בית פורומים שידוכי חרדים

איך האהבה חלפה הלכה לה..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/10/2011 15:23 לינק ישיר 
איך האהבה חלפה הלכה לה..

היה לנו ארבע פגישות נהדרות, כבר מהפגישה הראשונה. 

היה לנו כיף ביחד, הרגשתי חיבור שהוא הרבה מעבר למילים שדיברנו,
היא אמרה לי: אני לא זוכרת מתי הרגשתי כל כך אני, כל כך משוחררת וספונטנית..
וכך גם אני הרגשתי. 

בסוף הפגישה הרביעית (שהייתה יותר מ 8 שעות) כמעט נפלט לי, את רוצה להתחתן איתי... 

לפגישה החמישית הגענו בידיעה שאחריה יהיה וורט, אבל לה היה, משהו קרה, לא יודע מה 
כבר לא הרגשתי כל כך כיף וספונטני איתה.

ובפגישה השביעית שתינו הודענו לשדכנית שלא ממשיכים.. 

עד היום אני לא מבין מה פתאום קרה... 
ואם זה לא יקרה לי עוד פעם, רק אחרי הוורט...

זה קרה לכם?  איך אפשר לדעת שמה שמרגישים לא יחלוף כענן ברוח? 

אשמח לשמוע את ניסיונכם ודעתכם..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 17:24 לינק ישיר 

כן... אני זוכרת תניצנוצים בעיניים כל פעם שחזרת מפגישה...

היה ועבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 18:52 לינק ישיר 

מה' מצעדי איש כוננו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 19:30 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
היה לנו ארבע פגישות נהדרות, כבר מהפגישה הראשונה. היה לנו כיף ביחד, הרגשתי חיבור שהוא הרבה מעבר למילים שדיברנו,היא אמרה לי: אני לא זוכרת מתי הרגשתי כל כך אני, כל כך משוחררת וספונטנית..וכך גם אני הרגשתי. בסוף הפגישה הרביעית (שהייתה יותר מ 8 שעות) כמעט נפלט לי, את רוצה להתחתן איתי... לפגישה החמישית הגענו בידיעה שאחריה יהיה וורט, אבל לה היה, משהו קרה, לא יודע מה כבר לא הרגשתי כל כך כיף וספונטני איתה. ובפגישה השביעית שתינו הודענו לשדכנית שלא ממשיכים.. עד היום אני לא מבין מה פתאום קרה... ואם זה לא יקרה לי עוד פעם, רק אחרי הוורט...זה קרה לכם?  איך אפשר לדעת שמה שמרגישים לא יחלוף כענן ברוח? אשמח לשמוע את ניסיונכם ודעתכם..

אתה כותב, "אבל לה היה, משהו קרה, לא יודע מה כבר לא הרגשתי"...  זה נשמע שאתה תולה את הבעיה בה.. משהו בה שגרם לך שיצא לך כל הרוח מהמפרשים...האם את זה אתה כן מסוגל לדעת..? להרגיש..? לחדד?

אם זה תלוי במשהו שבה.. ואף אם זה תלוי במשהו שבך... תהיה בטוח.. שגם אחרי שתתחתן לא יהיו לך חסרות הסיבות שהכיף והספונטניות ירדו אצלך..
ההבדל בין לפני חתונה ואחרי, זה שלפני אין לך מחויבות לכן אתה מוריד הרבה יותר מהר, אתה יותר נותן לרגש שלך מהר לרדת, ואתה פחות מנסה שהוא יישאר...לעומת אחרי החתונה.. אבל למען האמת.. אם יש מוטיבציה לאהוב.. אז אפשר תמיד לאהוב..! ואם לא.. אז לעולם לא תהיה אהבה...!

אתה יודע.. זה כמו אותה אמא של חבר ששוחחה איתי בנוגע לאיזה שידוך שהוא רצה לבטל, ואז היא אמרה לי, שאצל הספרדים זה יותר קל לבטל שידוך וכו'.. עניתי לה: ההבדל בין אשכנזים לספרדים אז הוא רק בההלכה, שהאשכנזים עושים קניין ולכן צריך מחילה לעומת הספרדים.. אבל מבחינת השקפה, אם הקב"ה הפגיש ביניכם.. וגרם להם לסגור שידוך.. זה אומר שזה "האחת" שלו.. ואם כן, עליו לעשות כל מאמץ שזה יצליח ולא ליסוג מחמת קושי כזה או אחר...!

אותו דבר לגביך.. אל לך לחשוש.. אם תמצא את אותה אחת שתעשה לך את המוטיבציה להשקיע בה.. ואתה באמת תשקיע בה.. אז אתה תמיד תאהב אותה.. גם באותם רגעי קושי,, מתח, פערים, מריבות, אפרוריות, ושגרה...

בהצלחה:)!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 19:32 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
היה לנו ארבע פגישות נהדרות, כבר מהפגישה הראשונה. היה לנו כיף ביחד, הרגשתי חיבור שהוא הרבה מעבר למילים שדיברנו,היא אמרה לי: אני לא זוכרת מתי הרגשתי כל כך אני, כל כך משוחררת וספונטנית..וכך גם אני הרגשתי. בסוף הפגישה הרביעית (שהייתה יותר מ 8 שעות) כמעט נפלט לי, את רוצה להתחתן איתי... לפגישה החמישית הגענו בידיעה שאחריה יהיה וורט, אבל לה היה, משהו קרה, לא יודע מה כבר לא הרגשתי כל כך כיף וספונטני איתה. ובפגישה השביעית שתינו הודענו לשדכנית שלא ממשיכים.. עד היום אני לא מבין מה פתאום קרה... ואם זה לא יקרה לי עוד פעם, רק אחרי הוורט...זה קרה לכם?  איך אפשר לדעת שמה שמרגישים לא יחלוף כענן ברוח? אשמח לשמוע את ניסיונכם ודעתכם..

אתה כותב, "אבל לה היה, משהו קרה, לא יודע מה כבר לא הרגשתי"...  זה נשמע שאתה תולה את הבעיה בה.. משהו בה שגרם לך שיצא לך כל הרוח מהמפרשים...האם את זה אתה כן מסוגל לדעת..? להרגיש..? לחדד?

אם זה תלוי במשהו שבה.. ואף אם זה תלוי במשהו שבך... תהיה בטוח.. שגם אחרי שתתחתן לא יהיו לך חסרות הסיבות שהכיף והספונטניות ירדו אצלך.. 
ההבדל בין לפני חתונה ואחרי, זה שלפני אין לך מחויבות לכן אתה מוריד הרבה יותר מהר, אתה יותר נותן לרגש שלך מהר לרדת, ואתה פחות מנסה שהוא יישאר...לעומת אחרי החתונה.. אבל למען האמת.. אם יש מוטיבציה לאהוב.. אז אפשר תמיד לאהוב..! ואם לא.. אז לעולם לא תהיה אהבה...!

אתה יודע.. זה כמו אותה אמא של חבר ששוחחה איתי בנוגע לאיזה שידוך שהוא רצה לבטל, ואז היא אמרה לי, שאצל הספרדים זה יותר קל לבטל שידוך וכו'.. עניתי לה: ההבדל בין אשכנזים לספרדים אז הוא רק בההלכה, שהאשכנזים עושים קניין ולכן צריך מחילה לעומת הספרדים.. אבל מבחינת השקפה, אם הקב"ה הפגיש ביניכם.. וגרם להם לסגור שידוך.. זה אומר שזה "האחת" שלו.. ואם כן, עליו לעשות כל מאמץ שזה יצליח ולא ליסוג מחמת קושי כזה או אחר...!

