| נשלח ב-23/8/2010 16:03 |
|
| |
להיפגש עם אמהות בשידוך?
שמתי לב שבזמן האחרון יותר ויותר בחורים שמוגדרים בציבור פתוחים ולא חסידים דווקא דורשים שהאמהות שלהם יפגשו את הבחורות שמציעים להם לפני שהם נפגשים עם הבחורה בעצמם...
שמתם לב לזה? מה דעתכן בנות? מוכנות לפגוש אמהות של בחורים?
בנים? זה נראה לכם בכלל??
תוקן על ידי אסיק_good ב- 23/08/2010 16:22:31
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2010 16:15 |
|
| |
בס"ד אני לא שמעתי על זה, בכל אופן לא בעידה שלי. אבל אם אמא של הבחור רוצה וכך נהוג אצליכם,אז למה לא? שיהיה לה בכיף...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2010 16:19 |
|
| |
זה העניין, זה ממש לא נהוג אצלנו לא שמענו על הרעיון הזה בכלל!! פתאום זה בא בגל כזה וגם שמעתי מכמה חברות שהתחילו לדרוש מהם דברים כאלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2010 17:41 |
|
| |
כן...זה דווקא די נפוץ בזמן האחרון. אך במקרים מסוימים זה טוב...ככה אפשר לסנן עוד לפני שנפגשים עם הבחור. מניסיון- חוסך הרבה כאב לב.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2010 18:23 |
|
| |
יש לי חברה שמשום מה , כל האמהות כמעט נפגשות איתה לפני הבחור.(והיא ספרדיה). אצלי ב"ה זה לא כך. זה לא נשמע לי "כייפי" הקטע הזה....
יצא לי שהאמהות באו לראות אותי בחתונות וכו', אבל לא פגישה רשמית.....
|
|
| נשלח ב-23/8/2010 18:41 |
|
| |
חדשים מקרוב באו לא שערום אבותיכם [במקרה שלנו ..אמותיכם] חיחי...לא יודע, נשמע לי ילדותי כזה לתת לאמא לנהל את העניינים בפגישה ראשונה. יש שיטות מסויימות שניגשים לשידוך בלי בירורים ורק מהפגישה השני והלאה מבררים [שזה דיי אנטיתזה לשיטה הנ"ל]
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 08:04 |
|
| |
דווקא קרה לי, האמא הייתה ממש לעניין ועשתה את זה רק משום שהראש ישיבה של הבחור (בנה) ביקש, עם כל זה לא נראה לי שאסכים עוד פעם..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 09:29 |
|
| |
טוב, תודה לכולם. החלטתי שממש לא מתחשק לי לדבר עם כל מיני אמהות של כל מיני בחורים מי שרוצה לראות אותי יבוא בעצמו ולא ישלח שליחים קודם!!  ממילא מביך כל הפגישות האלה אז למה להוסיף צרות? נכון????????????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 13:18 |
|
| |
נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 00:05 |
|
| |
לייצי,אני אתך!!
נשמע לי קצת אינפנטילי מצד הבחור שאימו תבוא לראות אותי לפני הפגישה....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 00:44 |
|
| |
את האמת בפעם הראשונה שזה קרה לי שמשהו אמר לי שיש מושג כזה שההורים נפגשים לפני ישר אמרתי לו שאני לא רוצה כי די מלחיץ אולי ההורים האלו חונקים אותה יותר מידי ולא נותנים לה חופשיות ואת זכות הבחירה החופשית .. ומצד שני אמרו לי לעזוב את זה שטויות להיפגש אם ההורים כי יש אנשים כאלו שאולי לא חונקים את הבת שלהם פשוט לא מבינים בזה וחושבים שזה בסדר הדבר הזה.. אני אישית לא נפגשתי איתה ... אבל זה לא אומר כלום יכול להיות שזה באמת שטויות ...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 02:07 |
|
| |
לא נראה לי שאסכים.. בחור גדול.. קצת מוזר שלפני שהוא מחליט האמא נותנת את הטון.. זה החיים שלו בסופו של דבר.. הוא די אמור לדעת לפחות ראשוני מה מתאים לו.. בעצמו...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 09:19 |
|
| |
דווקא שמעתי על זה פה ושם.. לא דבר כזה נדיר.
זה לא בקטע של האמא מחליטה, אלא זה כאלה אנשים שלא רוצים שהילדים שלהם יפגשו סתם אם האמא כבר ממבט ראשון יכולה להגיד בכלל לא הסוג של הבן שלי..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 21:13 |
|
| |
אם זה ממבט ראשון כל כך בולט.. אז בבירורים כבר אפשר לדעת..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 23:34 |
|
| |
לי זה קרה פעם...נפגשתי עם האמא, הגעתי עם הרבה ביטחון, דווקא היה נחמד!! אבל לפי האמא הבנתי שסוג המשפחה אינה מתאימה לי... והורדתי... עם כל הפדיחה שבעיניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2010 15:29 |
|
| |
לי היה ועדיין (סיפור ארוך) בדיוק הפוך האמא אמרה שהיא לא רוצה אותי - בגלל דברים שאמרו לה עלי. הבחור ואני מאד מאד רוצים והיא מתעקשת אמרתי (ואני עדיין אומרת) היא תפגוש אותי תדבר ותראה שכל מה שאמרו לא נכון אבל היא מתעקשת שלא עושים דברים כאלה, שזה לא מקובל ויהיה לה לא נעים וכו'
|
|
|
|
|