| נשלח ב-17/8/2011 16:46 |
|
| |
בקרוב אצלך...
אם הגעת לגיל המופלג 19 וחודש את ודאי יודעת במה מדובר. אם אחיך הצעיר התחתן שבועיים לפניך, כנראה שגם את כבר בעניינים. מדובר ב"בקרוב אצלך" הידוע לשמצה. לכאורה מדובר באיחול תמים, אבל עלינו קשה לעבוד. אנחנו נזהה רשעות של דודה יאכנע גם מתחת לשמונה מטרים של כיסוי ראש מבטון. אם הדבר אכן נובע מ"דאגה כנה", מדוע התשובה האינסטינקטיבית שבא לנו לתת כתגובה לאיחול זה "ואת, מתי תזכי אותנו במי שברך לחולה צרעת"? בעניין זה צר לי לאכזב אלפי רווקות מצועפות. התופעה אינה נעלמת אחרי שמתחתנים, גם לא אחרי הילד הראשון. ממקור בלעדי נודע לי שאפילו לא אחרי שהבאת הביתה תאומים. לא לחינם אין מנהלים משא ומתן עם טרוריסטים, הם לעולם אינם יודעים שובע. אם כבר התחתנת – אז מתי תזכה אותנו בפדיון הבן. ואם נולד בן – מתי נזכה לבר המצווה, לנכדים, לנינים, לייבום, לחליצה, מתי תזכה אותנו במצוות שילוח הקן ומתי כבר תזַכה אותנו במצוות 'ברוך המשיב גרושתו'? אני חושש שזה לא ייגמר אפילו כשנגיע לגבורות. לא אתפלא אם ביום ההולדת השמונים, איזו דודה תשאל: "נו חמוד, מתי נרווה ממך קצת נחת במצוות גילוי מצבה?" הַסבירו לי במחילה, מה הרעיון הטקטי בלזרוק לבחורה, שכבר יש לה מנוי רב-שנתי בעמוקה, "בקרוב אצלך". או לתפוס זוג נשוי + 0 בברית מילה, לטפוח לאשה על הבטן ולשאול "נו, מה אתכם?" למה בדיוק מצפה השואל? (בד"כ מדובר בשואלת). שבת הזוג תכה על מצחה ותקרא: "וואלה! באמת הרגשתי ששכחנו משהו! איציק, עכשיו אנחנו הולכים לחדר השינה!" אז מה עומד מאחרי העניין הזה? חקירת רצח מתחילה במניע. גם כאן, כנובע מחומרת המעשים, ננסה לבדוק: מה דוחף את אנשי ה"בקרוב אצלך". ובכן, נראה כי מדובר ביאכנעיות שמקורה בקנאה. האם אתם מצפים מדוד שהתחתן בגיל 20 לפרגן לאחיין המסתובב כל יום עם בחורה אחרת? כזה אחיין הנמצא על הקו נתב"ג - בנגקוק באותה תדירות בה הוא נאלץ להסיע את הילדים לחוגים? ואיך תוריד מי שחוֹוָה משבר גיל שישים, את המורל לבחורה בשיא פריחתה? "בקרוב אצלך" תמיד יפעל את פעולתו ביעילות. לכן, כמה בקשות מציבור האזרחים המודאגים והמאחלים, שהרי סוף מעשה במחשבה תחילה. לפני שאתם שולחים מישהי להדליק נר על קבר של איזה צדיק, כזה שאפילו הGPS שואל נהגים בדרך איפה זה יוצא. ולפני שאתם שולחים אותה לשופרסל באשדוד, שם יש כיסא בעמדה 9 שכל קופאית שהתיישבה עליו - התעברה. ואפילו לפני שאתם משקים את בן הדוד מים קדושים מהרדיאטור של הוולבו הקדוש של הרעבע מנטויז'ניץ. עצרו לרגע. זה לא יעזור.
לא, גם לא פרוסת החלה ששמרתם כסגולה מחתונתכם שהתקיימה בתום מבצע קדש.
אנשים לא מתחתנים, מולידים או מתגרשים ממגוון סיבות. אל תִדָחַפו להם לשחלות ולפרוסטטה, למרות שבמגזרנו מדובר במצוות עשה מדאורייתא.
לסובלים מהתופעה שמן העבר השני, מומלץ לא להתרגש. רוב המאחלים אינם עושים זאת מרוע לב, אלא כתוצאה מחוסר משווע בטאקט ובתאי מח פעילים. אז לאירוע הבא, קחו אתכם מעיל יפה מעור של פיל, ואם יוצא לכם לפגוש את דודה יאכנע באיזו הלוויה משפחתית, גשו אליה ואל תהססו לאחל: "בקרוב אצלך".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 19:45 |
|
| |
חחחחחח גדול!!!!
