| נשלח ב-5/6/2011 18:28 |
|
| |
הפתעות בפגישות
חבר טוב שלי, בחור 'זורם' עם המון רגישות לזולתו וטקט. נפגש עם מישהי. בפגישתם הראשונה כשנשאלו "מה תרצו לשתות" ענתה היא "תות בננה" אך משקה זה לא היה בנמצא באותו לובי. בפגישתם השנייה, מחזה זה חזר על עצמו וגם שם המלצר ענה שאין להם תות-בננה.
ככה זה בבתי המלון, ישנם את המשקאות הקלאסיים כגון קולה וכ"ו אך לא תות בננה.
בפגישתם השלישית, אז גם היא ביקשה "תות בננה" והמלצר ענה גם אז ש-"אין להם", אותו בחור הוציא מכיס החליפה הפנימי שלו בקבוק 'תות בננה' והגיש לה אותו, כשהוא אומר למלצר "עזוב לא צריך". והם צחקו. שלשתם. הוא היא והמלצר שהתלהב מהרעיון המקורי ואף אמר זאת בקול.
אותו זוג בסופו של תהליך התחתנו, וכיום הם אוטוטו הופכים להורים מאושרים.
אז מה דעתכם על 'הפתעות' כאלו ואחרות בפגישות? ברור שזה עושה משהו ומראה על אכפתיות, יש לכם התנסות בכך? מבחינתי הכל תלוי בבחורה ובזרימה של הפגישות, או שזה מוקדם מידי?
מעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 19:18 |
|
| |
סיפור חמוד...!!
אני במקום הבחורה לעומת זאת הייתי קוברת את עצמי...!! סוג של פיגור קטן להתעקש כל פעם בלובי של מלון את אותו הדבר..מה גם שלפעמים הסיטואציות הקטנות הללו הן אלה שמביאות את העין השלילית להביט אחד על השניה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 19:21 |
|
| |
לא מבינה את הבחורה... אבל הבחור- נהג בשכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 09:47 |
|
| |
קצת פדיחות... אבל יפה מצד הבחור.. זה מתאים כשבאמת יש כימיה טובה, ושתי הנפגשים בראש קליל.. אחרת זה מביך. יש לי חברה שנתנה לבחור (בעלה לעתיד) מסטיק בפגישה.. כיום הם אבא ואמא מאושרים ב"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 12:56 |
|
| |
סיפור יפה.
אני אישית לא אוהב הפתעות ובמיוחד בפגישות שאתה לא ממש מכיר את הפגושה יש מצב שהיא יכלה להיפגע מזה.
תוקן על ידי סינטזה ב- 06/06/2011 12:58:09
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:22 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | קצת פדיחות... אבל יפה מצד הבחור.. זה מתאים כשבאמת יש כימיה טובה, ושתי הנפגשים בראש קליל.. אחרת זה מביך. יש לי חברה שנתנה לבחור (בעלה לעתיד) מסטיק בפגישה.. כיום הם אבא ואמא מאושרים ב"ה. |
|
לאלו שתמהו על כך שהיא התעקשה, כנראה השורה המצוטטת, היא היא התשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2011 16:10 |
|
| |
| bebe17 כתב: |  |
סוג של פיגור קטן להתעקש כל פעם בלובי של מלון את אותו הדבר..מה גם שלפעמים הסיטואציות הקטנות הללו הן אלה שמביאות את העין השלילית להביט אחד על השניה...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2011 21:39 |
|
| |
אני שונאת הפתעות!! לא יודעת איך להגיב עליהן. ובמיוחד אם איזה בחור אלמוני ידאג לעשות לי אותם...
אבל אין ספק, יש סבלנות לבחור הנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2011 20:55 |
|
| |
אהבתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:00 |
|
| |
שמעו עוד סיפור, שהוא בעצם גם קצת הפתעה.
בחור ישב בפגישה עם בחורה, שהייתה נראית לו 'סגורה' והוא היה בטוח שהוא מוריד אותה מחוסר התאמה. לקראת סוף הפגישה, לא היה אכפת לו 'לעשות קטע' וכשהם נגשו לקיוסק וקנו שתייה, הוא ביקש 'בירה'. להפתעתו, היא אמרה- ומה איתי?!
כיום הם נשואים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:05 |
|
| |
ווואו. נהניתי!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:15 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | שמעו עוד סיפור, שהוא בעצם גם קצת הפתעה.
בחור ישב בפגישה עם בחורה, שהייתה נראית לו 'סגורה' והוא היה בטוח שהוא מוריד אותה מחוסר התאמה.
לקראת סוף הפגישה, לא היה אכפת לו 'לעשות קטע' וכשהם נגשו לקיוסק וקנו שתייה, הוא ביקש 'בירה'.
להפתעתו, היא אמרה- ומה איתי?!
כיום הם נשואים. |
|
חחח...יפה!
שמעתי סיפור דומה מפגוש אחד..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:16 |
|
| |
בא לך לשתף אותנו? או שזה היה אותו הסיפור. (אגב, את הסיפור הזה אני לא מכיר אישית- רק יודע באיזה ישיבה הוא למד)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:22 |
|
| |
לי סיפרו על זוג שישבו בלובי, ולא ממש מצאו על מה לדבר, עד שהגיע המלצר ושאל: "מה תרצו לשתות?" הבחור ענה: בירה. והבחורה אמרה: גם לי. היתה שניה או שתיים הלם, אבל אח"כ נפתח סכר הנושאים, ההומור וכיום הם נשואים באושר ועושר...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:39 |
|
| |
מאגניב.
לא דומה לא כמעט (לסיפור שלי). בירה גולדסטאר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:18 |
|
| |
הפתעות נחמדות.. שיהיו לנו רק הפתעות טובות בע"ה
|
|
|
|