| נשלח ב-8/11/2010 01:15 |
|
| |
סיפור עם עשן
יצא לי לנסוע השבוע ברכב פרטי שהיינו בו קבוצה של בחורות, ולפנינו קבוצה של בחורי ישיבה.
(הנסיעה כשלעצמה היתה קטע,
לבנות- לראות מה חברה של בחורים עושים כמה שעות בנסיעה שלא נגמרת
לבנים- לשמוע כמה שעות ברבורים וצחוקים של בחורות.
אבל עזבו,)
מה שהיה קטע-
כל פעם כשאחד הבחורים הוציא סיגריה והתחיל לעשן(מהעצבים על הפקק)
היו בנות שהתחילו להתעצבן, ולרמוז בשקוף: "איכס, איזה ריח.... " או להשתעל וכו'
היו בחורים שהשתדלו להתחשב, לפתוח חלונות, להתאפק עד העצירה..
אבל-
אני לא הבנתי ת'בנות,
יאלה, תעלו את הרמה.
מה תעשו כשהבעלים שלכם יעשנו?
אויש, סליחה, אתן תקבלו כאלו שלא מעשנים . ברור.
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:17 |
|
| |
בשביל זה הבחור בוגר. אם מפריע לבחורה מצופה ממנו שימצא פינה שלא מפריעה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:21 |
|
| |
חחחחח..."סרט מוכר".... לרוב,הבנות ש"נשנקות ומשתעלות וחסרות אויר", אלו הבנות שגם כל הנסיעה דיברו בקול,צחקו באופן מוגזם ודאגו לכך שהבחורים "ידעו על קיומם".... מי שזה באמת מפריע לה הייתה מתיישבת ליד החלון או מבקשת בעדינות אם אפשר לכבות את הסיגריה.. בנות (ב' בשווא) ה"דרמה קווין" ימצאו דרמה בכל מקום!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:26 |
|
| |
בשבילי זה לא תנאי אפילו. זה עובדה... תנאי ראשון... זה אם הבחור מעשן. אם כן- יורד אוטומטית... דבר ראשון זה... איך אומרים במילה יפה.... מסריח?.... דבר שני- חוסר התחשבות טוטאלי בזולת. רוצה להרוג את עצמך? בכיף... אבל למה הסביבה שלך צריכה לסבול???
ואל תספרו לי סיפורים על אחות של הגיסה שגם אמרה כמוני ובסוף התחתנה עם קטר. בבקשה... אני לא יכולה לחשוב על זה אפילו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:29 |
|
| |
אה ו..שכחתי לציין,אני גם לא אוהבת (בלשון המעטה) מעשנים!! ויפריע לי מאוד אם בעלי יעשן...אבל עדיין זה לא פרט שיגרום לי להוריד בחור! (אולי בגלל שאני גרה בבית של מעשנים...אז "איכשהו" התרגלתי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:35 |
|
| |
| נאות כתב: |  | חחחחח..."סרט מוכר"....
לרוב,הבנות ש"נשנקות ומשתעלות וחסרות אויר", אלו הבנות שגם כל הנסיעה
דיברו בקול,צחקו באופן מוגזם ודאגו לכך שהבחורים "ידעו על קיומם"....
מי שזה באמת מפריע לה הייתה מתיישבת ליד החלון או מבקשת בעדינות אם אפשר לכבות את הסיגריה..
בנות (ב' בשווא) ה"דרמה קווין" ימצאו דרמה בכל מקום!! |
|
ששששש....
למה את מגלה "סודות של בנות"?
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 08/11/2010 01:37:33
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:40 |
|
| |
מממ....קצת מצחיק להגדיר התנהגות אינפנטילית גלויה כ-"סודות של בנות"... 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:42 |
|
| |
טיפה ילדותי או זול להתנהג כך.. (בנות) לא יפה מצד בחור אם זה מפריע לבחורה כנראה שכל הענין שם רק היה שואו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:42 |
|
| |
| נאות כתב: |  | אה ו..שכחתי לציין,אני גם לא אוהבת (בלשון המעטה) מעשנים!! ויפריע לי מאוד אם בעלי יעשן...אבל עדיין זה לא פרט שיגרום לי להוריד בחור! (אולי בגלל שאני גרה בבית של מעשנים...אז "איכשהו" התרגלתי..) |
|
זהו... שאני גרה בבית שאם השכן נכנס ובחולצתו נדבק ריח של סיגריה שעישן במדריגות (חלילה לא בתוך הבית...) אז אמא שלי מייד פותחת חלון + מטהר אויר+ שיעול חנוק... (טוב כמובן הגזמתי בתאור אבל הרעיון מובן...)
ולכן החילוק ביננו. אני מוכנה להוריד בחור על זה שהוא מעשן... אני לא רואה את עצמי חיה בצל העשן המחניק הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:43 |
|
| |
| נאות כתב: |  | מממ....קצת מצחיק להגדיר התנהגות אינפנטילית גלויה כ-"סודות של בנות"...  |
|
חחחח....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 01:55 |
|
| |
בנות תרגיעו כולה סיגריה.....
ומה תעשו כשהבעלים שלכם יעשו משהו שאתם לא מחבבים, החים לא נגמרים בסיגריות לכול אדם יש הרבה דברים שהוא לא אוהב/סולד מהם על זה אתם לא מבררים כלל שלא לדבר על להוריד בגלל זה
לדוגמה אני לא יכול לראות גבינה רק המחשבה על זה גורמת לי חילחול ותהפוכות במעי להוריד בחורה שאצלה גבינה זה מעדן?? והיא מאוד אוהבת לאכול כל יום, אמנע מילדי את התענוג המפוקפק הזה???
החיים מלאים בדברים כאלו רק תתחילו לשים לב לכמה דברים אתם לא אוהבים...
להדליק סיגריה בציבור או במקום שמפריע לאחרים או כל דבר אחר שמפריע לאחרים זהו אנוכיות לשמה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 12:03 |
|
| |
סיגריה זה לא גבינה אפשר לראות במעשן אדם חסר אחריות במידה די גבוהה וזה לבד סיבה להוריד (כמובן שיש לחלק בין מעשן קבוע למעשן לפעמים...כמוני)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 13:57 |
|
| |
| נאות כתב: |  | חחחחח..."סרט מוכר".... לרוב,הבנות ש"נשנקות ומשתעלות וחסרות אויר", אלו הבנות שגם כל הנסיעה דיברו בקול,צחקו באופן מוגזם ודאגו לכך שהבחורים "ידעו על קיומם".... מי שזה באמת מפריע לה הייתה מתיישבת ליד החלון או מבקשת בעדינות אם אפשר לכבות את הסיגריה.. בנות (ב' בשווא) ה"דרמה קווין" ימצאו דרמה בכל מקום!! |
|
וסינטזה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 14:59 |
|
| |
בס"ד סליחה???? כאילו, לא הבנתי מה את רוצה!!!!!!! אני למשל שונאת ריח של סיגריה אני מסוגלת לומר למעשן בפרצוף אם הוא יוכל לסובב את הפרצוף שלו לצד השני.(וקרה לי כבר שהערתי לבחור ודווקא הוא הבין והתנצל). אני לא רואה פה עניין של תת רמה אלא עניין של עקרונות! ומה עם הבריאות?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 22:28 |
|
| |
אהה זה אתן הייתן המרעישות מאחורה?
|
| נשלח ב-8/11/2010 22:39 |
|
| |