אוייש כמה שנמאס לי מזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 19:56 |
|
| |
יש לך את זה!!!! אף פעם לא ראיתי אותך כותב בפורום מסתמא אתה חדש אז ברוך הבא!!! אני עוד שניה מגיעה לגיל המזדקן, הוי אומר ואם בגבורות 22 שנה..... לא מתרגשת מהמשפט הזה.... אומרת תודה בסנוביות מעושה וממשיכה בחיי..... למה אנשים נכנסים לקישקעס של השני כל שני וחמישי? לה' הפתרונים.... בכל אופן יש לי בת דודה בת יותר מ50 ועדיין רווקה (אבא שלי הוא הבן זקונים... כך שנולדו לו אחיינים עוד לפני שבכלל תכנן להגיח לאויר העולם......) בשמחות היא מהנהנת בראשה לשמע הברכה.... וזהו... זה חלק אינטגרלי מחייה.....
אז אל תתרגשו ותשימו פס על כל היחנעאיים למיניהם.....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 20:08 |
|
| |
אכן כן הבעיה ידועה.
כמדומני שכבר דנו בזה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 20:17 |
|
| |
עוד משפטים שנמאס לשמוע באדיבות האתר מבט לשידוכים:
-למה את לא מתפשרת?
-מה את חושבת שהנסיך שלך יבוא על סוס לבן?
-נראה לי שהבחור שלך עוד לא נולד...
- את יותר חכמה מ.... ומ.......?
-למה את מתעקשת לא להיפגש? (הוא סה"כ: גדול בעשרים שנה ממך, גרוש+5, דובר אמהרית בלבד
- אבל אפשר להסתדר, יש את שפת הלב (?) עם שיער שיבה (אפשר לצבוע..) הוא כהן וחייב רק רווקה (גרוש..)
-כל יום שעובר זה רק לרעתך
-תנסי עוד פגישה!
-הוא הגיע במיוחד מחו"ל רק לפגוש אותך.. (ווואהוו )
-אז מה אם הוא קצת מופנם... את תפתחי אותו. (פרויקטים בע"מ)
-זה נכון שהבת שלי לא הייתה רוצה אותו, אבל לך זה ממש נראה מתאים..
-הוא שומר שבת.
-חיצוניות זה כלום. ממש שטויות לעומת כל החיים.
-למה למשוך הרבה פגישות? יהיה לכם 70 שנה לדון בכל הנושאים... יאללה תחליטי כבר.
-זה טוב שהוא מכוער... פחות בעיות (?!)
-בקצב הזה המשיח כבר יגיע לפניו.
-אז מה, כולה חתונה. מקסימום.... תמיד אפשר להתחרט.
-קודם תיפגשי ואח"כ תבררי.
-הוא ממש מתאים, גם הוא בררן כמוך.
-בפגישה אל תדברי יותר מדי, שהוא לא יחשוב שאת חכמה... (ח"ו)
-הבאתי ת'מספר נייד שלך לבחור...
-אל תדאגי, בסוף כולם מתחתנים, חוץ מאלו שלא. (וזה אמור לעודד אותי?!?!) את בסוף תגמרי רווקה זקנה (תודה נשמה, אחרי כזו תחזית מרנינה בכלל יש לי חשק לעשות מאמצים)
-תראי את כל החברות שלך, כבר מחכות לילד שלישי. (יופי להם! אני מוכנה לאמץ כדי להשתוות)
-אל תבררי יותר מידי כי הבחור הזה בררן וחבל על המאמצים (ומה אתה בדיוק רומז?!)
-תראי לאמא שלו קוראים כמוך, אבל מה זה כבר בשבילך להקראות מעכשיו בשם השני?! (כלום, מלבד העובדה שהשם השני שלי הוא שפרינצה!)
-הבחור הזה באמת לב זהב, הוא לא לומד רציני, אבל הוא לב זהב, הוא קצת נמוך ומכוער, אבל באמת הוא לב זהב, תראי הוא לא כשרון מובהק, אבל באמת יש לו לב זהב! (אז להתחתן עם לב הזהב של ווראיטי?!)
-אם היית מקשיבה בקולי, כבר מזמן היית נשואה! (רק זה היה חסר לי....)
-תראי, מי יודע, אולי בכלל פספסת את הרכבת.... (חשבתם על זה שאני מעדיפה לקחת אוטובוס?)
-כל הבחורים הטובים נחטפים כשהם טריים. (ואלו שנשארו כבר מעלים עובש? )
-נו, מתי את תעשי לנו שמחה? (לא רוצה לגלות לכם...)
-בסוף זה יגיע... את תראי...!
-את עוד תצחקי על הימים האלה...
-תנצלי כל רגע לעשות חיים... עוד תתגעגעי לרגעים האלה...
-מה נראה לך שנישואין זה פתרון לבעיות?!
-נו... תעשי את זה כבר... (כאילו שאני צריכה דחיפה לעניין... )
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 17/08/2011 20:11:43
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 20:33 |
|
| |
ל fake smile את נשמעת ממש מיואשת אני אישית ממליץ לך לראות את הסכנה הזאת בכל אירוע ובמיוחד באיזה הלוויה ותאחלי לה מכל הלב "בקרוב אצלך"...
ולך "אחת מהיישוב" קודם תודה על הפירגון וברוכה הנמצאת. גם אני עוד שניה חוגג 22 אממממ......... בעצם לא עוד שניה עוד 1080000 שניות ( ולקשיי מתמטיקה 12 וחצי ימים) אז אאחל לך מזל טוב (ברכה תקבלי בהמשך) עד 120 ובקרוב אצלי (את זה כתבתי בשביל שלא את תאחלי לי זאת).
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 20:39 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | ל fake smile את נשמעת ממש מיואשת אני אישית ממליץ לך לראות את הסכנה הזאת בכל אירוע ובמיוחד באיזה הלוויה ותאחלי לה מכל הלב "בקרוב אצלך"...
ולך "אחת מהיישוב" קודם תודה על הפירגון וברוכה הנמצאת.
גם אני עוד שניה חוגג 22 אממממ......... בעצם לא עוד שניה עוד 1080000 שניות ( ולקשיי מתמטיקה 12 וחצי ימים) אז אאחל לך מזל טוב (ברכה תקבלי בהמשך) עד 120 ובקרוב אצלי (את זה כתבתי בשביל שלא את תאחלי לי זאת).
|
|
בקרוב אצלי.....
(פשוט כי אמא שלי הציבה לי אולטימטום - גיל 22 ......)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 20:49 |
|
| |
בקרוב בקרוב
בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 20:54 |
|
| |
שתציב. דווקא לדעתי הגיל האידיאלי להתחיל שידוכים לבנות זה 22..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 21:01 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | ל fake smile את נשמעת ממש מיואשת אני אישית ממליץ לך לראות את הסכנה הזאת בכל אירוע ובמיוחד באיזה הלוויה ותאחלי לה מכל הלב "בקרוב אצלך"...ולך "אחת מהיישוב" קודם תודה על הפירגון וברוכה הנמצאת.גם אני עוד שניה חוגג 22 אממממ......... בעצם לא עוד שניה עוד 1080000 שניות ( ולקשיי מתמטיקה 12 וחצי ימים) אז אאחל לך מזל טוב (ברכה תקבלי בהמשך) עד 120 ובקרוב אצלי (את זה כתבתי בשביל שלא את תאחלי לי זאת). |
| לא מיואשת בצורה קשה, פשוט כמעט כל מי שאני מכירה כבר נשוי.ועכשיו גם בן דודה שלי עומד לסגור וורט והוא קטן ממני :-/ (הייתי בטוחה שהוא יתחתן עוד כמה שנים...)קיצער- לא בא לי שוב חתונה עם כל ה... "בקרוב אצלך..." מילא האיחול...אבל המבט הזה שאומר "מה לא בסדר אצלך..." על זה אני יכולה לרצוח מישהו!בתאכלס- אני די נהנת מהרווקות! (:
אגב, גם לי יש עוד מעט יומולדת- מזל טוב לנו (:
תוקן על ידי Fake_smile ב- 17/08/2011 21:04:44
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 21:05 |
|
| |
אין כמו רווקות. הרי הנישואים והעול שבא איתם יבוא במוקדם או במאוחר, אז למה לא להנות מהחופש כל עוד אפשר? 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 21:10 |
|
| |
אני נהנת כל עוד כוחי במותניי, ואוויר בראותי! (מינימום בת 90 חח)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 21:27 |
|
| |
גם אם הייתי שומע שידוכים לא הייתי לוקח פחות מזה. זה ילדה, בחייאת..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 21:29 |
|
| |
גם אם היית שומע???
אם אתה לא שומע מדוע אתה מבלה פה כ"כ הרבה???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 21:34 |
|
| |
הסבר לשם הבהרת הדברים
יש דבר כזה שכאשר אדם שומע בשורה משמחת במיוחד שאיננו יכול להכיל אותה
ואת המיימדים שלה
הוא לא יודע מה לומר , המילים מתערבלות מסיבה פשוטה שהמילים הם לא אלו
שיכולות לבטא את גודל
האושר אז-- פשוט פולטים מילים..
ומאחר והמילים אינן מסוגלות באמת לבטא את גודל האושר הם יוצאות מטופשות,
חופרות, ופעמים גם חסרות טאקט.
אך כל אדם שפוי ונורמלי יוכל להבין תגובה מהסוג הזה, ואם הוא לא בנ"א
שלילי הוא לוקח אותם בחיוך,
למעשה הם מילים קטנות שנסחטו מהבטן ולא נושאות על גבן חצי ולו רבע מההתרגשות
האופפת את הבשורה
לדוג' (לאלה שעדיין צריכים)
כשחברה אומרת לך שהיא מאורסת ---אתה כל כולך מאושרת בשבילה !
ומה הדבר הבא שאת שואלת "איזה אולם?" "מאיפה הבחור?"
שאלות כ"כ נבובות למול הבשורה הענקית.....
זה לא בא מרע זה בא מחוסר יכולת לבטא את ההתרגשות במילים.
תוקן על ידי VIP_W ב- 17/08/2011 21:43:00
|
|
|
|
|