אני מרגיש שלוחצים אותי לסגור ! !
שלום חברי הפורום. אני נפגשתי איתה ס"ה 4 פעמים (הפעם הראשונה לא נחשבת..) וכבר מהפגישה הקודמת אחרי 2 הפגישות האחרונות המסרים שאני מקבל ממנה דרך השדכנית שהיא לא מבינה למה אני מושך?! היא לא מבינה למה אני לא מחליט כבר?! היא אומרת (הבחורה) שממילא אני יכיר אותה רק אחרי החתונה! שאחרי החתונה כולם משתנים! אז למה להיפגש עוד?..
ככה שמעתי היום אחרי הפגישה של אתמול וממש התרגזתי.. אמרתי לאמא שלי, מה, היא לוחצת אותי לסגור??? ס"ה נפגשנו 4 פעמים ואני לא נפגש איתה בשביל הכיף יש לי התלבטיות, זו החלטה גורלית שאני לא רוצה להחליט מתוך לחץ!! אז בינתיים עד עכשיו מה שהיה הוא שהבחורה הייתה נראית לי חלקה לגמרי ונוחה וכו' רק הסיבה שבאמת לא סגרתי, מפני שלא הרגשתי מספיק בנוח איתה לא יודע למה, אני לא חיכתי לפגישות, לא חושב עליה כל הזמן.. כמעט כלום. ואני לא מתגעגע בכלל. אם היא תגיד "לא" זה רק יעשה אותי יותר רגוע. היא ס"ה הראשונה שלי אין לי מושג מה יש חוץ ממנה אני ס"ה טירון.
אז חשוב לי לשמוע את דעת בעלי הנסיון חברי הפורום הזה, וגם מי שאין לו נסיון ורק יש לו מה להוסיף..
ד"א חשוב לי לציין שאני מבין את הצד של הבחורה שהיא לא רוצה להיקשר סתם אם אח"כ אני יוריד...אבל אני לא רוצה לסגור סתם אם אח"כ אני לא יקשר...
וחוץ מזה הלחץ הזה שאני עכשיו שמעתי בטלפון רק לוקח אותי אחורה בהסתכלות שלי עליה.. מה אתם אומרים?
 |
|
|