אותו דבר לגביך.. אל לך לחשוש.. אם תמצא את אותה אחת שתעשה לך את המוטיבציה להשקיע בה.. ואתה באמת תשקיע בה.. אז אתה תמיד תאהב אותה.. גם באותם רגעי קושי,, מתח, פערים, מריבות, אפרוריות, ושגרה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 21:17 לינק ישיר 

אולי היה לכם נחמד,אבל בהחלט לא היה התאמה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 21:52 לינק ישיר 

אולי אם הייתם סוגרים ברביעית, היה עדיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 22:25 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

ההבדל בין לפני חתונה ואחרי, זה שלפני אין לך מחויבות לכן אתה מוריד הרבה יותר מהר, אתה יותר נותן לרגש שלך מהר לרדת, ואתה פחות מנסה שהוא יישאר...לעומת אחרי החתונה.. אבל למען האמת.. אם יש מוטיבציה לאהוב.. אז אפשר תמיד לאהוב..! ואם לא.. אז לעולם לא תהיה אהבה...!

אתה יודע.. זה כמו אותה אמא של חבר ששוחחה איתי בנוגע לאיזה שידוך שהוא רצה לבטל, ואז היא אמרה לי, שאצל הספרדים זה יותר קל לבטל שידוך וכו'.. עניתי לה: ההבדל בין אשכנזים לספרדים אז הוא רק בההלכה, שהאשכנזים עושים קניין ולכן צריך מחילה לעומת הספרדים.. אבל מבחינת השקפה, אם הקב"ה הפגיש ביניכם.. וגרם להם לסגור שידוך.. זה אומר שזה "האחת" שלו.. ואם כן, עליו לעשות כל מאמץ שזה יצליח ולא ליסוג מחמת קושי כזה או אחר...!

אותו דבר לגביך.. אל לך לחשוש.. אם תמצא את אותה אחת שתעשה לך את המוטיבציה להשקיע בה.. ואתה באמת תשקיע בה.. אז אתה תמיד תאהב אותה.. גם באותם רגעי קושי,, מתח, פערים, מריבות, אפרוריות, ושגרה...

לא. תודה על עידוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 22:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 22:28 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

טעיתי, לא. תודה תודה על העידוד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 22:31 לינק ישיר 

[quote]אולי אם הייתם סוגרים ברביעית, היה עדיף.[...

אולי כן, אולי לא... נראה לי שלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 22:32 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
אולי אם הייתם סוגרים ברביעית, היה עדיף.

אולי כן, אולי לא! נראה לי שלא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 22:33 לינק ישיר 

אז שום כלום.
התלהבות חיצונית נטו.
איך קראת לזה אהבה, אני לא מבינה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 22:50 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
ובפגישה השביעית שתינו הודענו לשדכנית שלא ממשיכים..
ב"ה שלא קרה לי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2011 22:57 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
אז שום כלום.
התלהבות חיצונית נטו.
איך קראת לזה אהבה, אני לא מבינה....

גם אני לא מבין, וזאת הבעיה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 23:34 לינק ישיר 

האהבה חלפה עם הרוח השורקת
הפכה להד קלוש של זכרון שכל כך קל לשכוח
ושנה חדשה שהגיעה גרמה  שתיראה כל כך מיושנת
כמו האלול של אתמול עם הרצונות העמוקים להתייטב

ובכל זאת אין שום חמצמצות בפי או במחשבות שזולגות אל תוכי
וגם לא חרטות מיוחדות של מבטים חטופים לאחור

כי סתוויות של שנה חדשה שמביאה בכנפיה את הרומנטיות
ואת הרוח הקרירה שמבשרת את בא העננים הטריים של החורף החדש
חורשת בתוכי את מעגלי המחר שתמיד נתפס כמשהו אוטופי
כמשהו שהחלומות בו טובים הרבה יותר מהחלומות הריאליים של היום 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך האהבה חלפה הלכה לה..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext