| נשלח ב-17/11/2010 22:32 |
|
| |
היא נמוכה ממני. מה לעשות? - קיבלתי באישי
| שאלה לפורום |
שלום רב,
אני עוקב זה זמן רב אחרי הפורום שידוכי חרדים ומאד נהנה מהתובנות ומהעצות של חבריו וחברותיו. איני משתתף פעיל כיוון שאני פוחד שלא יהי' סוף לדבר, ואיני רוצה לבזבז זמן רב על כתיבה בפורומים.
אני נמצא כעת בסיטואצי' לא קלה, והייתי שמח אם תעלה אותה לפורום בכדי לשאול את דעת משתתפיו. נא לא להעלות את זה עם שם ניקי. נא לכתוב: קיבלתי באישי או משהו דומה.
אני יוצא עם בחורה כבר יותר מחמש פגישות. הכל טוב, הכל זורם, מאותו רקע, אותו כיוון, אותו ראש. אח שלה חברותא שלי. בחורה יפייפיה.
אבל, וזה אבל גדול היא נמוכה ממני בראש. היא מגיעה לי לכתף. וזה מפריע לי, ואני לא יודע למה. האם זה בגלל שזה מוזר, האם בגלל שרציתי בחורה בגובה שלי (ואני די גבוה), או כל סיבה אחרת, כמו למשל, שזה הרגליים הקרות שמחפשות תירוצים ומצאו את זה רק בגובה של הבחורה?
אשמח לשמוע את דעתכם.
עד כאן.
תודה מראש,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 22:35 |
|
| |
הייתה פה מישי שאמרה שהיא לא מוכנה להתחתן עם בחור נמוך ממנה בראש כי בחור צריך להיות גבוהה ממנה ועוד כל מיני דברים כאלה.......
בחורה נמוכה בראש, דבר הגיוני לחלוטין
וחוצמזה שמעתי פעם שכתוב בגמרא שנמוך יקח גבוהה וגבוה יקח נמוכה כדי שהילדים יצאו מאוזנים....
ואם אתה סתם מחפש תרוצים, זה כבר נושא לאשכול אחר..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 23:45 |
|
| |
ראיתי נמוכות מהבעל הרבה יותר...
אם הכל מושלם חוץ מזה וגם הוא לא כליל המעלות אז קצת להתפשר לא יזיק
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 00:14 |
|
| |
הבחורה נמוכה מהבחור "בראש"? - הכי אידאלי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אתה גבוה,בחורה בגובה שלך תראה מגוחכת.....
תבדוק היטב אם זה מה שמפריע לך,כי יכול להיות באמת שאתה מתחיל לקבל רגליים קרות ומחפש טיעונים...=)
בכל מקרה,בהצלחה!!!
אני חושבת שזה הכי יפה בעולם!!! =)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 00:17 |
|
| |
| נאות כתב: |  | הבחורה נמוכה מהבחור "בראש"? - הכי אידאלי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אתה גבוה,בחורה בגובה שלך תראה מגוחכת.....
תבדוק היטב אם זה מה שמפריע לך,כי יכול להיות באמת שאתה מתחיל לקבל רגליים קרות ומחפש טיעונים...=)
בכל מקרה,בהצלחה!!!
אני חושבת שזה הכי יפה בעולם!!! =) |
|
הוצאת לי את המילים מהמקלדת...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 00:23 |
|
| |
אהבתי. נמוכה "בראש" זה רק בראש...
. (במחשבה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 00:43 |
|
| |
כמו קודמי, קשה לי להאמין שהגובה זה הבעיה.
יתכן ויש לך רגישות לגובה.. אבל אם אתה אומר שיש הכל בבחורה- אז הענין בכ"ז אמור להתגמד בעיניך.
תנסה לברר עם עצמך מה עוד מפריע לך. אם הכל טוב ויפה, זורם ונחמד, יש כימיה וראש אחד..- אתה אמור לעוף קדימה.........
תנסה לחשוב אולי יש מניעים שמלחיצים אותך ודוחפים להתקדם.. וזה גורם לרגרסיה.
יתכן והכל קורץ מבחינת נתונים יבשים..(חוץ מגובה)-- אבל יותר חשוב זה- מה אתה מרגיש בפנים..?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 09:56 |
|
| |
שיהיה לך במזל טוב!  אל תחשוש, אל תתלבט, אם זה מה שמפריע-זה בסדר גמור! ואל תשכח לשלוח לאסיק: "תכתוב לחברי הפורום שקבלת לאישי שאני התארסתי" 
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 10:47 |
|
| |
האם אני היחיד שמפקפק באמינות מכתב אנונימי זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 15:58 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | האם אני היחיד שמפקפק באמינות מכתב אנונימי זה?
|
|
בס"ד
כנראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 16:23 |
|
| |
אם אלו כל פגמיה, אתה יכול לסגור! חוץ מזה שנמוכה בראש זה מאד נורמאלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 19:05 |
|
| |
תסלח לי, באמת תסלח.
אבל זה יותר נשמע כמו: אני מחפש בעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 19:43 |
|
| |
כל החכמים שפה כבר ענו במקומי.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 20:35 |
|
| |
"איתתך גוצא - גחין ולחיש לה." (אשתך נמוכה - גחון ולחש לה) (ב"מ נ"ט)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 21:31 |
|
| |
כולם פה צודקים כולל מעפיל
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 12:59 |
|
| |
גם אני מצטרף להנ"ל . תגיד תודה שזה לא הפוך שהיא יותר גבוהה.
|
|
|
|
|