| נשלח ב-5/6/2011 18:36 |
|
| |
מבחנים בפגישות
סיפור שאינני מכיר אישית, אך סופר לי ע"י חבר שטוען שהוא מכיר את הסיפור מקרוב. עורר בי מחשבה כפי שתקראו.
זוג בחו"ל נפגש, וכבר שעמדו לפני 'סגירה' כשבאו לקום הבחור ראה שנאבדו לו מפתחות הרכב של אביו. הוא חיפש בכל מקום אפשרי, והפך את המלון. בשירותים איליהם יצא באמצע ובמרפסת בה טיילו, אך לא מצאם. לאחר שעה של חיפושים בא לצלצל לאביו שיארגן לו ת'מפתח הרזרבי... עצרה אותו הבחורה והוציאה בתיק-היד שלה את המפתחות. היא אמרה לו בחיוך, " רציתי לבחון אותך במצבי לחץ, תדע שיצאת 100 אחוז".
הוא לקח ממנה את המפתחות, והם צעדו ביחד לעבר רכבו כשהתכנון המקורי היה שהוא יחזיר אותה לביתה. הוא פתח את הדלת, נכנס והתניע. כשהיא בחוץ, הוא פתח את החלון ואמר בקול קר... "רציתי לבדוק איך אני מתנהג במצבי לחץ, כך אני מתנהג" ודבר קדימה כשהוא מותירה עומדת המומה.
מה דעתכם? האם ראוי היה לה לבחון אותו, האם התגובה שלו הייתה במקום? ובכלל האם אתם עורכים מבחני אישיות קטנים כשאתם נפגשים לעומד מולכם. אם כן, איך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 18:45 |
|
| |
אני הייתי מחזיר אותה לבית ורק אז אומר לה את המשפט...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 19:20 |
|
| |
התנהגות מזעזעת. לא חכם ולא ראוי. אולי היא גם תקח אותו מעל הגשר הכי גבוה בעולם לבדוק אם אין לו פחד גבהים??? אולי הוא לא אוהב לאכול עוף? ואולי הוא סובל מכאבי בטן בנסיעות ארוכות? ואולי קשה לו לדבר בנוכחות אנשים רבים?
לדעתי- צריך לדעת המון על הבחור לפני שאומרים כן סופי. אבל מה לעשות? צריך להתכונן נפשית לכך שלא נדע הכל... וצריך לדאוג שאת כל מה שלא נדע זה יהיה בתחום של "לא אכפת לי". למשל- לא אכפת לי שלא יאהב עוף...
וביננו- מה חשבתם שבחור יעשה בלחץ מול בחורה? ידפוק ת'ראש בקיר? יבכה? יקלל? אם יש לו מידות טובות- ברור שהוא לא יעשה את כל הנ"ל. (גם לפני החתונה וגם אחרי) ואם אין לו מידות טובות- זו כבר הסיבה להגיד לא מהפגישה הראשונה.... ובאמת יתכן שהוא ישחק כאילו הוא מאופק, אבל מי אמר שההתנהגות הזו תשמר אח"כ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 19:33 |
|
| |
אחת, נגד ובעד מי את? לא בדיוק הבנתי..
תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 05/06/2011 19:33:51
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 20:29 |
|
| |
מבחני נשים ואיך עוברים אותם. זה נושא שאפשר לכתוב ולכתוב. כל הזמן אשה בודקת את הגבר . כדי לענות האם בחור עשה בצדק או לא צריך להבין מה בדיוק רצתה אותה גברת לבדוק.( לא מידות זה ודאי)
בהערת אגב: בחור עשה נכון שהעמיד אותה במקומה. השאלה רק אם היה צריך לעשות בצורה הזאת.
תוקן על ידי מחוץלקופסא ב- 05/06/2011 20:30:14
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 20:36 |
|
| |
הסיפור נראה מוכר מאד! פשוט אני הייתי המדוברת הנ"ל... סתאאאאם..... פשוט קראתי את הסיפור הנ"ל, כמדומני, בספרו של הרב דיאמנט-"זכו" ופשוט שבגלל הטיפשות הזו לא היא ולא הוא- זכו
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 20:47 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | | הסיפור נראה מוכר מאד! פשוט אני הייתי המדוברת הנ"ל... סתאאאאם.....
|
|
שוב מבחן??
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 21:06 |
|
| |
מה לכם להלין על הבחור
כשהבחורה עשתה מעשה לא חיובי!?!
