תקראו בבקשה 3 פעמים ותגיבו...
x היקר!שלא תחשוב לרגע שהתעלמתי מהבקשה שלך לתשובה, השבועיים האחרונים היו הקשים ביותר בחיי, ההתלבטות הרסה אותי! השרות הבאות שאתה קורא הן אחרי שבועיים של תפילות,דמעות, התייעצויות, ושוב פעם תפילות. X, אתה אדם מיוחד! אולי ובעצם בטוח האדם המדהים ביותר שהכרתי אי פעם, וספק אם אכיר כמוך....אבל חשבתי לעצמי, את מי אני אוהבת יותר, אותך או את אלוקים?... שאלה קשה. תסכים איתי.... הרי בינינו שנינו יודעים שיש בינו חילוקי דעות בהשקפה ואין טעם להתכחש לזה, ישנו פער וזו טעות להתכחש אליו. הרי מידי פעם זרקת משפטים שאני זקוקה לשיפוץ ושתשנה אותי מבחינה חיצונית ותוציא ממני ת'דעות ה"דוסיות" X, אני רוצה להשתנות כלפי מעלה!!!!! ולא כלפי מטה!!!! אני רוצה להקים בית שארגיש בו שמיציתי את כוחותי, שישמח את אלוקים ולא להפך... אני יודעת בוודאות שאני מוותרת פה על להיות מלכה, על חים יפים שהם חלום של כל אחת, אבל זו ההקרבה שלי. כי הרצון של אלוקים קודם עם כל הכבוד (ויש כבוד) לרצון שלי! X, חשבתי על זה רבות והתייעצתי עם אנשים שקרובים אלי, זו החלטה ברורה! וכמו שנהגת לומר "רצונו של האדם זהו כבודו"...בבקשה ממך אל תקשה עלי ועלייך תעזור לנו לעבור זאת עם מינימום כאב ותשתדל לא לייצור קשר בשום צורה. נתגבר יחד ונשליט את השכל על הרגש למרות שהרגש עז. כותבת בדמעות בהערכה עצומה ובלא מעט אהבה.
 |
|
|