ונורמלי, זה לא מספיק בשבילם ..... אז יאלללהההההה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:58 |
|
| |
אז מה אומרים????
ולהיכן נעלמו הבחורים שאליהם מכוונת השאלה?
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 30/07/2010 15:00:35
"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:05 |
|
| |
חכמה, כמה שאת חכמה!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 20:59 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | בנים-
עד כמה משפיעה עליכם הופעתה החיצונית של הבחורה? (לא מראה)
אני מתכוונת לבחורה מאד מודרנית! (רק בלבוש)
ממה שאני יודעת, בחורים מאד נרתעים כששומעים בחורה מודרנית..
דעתכם?
האם תורידו אותה כבר בבירורים?
ההיפך.
|
| נשלח ב-31/7/2010 21:00 |
|
| |
תבוא עליה הברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 21:12 |
|
| |
יש לי חבר מאוד מודרני ושאני אומר מאוד אני מתכוון למאוד, שנורא מפריע שבחורה יש לה חוסר צניעות! הוא אומר לי אני קם מניח תפילין כל בוקר הולך ללמוד וכו' בחורה צריכה להיות צנועה. (כמובן שהוא מתכוון לצניעות המינימלית)
בחורה עם חצאית מעל הברך וכו' וכו' אפי' שכל מי שמכיר אותו מציע לו כאלו הוא לא מוכן לשמוע!
מבחינת בחור שקצת חושב על עצמו והחיים, הוא רוצה להקים בית תורני גם אם מודרני אבל תורני!
בית תורני מקימים רק עם אשה שמתאימה לזה.
(כמובן שיש את אלו שלא אכפת להם מעצמם, ומחיי התורה של עצמם והמשפחה שהם יקימו. {מחילה משני המגיבים מעלי})
תוקן על ידי barbrav ב- 31/07/2010 21:14:51
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 21:46 |
|
| |

תוקן על ידי אדםשתאנוש ב- 31/07/2010 21:48:18
|
|
|