בית פורומים שידוכי חרדים

הודעות שמקבלים לאישי - מטרידים מספיק!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2010 02:36 לינק ישיר 
הודעות שמקבלים לאישי - מטרידים מספיק!

תגידו. מה יהיה עם ההודעות שאני מקבלת לאישי?
זה פשוט מגעיל אותי שבחורים מחפשים להכיר בכזו דרך.
מה נראה להם?
פה זה פורום להתיעצות הדדית בנושא שידוכי חרדים ולא הכרויות. יש לי טעות???
אני אפילו לא עונה להם. אבל זה מזעזע אותי כל פעם מחדש.

אז אני מכריזה כאן. אני לא מתכוונת להכיר אפחד באופן וירטואלי.

כמובן לא אחד כזה ששולח הודעה כמו זו:

היי שלום
אני (מפני כבודו של היהודי המסכן השמטתי את שמו) בן 22      מחפש לפטפט עם מישהי........אין לי אישור כתיבה יען אני חדש כאן......אם בא לך קצת להתקשקש.....אני כאן ביוש

מה זה מראה??? מי ששולח הודעה כזו לכל בנות הפורום (השערה בלבד...) ארצה להתכתב איתו "סתם כדי להתקשקש"??? ולהכיר דרך פיטפוט וירטואלי עם טיפוס מפוקפק???

מה אתם אומרים?
גם אתם מקבלים הודעות כאלו???

(אני מבקשת מחילה מהבחורצ'יק ששלח לי את ההודעה הזו. פשוט נמאס לי לקבל כאלו הודעות אז החלטתי לפתוח את הנושא)

תוקן על ידי אחת_מעל ב- 04/11/2010 03:05:19

תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/11/2010 09:38:49

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 03:27 לינק ישיר 

דרכו של איש לחפש אחר אבידתו. אני לא שולל היכירות דרך האינטרנט, ובתנאי שיש איזו שהיא תקשורת קודם בפורום וכדומה. אני חושב שבחור אנונימי ששולח אימייל, אין טעם להיפגע, והדבר הנכון הוא פשוט לענות שלא מתאים לבחורה היכירות בדרך כזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 08:12 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
דרכו של איש לחפש אחר אבידתו. אני לא שולל היכירות דרך האינטרנט, ובתנאי שיש איזו שהיא תקשורת קודם בפורום וכדומה. אני חושב שבחור אנונימי ששולח אימייל, אין טעם להיפגע, והדבר הנכון הוא פשוט לענות שלא מתאים לבחורה היכירות בדרך כזו.

הדבר הנכון הוא לא לענות וזהו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2010 08:53 לינק ישיר 

נושא מוכר מאוד.

התשובה היא פשוט ל-ה-ת-ע-ל-ם!!!!!!!!
לא לתת לזה פתח בכלל!!!
אין מה לעשות,יש אנשים מסכנים בעולם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 09:05 לינק ישיר 

אני לא מסכים בכלל. אם מישהו כותב, אז הדבר ההוגן לעשות זה לענות לו. הוא לא עבר על שום עבירה, והוא לא פגע או העליב, בסך הכל הציע משהו. זה לא דבר נוראי, ההפך, אולי זה אפילו מחמיא לבחורה שהוא מתעניין בה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 14:00 לינק ישיר 

בהחלט, הדבר הטוב ביותר הוא להתעלם.
מנסיון של רבות וטובות.

אני גם לא מצליחה להבין את אותם בחורים
שלניק שלהם אין אפילו חמש הודעות בכל הפורומים גם יחד,
האם הם פה רק בשביל לחפש חברה בפרטי?...(ח' צירה)

תוקן על ידי שיר852 ב- 04/11/2010 14:03:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2010 14:41 לינק ישיר 

מעפיל, הוא לא עשה שום עבירה
אבל הבחורה לא רוצה לענות לו.

צודק תרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 14:57 לינק ישיר 

מעפיל
הוא לא עשה שום עבירה?
הדבר ההוגן זה לענות לו?
הוא לא פגע והעליב?
זה מחמאה?

