| נשלח ב-18/12/2010 19:58 |
|
| |
כשבחורה שומעת "לא" זה כואב פי שתיים!!
לכל אדם יש שתי דברים, הרגש והשכל שהוא חי וחושב על פיהם מה טוב לא ומה לא טוב לא. השאיפה של כל אחד צריכה להיות שיהיה מונע אך ורק על פי השכל..
לדעתי הדבר קשה פי כמה לנשים מאשר לגברים!
מח של אשה פועל אחרת משל הגבר...יותר לפי הרגש.
הבעיה הגדולה מתחילה בעניין הזוגיות, בשידוכים... שאז הבחורה נפגשת עם הבחור והיא חושבת הרבה עם הרגש..ברור לגמרי שגם עם השכל, וכשהיא חושבת שזה הבחור המתאים וזה הבחור שהיא רוצה כבעל היא מגיעה לטעות שלה, שהיא חושבת שאם היא תקשר לבחור ותחשוב עליו ותתגעגע אליו ותפעיל הרבה מהרגש כלפיו... הוא ירגיש אותו הדבר וכך היא תתחתן איתו!
ואז כשהבחור מהצד שלו חושב שהדבר לא מתאים לו ונותן תשובה שלילית.. הבחורה מאוד נפגעת וקשה לה להשתקם.. אפשר להבין מאוד שזה לא כיף לשמוע לא וכשחושבים שזה זה, זה גם פוגע... גם הבנים נפגעים מזה!
אבל על פי רוב ממשיכים הלאה תוך יום יומיים!
אבל בנות עד כמה שידוע לי מאוד קשה להן עם זה, קשה חודש אח"כ להסכים לשמוע הצעה נוספת...
וזוהי טעות גדולה, הפגישות לא נועדו בשביל ליצור ולבנות קשר! זה לא שייך ולא אפשרי בכלל! הפגישות נועדו לבדוק התאמה, לבדוק אם מתאימים להיות זוג, לגדל ילדים, השקפה, וכו' וכו'.. פה זה הכי הכי חשוב לנתק ולהפריד לגמרי בין השכל לרגש!
כשזה קורה ומתנהל ככה יהיה הרבה יותר קל לקבל תשובה שלילית, כי לא מרגישים כמעט כלום, לא נקשרים.
אבל כשפועלים אחרת אלא על פי רגש ונקשרים, קשה מאוד מאוד לקבל תשובה שלילית.
מחשבות שעלו לי בשבת כשהייתי קצת עם עצמי..
אשמח לקרוא תגובות, הערות והארות..
ואפילו אפשר לחלוק עלי לגמרי! זוהי דעתי האישית בלבד!
שבוע טוב.
תוקן על ידי כאב_לב ב- 18/12/2010 20:00:13
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/12/2010 20:03:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 20:16 |
|
| |
לבנות יש להם יותר רגש מגבר יש ג"כ גברים אם מאוד רגש כך שזה מאוד תלוי איך מסתכלים על הפגישה.
תוקן על ידי איש_מבין ב- 18/12/2010 20:17:43
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 20:16 |
|
| |
צודק אבל תלוי גם באופי הבחורה יש יותר רגשניות ויש פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 20:37 |
|
| |
בס"ד
כאב לב, כתבת דברים שיש בהם הרבה מן האמת. ורציתי לחדד לך את זה קצת. נכון שהרגש מופעל אצלינו קצת יותר מהשכל אך ההתקשרות הזו שדברת עליה לא נולדת מאיזה דמיון עלום אלא מאופן ההתנהגות שלכם. לכן כשאתה פוגש בחורה השתדל לא לתת לה תחושה "מדי" טובה. תשאר ג'נטלמן טיפוסי ואל תחצין נימוסיות יתר וכדו'. כשהשכל פועל והנתונים היבשים לא מסתדרים אבל יש התיחסות יותר מדי רגישה לבחורה, כאילו "את הכי הכי", או שפה אישית מדי עם משפטי עידוד ומחמאות אישיות הבחורה מתחילה לשקול את העומד מולה מכוונים נוספים. וכאן מתפתח קשר רגשי שאצלה הוא אישי ואצל הבחור אולי לא. לא צריך להשתמש ב"נחמדות יתר" בפגישות ראשונות במיוחד כשאתה לא מולהב ביותר.
