| נשלח ב-28/12/2010 22:36 |
|
| |
נמוך...
מה דעתכם כשהבחור נמוך מהבחורה? בכמה הבדל זה מתחיל להוות בעיה?
ושאלה לבחורים... האם העובדה שבחור נמוך (לא מאוד. הוא יכול למצוא יותר נמוכות ממנו...) שומע על בחורות גבוהות- מוזרה? זה נראה לי מוזר... שבחור ירצה בחורה יותר גבוהה ממנו...
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:06 |
|
| |
אני אישית לא אוהבת את זה אבל אני כן מכירה זוגות כאלה...
זה מאוד תלוי ומשתנה מאדם לאדם לדעתי, אי אפשר לומר משהו על בחור ששומע על בחורות גבוהות ממנו, פשוט כנראה לא אכפת לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:14 |
|
| |
אני אישית נמוך ואני לא חושב שזה חסרון. להיפך. ואין לי בעיה עם בחורות גבוהות.
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:17 |
|
| |
היי סיוונוש! רק לראות את הסמיילי שלך עושה לי טוב בנשמה... בכ"א אני גם לא אוהבת את זה... אבל מכירה כמה זוגות שחיים באושר עם הגובה הלא מחמיא... אבל... אני פוחדת לפסול כבר מההתחלה. עוד לא נפגשנו. ומי אמר? אולי האשיות שלו מדהימה? שהגובה הוא לא ממש בעיה... אבל נראה לי מוזר- שהוא ירצה אחת גבוהה ממנו... מחכה לעוד תגובות... סיוונוש- תודה! :-)
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:20 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אני אישית נמוך ואני לא חושב שזה חסרון. להיפך. ואין לי בעיה עם בחורות גבוהות.
למה אין לך בעיה עם בחורות גבוהות? אתה שומע מלכתחילה על גבוהות? זה לא נראה לך מוזר קצת? תודה על התגובה!!!
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:24 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | אני אישית נמוך ואני לא חושב שזה חסרון. להיפך. ואין לי בעיה עם בחורות גבוהות.
|
|
לאנשים נמוכים יש אופי יותר טוב. כמו לאנשים שמנים לדוגמא. וזה נשמע לי מוזר לשפוט מישי לפי הגובה שלה.. אני מחפש אשה לחיים או שחקנית חיזוק לנבחרת?
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:28 |
|
| |
טוב אחת,
כמו שכתבתי לך בסמול-
אני נגד אלה שנמוכים ממני.
לא יודעת למה,
זה נותן לי הרגשה לא הכי נעימה בעולם...
אוליי בגלל שבד"כ בחור אוהב להסתכל בפגישות מלמעלה למטה,ולא ההיפך..
חוצמזה,אני מאלה שהולכות עם עקבים בפגישה.
ולפי הידוע לי כובע-לא נותן גובה....
תוקן על ידי רועית ב- 28/12/2010 23:30:39
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:28 |
|
| |
לא הבנת אותי נכון. לא שיש לי בעיה עקרונית עם בחור נמוך. כמו שלא נראה לי שיש למשהו בעיה עקרונית עם בחורות גבוהות. הבעיה שלי שהוא יותר נמוך ממני. ולהסתכל עליו מלמעלה למטה נראה לי מוזר... בכ"א הוא הגבר ביננו...
לגבי אופי יותר טוב לשמנים ונמוכים... יש צד שאתה צודק.
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:31 |
|
| |
רועית- תודה! ולא דברתי עלך העקבים... שזה אסון בשבילי... ללכת עם נעלי פיתה לפגישה? חייי..... מצחיק! ובכלל בחיים- איך אפשר ללבוש בגדים חגיגיים וללכת על נעל נמוכה? אני בהחלט אוהבת נעלי עקב... אבל תאמיני לי- שזה יהיה הבעיות שלנו... אם זה רק בגלל העקבים אני מוכנה להתפשר. אז נזרוק גורדובה של נעליים... רק שיגיע כבר... אבל הבעיה שלי זה כמו שכתבתי לליטאי.
תוקן על ידי אחת_מעל ב- 28/12/2010 23:33:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:37 |
|
| |
יופייייי!! את דוגלת בדיוק כמוני.. שימי לב שהגבנו ביחד, ושתינו כתבנו על עניין המלמעלה למטה.....  
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:48 |
|
| |
רועית. ואם יציעו לך בחור בעל מידות... יר"ש... למדן... וכו'... רק נמוך? (לא מאוד. רק נמוך ממני...)
תוקן על ידי אחת_מעל ב- 28/12/2010 23:50:06
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2010 23:54 |
|
| |
זה מה שהיה. מסתבר שהבחור כנראה באותו גובה שלי, ובפגישה,עקב העקבים-הפכתי להיות הגבוהה מבין השניים.
רק בגלל המיד'ס וכו' וכו' הסכמתי להיפגש איתו, והורדתי האמת,לא רק בגלל זה...
|
| נשלח ב-29/12/2010 00:01 |
|
| |
אבל אם יצא מההצעה הזו פגישה- לא אגיע עם עקבים... ידעת מראש שהוא נמוך, והגעת עם עקבים?
|
| נשלח ב-29/12/2010 00:10 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | הבעיה שלי שהוא יותר נמוך ממני. ולהסתכל עליו מלמעלה למטה נראה לי מוזר... בכ"א הוא הגבר ביננו...
|
|
ההסתכלות שלך היא המוזרה..
כמה נמוך אפשר לרדת?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2010 00:12 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | לא הבנת אותי נכון. לא שיש לי בעיה עקרונית עם בחור נמוך. כמו שלא נראה לי שיש למשהו בעיה עקרונית עם בחורות גבוהות. הבעיה שלי שהוא יותר נמוך ממני. ולהסתכל עליו מלמעלה למטה נראה לי מוזר... בכ"א הוא הגבר ביננו...
לגבי אופי יותר טוב לשמנים ונמוכים... יש צד שאתה צודק.
|
| נשלח ב-29/12/2010 00:19 |
|
| |
אחת,לא ידעתי בדיוק מה הגובה שלו, אלא רק שהוא בערך בגובה שלי. אני הולכת עם עקבים בפגישות מתחילות, בלי קשר לגובה הבחור..
ועם כל הפאדיחה שבדבר-טוב מאוד שהלכתי דווקא על גובה....
|
|