אני רק מקווה שאתה לא מהאומללים המשועממים האלה
ובכלל אני לא מבין אותם, רוצים להכיר בנות ?יש מקומות להכרויות (לא עליכם להתעסק איתם).

שה' ירחם עלינו מהרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 16:51 לינק ישיר 

פשוט להתעלם, ואם הוא מתעקש יש אפשרות לחסום אותו מלשלוח הודעות אליך. (מקווה שאת יודעת איך)
ואלו שמנסים להכיר בצורה טיפשית ומגוחכת שכזו, כמה שאני מנסה להבין אותם, אני ממש לא מבין אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2010 17:15 לינק ישיר 

גמלי קיבלתי את אותו נוסח בדיוק..
אל תעני וזהו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2010 17:21 לינק ישיר 

אני לא מבין על מה יצא הקצף. שיהיה ברור, לא זכור לי שכתבתי סתם כך לבחורה ללא שום רקע וללא שום סיבה. אבל אני לא מצליח להבין לרגע למה לא מגיע לכותב המכתב המינימום של דרך ארץ. מה הוא כבר עשה???? נניח שאין לו הרבה שכל, אז בגלל זה מגיע לו שנזלזל בו. אולי גם נשרוף אותו ברחובה של עיר, ונפזר את אפרו על פני שבעה הימים! אני לא חושב שכתיבת מכתב אחד זה נקרא להעליב או להציק או שום דבר אחר. קצת פרופורציה לא יזיק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 17:26 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
אני לא מבין על מה יצא הקצף. שיהיה ברור, לא זכור לי שכתבתי סתם כך לבחורה ללא שום רקע וללא שום סיבה. אבל אני לא מצליח להבין לרגע למה לא מגיע לכותב המכתב המינימום של דרך ארץ. מה הוא כבר עשה???? נניח שאין לו הרבה שכל, אז בגלל זה מגיע לו שנזלזל בו. אולי גם נשרוף אותו ברחובה של עיר, ונפזר את אפרו על פני שבעה הימים! אני לא חושב שכתיבת מכתב אחד זה נקרא להעליב או להציק או שום דבר אחר. קצת פרופורציה לא יזיק!

בדיוק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2010 18:31 לינק ישיר 

אז כמעט_חדשה, את הולכת לענות לו מכתב קצר, שזה לא מתאים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 21:59 לינק ישיר 

מעפיל כתב:

תקשיב. לא התנפלנו עליו במכות. וזו הדרך שלי להסביר לו. ולכל מי ששלח לפניו הודעות כאלו ולכל מי שישלח אחריו.

מטרת האשכול היא להסביר לו בצורה חד משמעית ש... אנחנו לא איזה תצוגה בחנות זולה שאפשר לנסות לפטפט אתנו באופן וירטואלי... לנסות כמה ולראות אם יתאים... בלי להתחייב...
גם כמעט (וכנראה גם עוד בנות) קיבלה אותה הודעה. ואם שנינו (ח"ו) היינו נענות להזמנה שלו... (חלילה...) אז הוא היה מפטפט עם שני בנות בפרטי... ומנסה לראות אולי אחת תתאים לו... סלח לי... אבל אם זה לא מגעיל אותך... אז... (לא יודעת מה להמשיך...)

וכן. אותי זה מאוד מבייש שפונים אלי ככה. אני בת ישראל וממש לא מעונינת להכיר בכזו דרך.
תגיד שהוא לא אמור לדעת את זה... אז בוא נצא מנקודת הנחה ששם הפורום זה "שידוכי חרדים" ולא "הכרויות" ואם נראה למשהו שמטרת הפורום הוא הכרויות. אז אני מפסיקה לגלוש פה. נקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 22:00 לינק ישיר 

אני לא קיבלתי כזו הודעה!!
איזה כיף!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2010 22:45 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
אז כמעט_חדשה, את הולכת לענות לו מכתב קצר, שזה לא מתאים?

הוא כבר הבין את זה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הודעות שמקבלים לאישי - מטרידים מספיק!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext