| נשלח ב-10/8/2011 10:13 |
|
| |
מחפשים רחוק מדי
יש לי חברה שהתחתנה לא מזמן עם חבר טוב של אח שלה.. היא צחקה כל כך כשסיפרה לי, עד כמה הזוי היה לשמוע הצעה לגבי מישהו שהוא בן בית אצלם. מה דעתכם, אולי לפעמים כדאי להסתכל קצת קרוב יותר ושם נמצא את מה שאנחנו מחפשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:16 |
|
| |
אני נזכר שפעם באיזה בוקר אחד חיפשתי בכל הבית את המשקפיים שלי והייתי לחוץ כי איחרתי לעבודה עד שבסוף שמתי לב שהם בכלל על האף שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:20 |
|
| |
דווקא זה עדיף ככה מכירים יותר טוב וגם האח יודע כמעט את הכל עליו אני מכירה בחורה שהתחתנה לא מזמן עם אח של חברה טובה שלה אדם לא שמת לב איך אתה רואה טוב בחיפוש ...זה קורה להרבה בסיטואציות מצחיקות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:22 |
|
| |
חחח לא דברו על חיפוש חפצים אדם!!! אני אישית נדלקתי על חבר של אחי אבל הוא ממש מודרני עם פטריה וגי'נס אז לא שווה לחפש קרוב לבית... לא שאח שלי כזה, אך חברו כמו אח בביתנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:22 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | | אדם לא שמת לב איך אתה רואה טוב בחיפוש... |
|
זה מה שהדליק לי בסוף את הנורה בראש..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:26 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | דווקא זה עדיף ככה מכירים יותר טוב וגם האח יודע כמעט את הכל עליו
|
|
אבל אם מכירים אותו טוב זה קצת מוזר כזה. וזה לא כמו התרגשות של מישהו שלא מכירים..
וחוצמזה, אם זה לא ילך זה יהיה פדיחה לראות אותו שוב ושוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:41 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | ... זה מה שהדליק לי בסוף את הנורה בראש.. |
|
חח טוב שלא חשבת "אני רואה טוב היום ,לא צריך לחפש את המשקפיים" ( לי זה קרה עם הפון ) 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:41 |
|
| |
1. לאדם יש משקפיים, והוא שם אותם בקצה האף.. 2. חברים של אחים זה נחמד אם זה הולך טוב. 3. כמו שאדם אמר- פדיחות... הציעו לי פעם אח של חברה...............................
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:43 |
|
| |
ולפעמים קורה הפוך.. שאת רוצה אח של חברה או חבר של אח.. אבל אין לך אומץ להעלות את זה... זו גם אופציה..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:47 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אבל אם מכירים אותו טוב זה קצת מוזר כזה. וזה לא כמו התרגשות של מישהו שלא מכירים..וחוצמזה, אם זה לא ילך זה יהיה פדיחה לראות אותו שוב ושוב.. |
|
יש הבדל בין הכרות של חבר של אח( ולא בטוח שהיא שוחחה אתו אולי חוץ מתגובות פה ושם ) לבין הכרות למטרת חתונה לכן סביר להניח שכן יהיה לה ריגושים ואולי כבר היה פרפרים לפני ההצעה מה שבטוח שאפשר לסמוך על ההצעה יותר (כי בד"כ חברים לא נוטים להסתיר גם צדדים אפלים ) אולי קצת פדיחה,אבל בכל מקרה היא בתקופת שידוכים סביר להניח שתקופת הפדיחה תהיה קצרה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:52 |
|
| |
| יושבת_בדד כתב: |  | | ולפעמים קורה הפוך.. שאת רוצה אח של חברה או חבר של אח.. אבל אין לך אומץ להעלות את זה... זו גם אופציה.. |
|
למה, דווקא האח או החברה יכולים להיות ה"שדכנים".. (למרות שבחוסר נסיונם הם עלולים לגרום לפדיחות)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:53 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | 1. לאדם יש משקפיים, והוא שם אותם בקצה האף.. 2. חברים של אחים זה נחמד אם זה הולך טוב. 3. כמו שאדם אמר- פדיחות... הציעו לי פעם אח של חברה............................... |
|
1. איפה בהודעתי כתבתי בקצה? 2. כל דבר שהולך טוב הוא נחמד.. (ברור) 3. זה שאת הפדחנית של הפורום אנחנו כבר יודעים... P=
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 10:59 |
|
| |
1. הבנתי דבר מתוך דבר. (חכמה) 2. (עיין בסמול בנושא בו דנים אנו עכשיו) 3. מזה אנחנו? ואיך יתכן שאתם יודעים משו שאני לא יודעת? נמק והוכח.
תוקן על ידי שיר852 ב- 10/08/2011 10:59:18
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 11:31 |
|
| |
ואולי סומכים יותר מדי על ההכרות הזו ולא מבררים מספיק?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 11:32 |
|
| |
אמממ.... יכוליות, כי אם את מכירה מה יש לברר?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 11:34 |
|
| |
כן, אבל מי אמר שמכירים באמת? גם "בן בית" מתנהג אחרת לגמרי בבית בו הוא בכל זאת אורח.. וכנ"ל על בני המשפחה באותה סיטואציה
|
|
|
|
|