| נשלח ב-24/3/2011 06:31 |
|
| |
כמה קשה להיות רווק
בס"ד
אולי זה לא המקום המתאים,
אבל אמרתי אשתף, דאגה בלב איש ישחינה.
כמה אני רוצה להתחתן, וכבר בן 28 וחצי,
מה עושים? כמה תפילות כבר התפללתי,
פשוט אין הצעות, :P
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 13:27 |
|
| |
לכל דבר יש סיבה, שום דבר לא סתם.
סורי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 15:53 |
|
| |
מבקרת, התגובה שלך לא מעידה על עודף שכל... וגם לא על עודף רגש... מה את באה לאמר? שזה אשמתו? שהוא הביא את זה על עצמו? גם אם זה נכון- למה לזרות מלח על הפצעים במקום להשתתף בצערו?! בפרט שיתכן מאוד שהוא עוד לא מצא את זיווגו כי עוד לא הגיע הזמן... למה סתם לפגוע? למה סתם לתת הרגשה רעה???
ולך,רווק יקר- ברכותי ואיחולי לבשורות טובות בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 17:40 |
|
| |
יפהשלי קבלי לייק  משתתפת איתך GLVS בקושי ואל תשכח שאיפה שיש חסרון או שלא התפללת מספיק או שלא התפללת בכלל אל יאוש המשך בתפילות ............ בהצלחה !!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2011 06:07 |
|
| |
משתדל לא להתייאש וכמובן מנסה להתגבר על הזמנים שלא רואים את האור בקצה, עם הרבה אמונה בבורא יתברך
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 00:05 |
|
| |
תחזיק מעמד באמת קשה ,אבל אל תפסיק להאמין ,תגיד -אין פגישות עכשיו? או לא היה גם קודם ? והכי חשוב -אל תתרגש מ"עצות " טובות ונחמדות - שנותנים לך הרגשה שאתה לא בסדר ולא עושה מה שצריך ,או שה"סגולה "הזאת דוקא תושיע אותך אני עובר את זה גם
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 11:46 |
|
| |
נראה לי שמי שלא חווה את זה על בשרו-לא יוכל להבין את עוצמת הסבל. האמת שאני לא חוויתי ומקווה שלא אחווה.
לכן אוכל לדבר רק על דרכי ההתמודדות עם זה.
ראשית,ונראה לי שאתה עושה זאת,תצטרך להתחזק באמונה ובביטחון שכל הוויתינו הינה לטובה. גם מה שנראה לעיתים כסבל איום,לטובתינו הוא. פעמים שלבסוף יתגלה לך מהי הטובה שלשמה היה ,ופעמים שלא.
שנית,עליך להחדיר בעצמך ביטחון עצמי. ולא להרגיש פחות או מושפל וכו',משום שזהו הגורם העיקרי,לרגשי האדם ,שמחתו, ולחילופין עצבותו. חשוב על כך שרבים מחביריך שאינם טובים ממך-נישאו כבר. ושרבים הטובים ממך ,המתינו זמן רב. חשוב על מעלותיך החיוביות והנפלאות. הכר בגדולתך ומעלתך.
עסוק בכך הרבה,חשוב והחדר לעצמך זאת שוב ושוב ושוב.
היות ואני עדיין לא בשידוכין,קשה לי לנתח את הרגשותיך ולפתח עוד דרכים להתמודדות. אך זכור שאביך שבשמיים אוהב אותך טף יותר מגודל אהבתך את עצמך.ו"סובל" יותר ממך בסבלך. התפלל אליו ,בטח בו ,ובוודאי תיוושע בקרוב. ושיהיה אז במז"ט.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2011 01:02 |
|
| |
איזה "חכם" אמר לי היום תתנחם בזה שאתה רווק ,אני התחתנתי בגיל 25 וחסכתי כמה שנים פחות מריבות עם אישתי .
השאלה עד מתי אהיה רווק? וגם ,לא כולם מתחתנים בשביל לריב !
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2011 20:52 |
|
| |
| glvs כתב: |  | איזה "חכם" אמר לי היום תתנחם בזה שאתה רווק ,אני התחתנתי בגיל 25 וחסכתי כמה שנים פחות
מריבות עם אישתי .
|
| זה נדמה לי,או שההודעה שלך נכתבה בליל שבת?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2011 22:45 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | | זה נדמה לי,או שההודעה שלך נכתבה בליל שבת? |
|
תדון לכף זכות, אולי הוא כותב מחו"ל...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2011 13:13 |
|
| |
אדם, לייק על הרגישות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 01:42 |
|
| |
| פי100 כתב: |  |
זה נדמה לי,או שההודעה שלך נכתבה בליל שבת? |
|
תודה, לדנים אותי לכף זכות.
ההודעה נכתבה בערב שבת מחו"ל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 20:42 |
|
| |
| glvs כתב: |  | בס"ד
אולי זה לא המקום המתאים,
אבל אמרתי אשתף, דאגה בלב איש ישחינה.
כמה אני רוצה להתחתן, וכבר בן 28 וחצי,
מה עושים? כמה תפילות כבר התפללתי,
פשוט אין הצעות, :P
|
|
ספר לי על זה................................................................................................................
לצערינו יש הרבה על אותה הסירה.
מה שברור הוא שרק לאלוקים פתרונות אז מה נשאר לנו לעשות-
להתחזק באמונה (תוך כדי נעיצת הציפורניים בקירות) להמשיך להתפלל ולהשתדל להרבות בזכויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 02:55 |
|
| |
גיל מבוגר, אבל לא קריטי. יהיה בסיידר לא לדאוג.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 15:51 |
|
| |
תתנחם - 36
|
|
|
|