| נשלח ב-24/9/2010 01:13 |
|
| |
בטוח שיש לסיפור הזה סוף?????
תגידו נראה לכם שאחרי 40 פגישות עם בחורי ישיבה מכל הגילאים מכל העדות (כמעט) מכמה וכמה סגנונות ישיבה משדכניות מכל הארץ מלנסות ולהתפשר כבר.............................................. נראה לכם שאי פעם יצליחו למצוא לי את החתן שלי?........... כי לי כבר לא........... אפילו השכנה החילונייה שלי התחילה להתפלל עליי לזיווג הגון............ (זה אומר שהמצב בכי רע...) תגידו משהו........ דבריי נחמה......... כי נמאסססססססססססססססססססססססס לי. לילה טוב. ואגב הרגע חזרתי מהפגישה ה41 שלי. ולא, זה לא היה זה.............................
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 01:30 |
|
| |
קודם כל אם את אוחזת רק ב-40 אז מצבך טוב. ואולי עכשיו תביני למה היית צכה לחכות עד עכשיו.. כדי לגרום אפילו לשכנים החילוניים להתפלל... אנחנו גורמים להרבות זכויות בעולם! כל הסגולות שאמא שלי מחליפה חדשים לבקרים.. זה לא נראה לך בגדר מזכי הרבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 01:50 |
|
| |
חני, שה' ישמור אבל לשיטתך צריך לברך עד 120.... הקב"ה יעזור!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 02:07 |
|
| |
מוותרת על הברכה שלך... בסדר, אל תדאג לא לוקחים את זה קשה. אם כבר נגזר לחכות זמן אני לא בטוחה שעדיף לעבור אותו בייבוש...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 09:14 |
|
| |
יכול להיות שבאמת שידכו לך 41 בחורים שלגמרי לא מתאימים. ויכול להיות שאת צריכה לבדוק את עצמך טוב טוב, אולי יש משהו מהותי שאת צריכה לשנות.
אז השאלה היא, האם יש לך את הכוח לבדוק ואם יש צורך אז לשנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 09:47 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | יכול להיות שבאמת שידכו לך 41 בחורים שלגמרי לא מתאימים. ויכול להיות שאת צריכה לבדוק את עצמך טוב טוב, אולי יש משהו מהותי שאת צריכה לשנות.
אז השאלה היא, האם יש לך את הכוח לבדוק ואם יש צורך אז לשנות?
|
|
לשנות מה? למה אתה מתכוון?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 09:50 |
|
| |
הפקת לקחים.... שידוד מערכות.... לבדוק הבעיה של מי....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 10:01 |
|
| |
שאלת את שאלת השאלות!!
הדבר היחיד שמפריע בשידוכים, שלא יודעים מתי זה נגמר!
אם היו אומרים לך ת'שמעי לא עכשיו, אבל עוד שנתים תתחתני, אני מבטיח לך שהית רגועה, זהו שלא, הניסיון הראשון שלנו בחיים להאמין בשלמות בבורא עולם שכל מה שהוא עושה לטובה, ולא חס ושלום לרעה, לכל יש סיבות, לא תמיד אנו רואים אותם בעין נכונה, ת'גידי מה יותר קשה לחכות לחתן כמה שנים, או לילד, את יודעת אם הית יכולה להחזיק מעמד בזה?
חשבונות שמים זה הכול,
כל המושג סגולות הוא להשליך על ה' התבטלות כלפי אלוקים, וזה לא משנה איזה סגולה זאת, הסגולה בעצמה לא עוזרת, אלא שאדם עושה משהו, הוא מראה שהוא כלום, לא יכול לעשות שום דבר, במילים אחרות מבטל עצמו כלפי בורא עולם, ועד שלא יבטל עצמו יצטרך לחכות, העיקר לא לשקוע ביאוש, זה רק מוכיח שאין ביטחון בה' שהוא מהות הטוב. אגב אני אוטוטו מגיע להספק שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 10:03 |
|
| |
עכשיו אני שם לב!!!!!
את רק בת 22???????????
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 10:26 |
|
| |
היא התחילה שידוכים בת 18....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 10:27 |
|
| |
גם אנחנו מקווים יחד איתך שיש לזה באמת סוף... הרי הכריזו עלינו 40 יום לפני... מה שנשאר- רק להתפלל. ובעז"ה שה-42 יהיה שלך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 10:38 |
|
| |
אני לא בת 22. אני בת ו23 וחצי !!!!! ובציבור החרדי זה כבר תחילת ההזדקנות.............. יש דבר כזה שדחיתי את המזל שלי?.................... שאמרתי לא על מישהו שהוא בעלי??????????? בבקשה תרגיעו ותגידו לי שלא................
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 10:48 |
|
| |
לאאאאאאאאאאא
אין דבר כזה!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 10:54 |
|
| |
איזה שטויות את מדברת?
אם אלוקים החליט שאת תתחתני עם פלוני , את רוצה לומר שאת יש לך יותר כח ממנו ולדחות את מה שהוא החליט??
מאיפה הגאווה הזו?
כל הרגשות שלך כלפי בחורים שגרמו לך לא לסגור, זה לא שלך, לא את החלטת איזה רגשות היו לך, הכל אלוקים נתן לך ואם הוא נתן לך כאלו רגשות, הוא (בנתים) לא רצה שתתחתני!!
ו23 זה ילדה
תוקן על ידי סינטזה ב- 24/09/2010 10:56:18
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 11:00 |
|
| |
אני חושב שיש בהחלט סכוי שאת דחית הצעה מתאימה. לכל אדם יש בחירה, ואת לא מלאכית, ואולי עשית בחירה לא נכונה. אבל... באותה מידה אני חושב שיש לנו הרבה זיווגים. זאת אומרת, אני לא מאמין שיש לנו זיווג אחד מן השמים, אלא שיש הרבה אנשים שמתאימים, מי פחות ומי יותר, ליצור איתו קשר לחיים נפלאים.
ומה שאת צריכה לבדוק, יש שני כיוונים, היינו, מתוכך פנימה, ומתוכך החוצה.
מתוכך החוצה, אולי את צריכה סגנון בחור שונה לחלוטין מההצעות שהגיעו אלייך עד היום. בוגר יותר, חכם יותר, יותר לומד, יותר עובד, יותר פתוח, יותר שמרני וכו' וכו'. יכול להיות שאלו שמטפלים בהצעות שלך, אינן מודעות למה שאת זקוקה לו. ויכול להיות שאפילו את עצמך לא מודעת למי שבאמת עושה לך את זה. אולי תחשבי על העבר, איזה סגנון בחור ממש כן משך אותך, ומזה תוכלי לדעת איזה בחור יתאים לך לעתיד.
ומתוכך בפנים, אולי את צריכה להשתנות. האם את באמת מוכנה לוותר על העצמאות שלך, האם את בשלה להקריב בכדי להצליח, האם את מסוגלת להתעלם מהשטחי ולהתרכז בבסיסי. ושאלות יותר נוקבות, האם עברת חוויות קשות בעבר המונעות ממך להתקשר עם בן אדם אחר ועוד ועוד.
בהצלחה!
|
|
|
|
|