| נשלח ב-3/8/2010 17:16 |
|
| |
השכנים שמעבר לכביש
הייתם מתארסים איתם?
מחפשים בכל דרך שדכן שרק יציע?
שוללים מיד הצעות מכיוון כזה?
לי, אישית, מפריע מאוד לשמוע הצעות על משפחות שאני יודעת מה צבע פח האשפה שלהם, מתי התלבושת של בנות המשפחה מתכבסת, כל כמה זמן הם מבריקים חלונות, מה הצבע השולט במצעי המיטה שלהם ומה הם קונים במכולת. ואולי זה מצחיק ומטופש, אבל אני דיי פוסלת מיד הצעות ממשפחות שאני מכירה מקרוב והם השכנים בבנין שליד..
אתם?
תוקן על ידי פווווווווו ב- 03/08/2010 17:18:51
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 17:25 |
|
| |
חושב על מה יקרה אם זה לא ילך ואצטרך לראות את המשודכת כל בוקר. [חשיבה שלילית?! אולי]
לשלול מראש,ממש לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 17:28 |
|
| |
יש בזה משו שזה לא הכי נחמד, אבל להוריד בלי סיבה- נראה לי לא מוצדק. (חושבני שהגמרא מיחסת בחיוב למי שאישתו מעירו- אבל נשאיר את זה לניקים הגבריים הם כנראה יותר מתמצאים)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 17:28 |
|
| |
בס"ד וואלה, אשכול מעניין  אני אישית לא נראה לי שהייתי שומעת על הצעות כאלו פדיחות!!!!!!!!!!!!!!(תארו לעצמיכם עם הבחור הזה הייתי רבה כשהייתי צוציקית וכשהוא היה ילדון.... אז עכשיו שאפגש איתו????.........). אבל מצד שני יש את היתרון שא"א להסתיר כלום. כל הדברים על הצד השני ידועים מי באמת בחור ישיבה ומי עושה ת'צמו וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 17:34 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | חושב על מה יקרה אם זה לא ילך ואצטרך לראות את המשודכת כל בוקר. [חשיבה שלילית?! אולי]
לשלול מראש,ממש לא! |
|
הדגש על: לשלול מראש,ממש לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 17:42 |
|
| |
דגדוגים בלב..... רק זה מה שיהיה מראש.... אבל אם זה יוצא לפועל זה נחמד.....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 17:54 |
|
| |
יש קהילות שלמות וחסידיות שזה דבר יום ביומו..
אני למשל רואה הרבה את רב הבחורים שיצאתי איתם, הם מתחתנים עם חברות טובות שלי וזה לא נורא כמו שזה נשמע.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 18:07 |
|
| |
| טיע כתב: |  | אבל מצד שני יש את היתרון שא"א להסתיר כלום. כל הדברים על הצד השני ידועים מי באמת בחור ישיבה ומי עושה ת'צמו וכו'
|
|
אני יכול להבטיח לך שלא היית יכולה להבחין ולדעת מי באמת בחור ישיבה ומי לא, יותר מזה אני יכול להבטיח לך שאפילו אם היית נמצאת בישיבה שלו לא היית יכולה להבחין מי לומד באמת ומי לא לומד באמת, זאת הבחנה קשה מאוד, לא כל מי שמחזיק גמרא ביד הוא לומד. בכל אופן, יש עוד נקודה חיובית, שהוא גר ממש קרוב וזה חוסך את כאב הראש של "איפה לגור אחרי החתונה, קרוב להורי הכלה או לחתן", בנוסף שיוצאים זה הרבה יותר נוח שהם שכנים, ככה לא צריך ללוות אותה ולחזור לבד אלא יש הרגשה שהיא ליוותה אותך =] [חצי הכוס המלאה]
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 19:19 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  |
, יש עוד נקודה חיובית, שהוא גר ממש קרוב וזה חוסך את כאב הראש של "איפה לגור אחרי החתונה, קרוב להורי הכלה או לחתן", [חצי הכוס המלאה] |
|
זה בדיוק החצי הריק של הכוס,
כי אז מתחילים הוויכוחים איפה יהיו סעודה ראשונה ואיפה סעודה שניה , את מי יותר מבקרים וכיוצא בזה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 19:40 |
|
| |
לא הייתי מעוניינת!!! (את האמת שאני שוללת זאת מיד כי אני לא מכירה שום בחור מהאזור שלי שהייתי רוצה לצאת איתו)
יש לי חברה שאחותה התארסה עם השכן ממול ובקטונתם כך מספרים היו משחקים בחתן וכלה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 20:26 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | הייתם מתארסים איתם?
מחפשים בכל דרך שדכן שרק יציע?
שוללים מיד הצעות מכיוון כזה?
לי, אישית, מפריע מאוד לשמוע הצעות על משפחות שאני יודעת מה צבע פח האשפה שלהם, מתי התלבושת של בנות המשפחה מתכבסת, כל כמה זמן הם מבריקים חלונות, מה הצבע השולט במצעי המיטה שלהם ומה הם קונים במכולת. ואולי זה מצחיק ומטופש, אבל אני דיי פוסלת מיד הצעות ממשפחות שאני מכירה מקרוב והם השכנים בבנין שליד..
אתם?
תוקן על ידי פווווווווו ב- 03/08/2010 17:18:51
|
|
אומרים שאצל גברים זה יותר מקובל דווקא בגדר "השכנה מהבית ליד"
|
| נשלח ב-4/8/2010 02:28 |
|
| |
ואם לא יצא מזה כלום? סתם לא נעים.. לא חושבת שהייתי מוכנה לזה
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 08:57 |
|
| |
| טיע כתב: |  | אבל מצד שני יש את היתרון שא"א להסתיר כלום.
|
|
נכון, אופי של משפחה, סגנון וכו' אפשר לדעת הכי טוב!
אולי לכן אני לא רוצה שיציעו אותי לשכנים? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 12:15 |
|
| |
| ויזואלית כתב: |  | לא הייתי מעוניינת!!! (את האמת שאני שוללת זאת מיד כי אני לא מכירה שום בחור מהאזור שלי שהייתי רוצה לצאת איתו)
|
|
ישיבה בשכנות לא נחשבת כ'שכנים'?!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 12:35 |
|
| |
| אחרשנדתא כתב: |  | לא הייתי מעוניינת!!! (את האמת שאני שוללת זאת מיד כי אני לא מכירה שום בחור מהאזור שלי שהייתי רוצה לצאת איתו)
ישיבה בשכנות לא נחשבת כ'שכנים'?! |
|
הבחור מהישיבה לא מכיר אותה, זה שונה..
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 12:52 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | לא הייתי מעוניינת!!! (את האמת שאני שוללת זאת מיד כי אני לא מכירה שום בחור מהאזור שלי שהייתי רוצה לצאת איתו)
ישיבה בשכנות לא נחשבת כ'שכנים'?!
הבחור מהישיבה לא מכיר אותה, זה שונה.. ________________ "כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם" |
|
ענית את התשובה במקומי!
וכן מה שמפריע בשכנים זה ההורים והאחיות ולאו דווקא הבחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|