| נשלח ב-27/11/2010 23:33 |
|
| |
התכתבות ארוכה בפרטי כדאי או לא
התכתבתי בפרטי עם מישהו התחלנו בנושא ספציפי וזה נגרר.
אחרי התכתבות די ארוכה בכמה ימים על הא ועל דא הפסקנו מסיבה מסוימת ועכשיו יש לי (וכנראה גם לו) רצון חזק להמשיך.
הצדדים הם שמצד אחד זה די נחמד וזה הרגשה טובה כזאת שיש מישהו איתך .
ומצד שני אני חושש שזה לא בריא כי זה גורם התקשרות ריגשית ולהתקשר עם מישהו שאתה בעצם לא מכיר ולא תכיר יש בזה בעיה כי קשר כזה בטוח לא יחזיק ואח"כ נשאר צלקת (מסוימת כמובן)
לא הצלחתי כ"כ להתבטא טוב אבל אשמח לשמוע מה דעתכם מנסיון או מסברא.
שבוע טוב
|
| נשלח ב-27/11/2010 23:35 |
|
| |
| אוהביהודי כתב: |  | התכתבתי בפרטי עם מישהו התחלנו בנושא ספציפי וזה נגרר.
אחרי התכתבות די ארוכה בכמה ימים על הא ועל דא הפסקנו מסיבה מסוימת ועכשיו יש לי (וכנראה גם לו) רצון חזק להמשיך.
ומצד שני אני חושש שזה לא בריא כי זה גורם התקשרות ריגשית ולהתקשר עם מישהו שאתה בעצם לא מכיר ולא תכיר יש בזה בעיה כי קשר כזה בטוח לא יחזיק ואח"כ נשאר צלקת (מסוימת כמובן)
שבוע טוב _________________ |
|
???
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 28/11/2010 00:15:44
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 23:37 |
|
| |
כמעט זה לא כנראה זה מידיעה ברורה אך העדפתי לא לומר בפירוש
|
| נשלח ב-27/11/2010 23:37 |
|
| |
| אוהביהודי כתב: |  | התכתבתי בפרטי עם מישהו התחלנו בנושא ספציפי וזה נגרר.
שבוע טוב _________________
|
|
מישהו או מישהי?? לא הבנתי את הבעיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 23:39 |
|
| |
אוהב הדגש הוא על ה"לו" (זכר?)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 23:43 |
|
| |
אם לא ממש ניקשרת אז עדיף שלא.עם הזמן זה מושך יותר וניהיה יותר תלות,לא שמים לב אבל זה משנה את כל ההתנהגות.אם כבר ניקשרת ממש ואתה מאוד רוצה אז השאלה היא אם יש אפשרות שיצא מזה משהו ואז אולי זו כן יכול להיות דבר חיובי או שאולי זה בכלל לא שייך ואז אין טעם כי ההשלכות יכולות להיות רק גרועות ,הנסיון מוכיח שלהתכתב ברמה מסויימת בלי להתקדם עם הקשר זה דבר כמעט בלתי אפשרי.לא מדבר מנסיון אישי חלילה אבל חברי הקרובים היו בזה וניתקלו באותם לבטים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 00:06 |
|
| |
בס"ד למה לא? אם אתם מאותו מין אז אני לא רואה בכך פגם להיפך כך תיווצר חברות חדשה,וזה מאד נחמד. מנסיון!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 00:48 |
|
| |
זן הבעיה של המסנגיר ,הפייסבוק , ההסמסים ,ההתכתבות כביכול "כשרה" היא לא בעיתית אבל היא לא מובילה לשום מקום ולכן היא מזיקה, זוהי אך ורק אשליה שבד"כ לא מתממשת. הצעתי לך עם כל הקושי שבדבר עזוב את כל ההכתבויות האלו הם לא יועילו לך אף פעם, כמו שהם לא הועילו לאדם מעולם. זוהי הצעתו של חברך הוירטואלי!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 01:53 |
|
| |
שאלה מוזרה... או כתובה מוזר... או מרמזת על משהו מוזר עוד יותר.
כמעט אמרה משהו מסתורי וערכה. ואוהב ענה לה. ושכח לערוך... אבל התשובה שלו מסקרנת אותי לדעת מה היתה התגובה של כמעט...
אני מחכה להסברים...
|
| נשלח ב-28/11/2010 02:01 |
|
| |
חחח... אחת, עשיתי תיקון מכיון שהדגשתי בטעות את כל התוכן של הסוגריים. (-וכנראה גם לו)הוא הבין שהפליאה היא על המילה "כנראה". ואני התכוונתי להדגיש את המילה "לו". שום מסתורי....  יש מבינה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 02:12 |
|
| |
הבנתי. אבל מה פשר הפניה בל' זכר? חשבתי ששאלת משהו בסגנון והוא ענה לך את תשובתו... וזה מוזר. מה הרעיון?
|
| נשלח ב-28/11/2010 12:49 |
|
| |
משהו שכל אחד עבר.
וזה עבר....
צאי מזה
פנטזיה מטומטמת שמרגיעה קצת..
כאילו "יש מישהו שמחכה לי".
לא יוצא מזה כלוםםםם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 13:50 |
|
| |
לברוח כמו מאש, לא בריא לאף אחד, וגם מסוכן ריגשית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 14:21 |
|
| |
תודה לכל המגיבים אני רואה שהרוב נגד וזה מחזק לי את ההרגשה שהיתה לי שזה לא טוב
כמעט ונאות בכוונה לא נכנסתי לשאלה אם זה הוא או היא כי אם זה היא יש כאן נידון נוסף מעבר לנידון שרציתי לשמוע עליו לכן הצגת השאלה נעשתה בלשון זכר ובאמת אני רואה התנגדות רחבה . (אגב כמעט יכולת להדגיש את המילה מישהו ואז היינו חוסכים את האי הבנה)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 14:32 |
|
| |
חחח אוהב....מה ניסית לומר באשכול הזה????
אתה מתכתב עם מישו בפרטי וחושש שזה יגרר וישבר לאחד מכם הלב??? חחח..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 14:48 |
|
| |
נאות תודה על ההבנה העמוקה שאת מגלה רק לשם הגילוי הנאות אני אדם מאוד ריגשי ולכן כאשר אני נכנס לאיזה מערכת חברות מכל סוג ועם מי שיהיה זה ומכל מין שיהיה זה תופס אצלי מקום בלב עכשיו תנסי לקרוא עוד פעם את הנושא אולי תצליחי להבין
|
|
|
|
|