הלואי והיינו יכולים להפעיל שכל בלבד.
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 20:42 |
|
| |
משתוקקת- 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 23:45 |
|
| |
אישית, למדתי את זה על בשרי, כשנקשרתי לבחור מאד כובש(בסגנון הדבור שלו), ואחרי פגישה שניה הוא הוריד. זה נתן לי כזו סטירה, שמאז אני לא מרשה לעצמי להיסחף...
תוקן על ידי שיריש1 ב- 19/12/2010 00:33:41
תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 23:49 |
|
| |
אמאלללללללללה אני פוחדת מזה..... 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 00:02 |
|
| |
אל תפחדי מותק, זה עובר....! ובכלל, אם את מודעת מראש, את יכולה יותר להיזהר...
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 00:05 |
|
| |
אבל לפעמים רגשות זה בלי שליטה...בפרט שאני כזאת אבל לא מראה את זה כלפי חוץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 00:47 |
|
| |
משתוקקת- העלת נקודה נכונה!!! אם הבחורים היו נטרליים בפגישות ולא היו "רומזים" ש... הכל היה קל יותר... אבל אני נפגשתי עם בחורים ששדרו נחמדות יתר... ואם הם היו משדרים קצת פחות "משיכה..." הייתי כואבת הרבה פחות... כי הדמיון והרגש היה עובדים הרבה פחות.
|
| נשלח ב-19/12/2010 01:21 |
|
| |
קודם כל אני מאוד שמח שיש איתי 100 אחוז הסכמה. וזה אומר שאני ניתחתי נכון את המצב...תודה לכולם. דבר שני למה אתן הבנות מאשימות את הבנים במצב הזה? אולי הבחורים הנחמדים שנפגשתן איתן באמת היו נחמדים?.. מה אתן מצפות שיעשו? שלא יהיו נחמדים??
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 01:59 |
|
| |
| כאב_לב כתב: |  | קודם כל אני מאוד שמח שיש איתי 100 אחוז הסכמה. וזה אומר שאני ניתחתי נכון את המצב...תודה לכולם. דבר שני למה אתן הבנות מאשימות את הבנים במצב הזה? אולי הבחורים הנחמדים שנפגשתן איתן באמת היו נחמדים?.. מה אתן מצפות שיעשו? שלא יהיו נחמדים??
|
|
צודק. הבחור שספרתי עליו לעיל באמת היה נחמד וכריזמתי, ואני לא מאשימה אותו. רק שבתכלס- אותי זה שבה לחינם.
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 11:06 |
|
| |
אני משתדל להיות נחמד בפגישה ,אם אני רוצה שיצא משהו מהפגישה ויהיה סיכוי למשהו אני חייב להשקיע לא? אם אני לא יהיה נחמד יחשבו שאני מזלזל כך אני מרגיש וגם לגברים אני מאמין זה קשה רק מסתירים ,יותר,אני האמת לא נותן לעצמי להתלהב מדי בשביל לא להתאכזב
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 11:11 |
|
| |
אסף- 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 12:58 |
|
| |
בס"ד כמו קודמי, צדקת בכל מילה,אבל כל האצבעות המאשימות מופנות לגברים!!!!!!!!!! למה הם נותנים את האפשרות לטפח אשליה מתוקה???? למה הם מראים שהם "כאילו" מתלהבים,בעוד שהיה להם רק "נחמד"??? למה הם משחקים אותה ג'נטלמנים(זה מאד קונה בחורה ההתנהגות הזו!!?)? למה?????????????? אל תעשו את הדברים האלו ואנחנו לא ננפח בלונים בחלומות!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 13:07 |
|
| |
אנימו,נווו...איפה את לעשות לייק לתגובה של טיע...
|
|
|
|
|