| נשלח ב-11/7/2011 00:25 |
|
| |
פורום סגור או פתוח?
הצעת ייעול להנהלת הפורום: לנעול אותו לצפיה עבור הכותבים בו בלבד.
באופן אישי ארגיש בנוח לכתוב על דברים יותר מורכבים, אישיים ופנימיים, שאני נמנע כעת מלכתוב כאשר כל העולם ואישתו דוגרים על הפורום ובוחשים בעיניהם, מבלי להיות שותפים בו.
יש לא מעט דברים שאני מוותר לכתוב אותם, כאשר איני יודע מי יקרא או תקרא ועלולים לזהות את עצמם או אותי בסיטואציה.
מה דעתכם?
go אסי...
תוקן על ידי אסיק_good ב- 11/07/2011 10:19:17
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:36 |
|
| |
לא חשבתי שזה מה שתכתוב לפי הכותרת.. דעתי שאני אשמח, אם זה יגרום לאנשים לכתוב יותר אבל.. אולי יבקשו אישור כתיבה ולא יכתבו בתכל'ס אז מה הרווחנו..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:40 |
|
| |
הפורום מספיק רדום, אם הוא סגור לצפייה, ישמעו פה ממש נחירות...
דברים אישיים? באמת לא כותבים פה....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:43 |
|
| |
ומה עם אנשים כמוני, הממעטים לכתוב, אך נהנים לקרוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:46 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | הפורום רדום. אם הוא סגור לצפייה, ישמעו פה ממש נחירות...
|
|
העובדה שהפורום פתוח עושה אותו פחות רדום? ממילא צריך אישור כתיבה כאן.
לדעתי אם יסגרו אותו, תהיה תחושה אינטימית ואישית יותר ואנשים ייפתחו ויכתבו יותר.
ואולי דווקא כשיהיה סגור יהיה יותר ביקוש והוא יתעורר מתרדמתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:48 |
|
| |
ענפה, כמובן שתמשיכי לקרוא! הרי יש לך אישור כתיבה כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:49 |
|
| |
יש הרבה דברים שחשובים להרבה אנשים לקרוא, א"א פשוט לסגור ככה.. אולי אם זה היה פורום לקליקה יותר סגורה היה אפשרי. (פורום גרושים? כמו פורום זוגות שהוא נעול..)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:51 |
|
| |
אם חשוב להם לקרוא, אני בעד שיאושרו, יכנסו ויתרמו גם מכתיבתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:55 |
|
| |
נקודת מבט קצת אגוצנטרית..
נראה לי שעדיף לוותר על אותם דברים אישיים ופנימיים ותחת זאת לאפשר לקהל רחב יותר להפיק תועלת מהתוכן הנוכחי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 01:07 |
|
| |
אגוצנטריות? יתכן. בעיניי הוא בסך הכל ציין שיותר קל לו להתבטא בפורום מצומצם ואינטימי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 01:15 |
|
| |
"לאפשר לקהל רחב יותר להפיק תועלת"? מה עם שכר סופרים? ובכלל, מעניין שאיש לא סיפר לי שאנחנו נמצאים כאן על תקן כאלו האמורים לשעשע את הקהל הרחב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 01:24 |
|
| |
אתה אומר כאן משהו נורא רגשי אבל עד שתסביר אותו בצורה שכלית נמשיך להתעקש. הרי מה תרויח אם כולם יבקשו אישור כתיבה ויקבלו?האם תכריח אותם לכתוב? ואם תכריח אותם לכתוב זה יהפך לאינטימי?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 08:23 |
|
| |
א. לא כולם יבקשו, אלא רק מי שיש לו נגיעה ישירה ורצון ומוטיבציה לכתוב. ב. ובאופן ממילא הוא לא רק יצפה בנכתב כאן אלא גם יתרום בעצמו. ג. זה יהיה אינטימי במובן שהכותבים כאן יוכלו להתבטא באופן חופשי וישיר, בלי לחשוש לפלוט פרט מזהה כלשהו על עצמם. זה לא מופרך כלל שמישהו או מישהי מהעבר שנפגשתם איתו פגישת שידוך, יצפה בנאמר בפורום ויזהה את עצמו או אותך על פי אפיזודה או או אחרת. 1. זה גם פוגע 2. וגם מסגיר אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 08:46 |
|
| |
למה אתה חושב שתרגיש בנוח עם אלו שכותבים יותר מאלו שצופים? פורום הוא בעצם במה כללית לשיח ציבורי וברגע שאתה חוסם אותו הדינמיות שלו באופן אוטומטי תרד . וחבל!
אני חושבת שאתה צריך להשתחרר ולהרגיש בנוח עם כל מה שאתה רוצה לכתוב(כמובן תוכל לטשטש פרטים ),קשה לזהות מישהו/י בצורה כוללנית כזו...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 10:18 |
|
| |
בס"ד
לא הבנתי מה תועיל אם הפורום יהיה סגור?
האם בכך תדע מי ומי המאושרים? האם תדע האם בחורה שנפגשת איתה בעבר או חבר שלך מאושרים בפורום? או שמא אימא שלך או אחותך?
לעולם לא תדע מי מאושר בפורום. ולכן זה לא משנה אם הפורום סגור לצפייה או פתוח.
תמיד תכתוב מה שבראש שלך מבלי לחשוף מי אתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 11:07 |
|
| |
אסיק תודה על תיקון הכותרת. ההצעה המעשית שלי (לפותח האשכול) היא, לפתוח נושא חדש ולפנות בו לקהל הצופים שלנו, שנשמח לראות את תגובותיהם כאן, ושגם הם יעלו נושאים מעניינים. אולי הם בסה"כ צריכים קצת טיפים איך לשנות פרטים מזהים..
|
|
|
|
|