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 22:26 |
|
| |
הזוי הזוי!!! קשה לי להאמין שזה אמיתי, אבל על הצד שכן......... מאיפה היא לקחה לו ת'מפתח? מהכיס?  התגובה שלו מאד נועזת, אבל אני בעד 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 22:37 |
|
| |
פעם שמעתי על בחור שבחן בחורה (ממקור ראשון). מה עשה? שפך על שמלתה החגיגית כוס תפוזינה עסיסית.... רק שלא הודיע לה את כוונותיו האמיתיות אלא התנצל על ה"פאדיחה" שקרתה לו.
חצוף מצידו לעשות דבר כזה בכוונה!!
איך הייתם מגיבים??
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 23:12 |
|
| |
בס"ד
פשוט 'גנבה'. (למזלו היא עזרה לו להכיר אותה.) ואם לא היה זה רעיון אישי שלה רשע מי שיעץ לה לעשות זאת.
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 23:26 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | אחת, נגד ובעד מי את? לא בדיוק הבנתי..
תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 05/06/2011 19:33:51 |
|
נגד שניהם ובעד השפיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 00:30 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | | סיפור שאינני מכיר אישית, אך סופר לי ע"י חבר שטוען שהוא מכיר את הסיפור מקרוב. |
|
מדובר באגדה עממית עתיקה, כך שאני מסופק אם חבר שלך מכיר אותה מקרוב. אולי הוא "שמע אותה" מקרוב..
בגירסה המקורית, הבחורה שולפת את המפתח כשהם עוצרים ברמזור ומסרבת להחזיר גם כשנהיה ירוק, ושורת המחץ היא "אני עברתי אבל את נכשלת..".
בקיצור, כל המוסיף גורע.
אפשרות אחרת היא, שמישהי ששמעה את הסיפור, התלהבה, והחליטה לנסות בעצמה. אם זה נכון, הייתי נותן "נכשל" על הביצוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 00:34 |
|
| |
אם היית יודע כמה סיפורים בתרי זוזי עם זקן ארוך מסתובבים על שידוכים..
כמו למשל האגדה הבאה:
נפלאות דרכי האל
בחור ישיבה מוצלח בעל מידות מתמיד מוכתר בכל מידה טובה יצא לשידוכים אך לצערו הרב כל הבחורות מסרבות להמשיך להיפגש איתו עקב צלקת מכוערת שהיתה לו בפנים, הלך הבחור וטינה את צערו בפני ראש הישיבה, אמר לו רבו אני לא יכול לעזור לך עצתי שתלך לגר"ח קנייבסקי, עשה הבחור כמצוות רבו. יעץ לו הגר"ח שבפעם הבאה יספר לבחורה איך זה קרה לו, ניפגש הבחור עם בחורה שוחחו על דא ועל הא וכמו"כ סיפר לה הבחור שבהוראת הגר"ח הוא מספר לה איך קרה לו הצלקת. לפני 4 שנים הייתי בכותל ביציאתי אני רואה בחור ערבי רודף אחר בחורה בת בית יעקב חשתי לעזרתה ורדפתי אחר הבחור התנפלתי עליו הערבי הוציא סכין ודקר אאותיי וזו הצלקת ההבחורה היתה מרותקת לסיפור ולבסוף אמרה אני הבחורה שהצלת הרבה זמן אני מחפשת אותך! וב"ה הם התארסו חתונה בקרוב בשעטו"מ
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 09:36 |
|
| |
אמממ... אני יכולה להבין שיש מקום לבחון, רק שאני לא רואה כ"כ דרך לעשות את זה בצורה יעילה. אלא אם כן מדובר בבחור שהמידות שלו גרועות ממש, כמו בסיפור הנ"ל וכמו שראיתי היום במעלית. (המעלית לא עצרה בקומה שלו- קילל ו'דחף' אותה). התגובה של הבחור לגמרי לא נראת לי, יש דרך יותר מוצלחת לעשות את זה.
תוקן על ידי שיר852 ב- 06/06/2011 09:37:15
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 09:52 |
|
| |
בס"ד
דיי!! היא פשוט מגעילה!!
אני גם בעד לבחון גברים בפגישה הרי (גם) לצורך זה נפגשים.
אבל יש גבול לכל מבחן!
ואין המטרה מקדשת את האמצעים..
ומי שרוצה לדעת איך אני עורכת את המבחנים הקטנים לפגושים שלי שיציץ פה..
אבל,אלדגו אני לא כזו רעה..
|
|
|
|
|