| נשלח ב-4/10/2011 22:18 |
|
| |
ה-שדכנית שלא תמצאו באף מקום!
לאחר מחשבה עמוקה, תסכול, חוסר מוטיבציה, אמביציה, רצון לשמוע את השדכנית הישישה הקבועה שלי מתקשרת. החלטתי להרים כפפה.. לעשות מעשה קצת נועז. שמא המטרה מקדשת את האמצעים?.. למה שתהיה לי שדכנית שמאה פעם לא מבינה מה אני אוהבת????? אני אהיה שדכנית ! יפרסם מודעה בעיתון: שדכנית מעולה! מתעסקת עם עשרות שידוכים (אף אחד לא צריך לדעת שבפועל יצאתי איתם...) דרושים בחורים (ואת כל הפנטזיות שאני מחפשת...) אני יענה לטלפונים (כמובן שאקנה פל' חדש למקצוע). יראיין אותם. יתן להם למלא טפסים. יבקש שישאירו תמונה. יטקטק אותם אחד אחרי השני.. ואז.. אחד מכולם יהיה חייב למצוא חן בעיני.. (לפחות אח...ד...) מי שיהיה כזה אני יציע לו בחורה מדהימה (את עצמי..) ובפגישה מן הסתם הוא לא יזהה.. (אני שחקנית, חקיינית מלידה. ו.. כשאראיין אותם אחבוש מטפחת ומשקפיים..) ..... v (זה כדי שליטאי יתאמץ בתשובה)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 22:22 |
|
| |
אם זה ילך לך, תודיעי לי. אני אנסה גם........
[מה הליצנות שנפלה על יושבי הפורום? פורים ככפורים?]
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 22:25 |
|
| |
מה שיאוש עושה לאנשים... ותקני פטיש של שניצלים. הם יעמדו בתור תראיני אחד אחד ,ואז, בום !הבא בתור.!ככה יעברו מתחת ליידיך אלפי בחורים.... ורק תזכרי להוריד ת'משקפיים והמטפחת, כי אחרת תאלצי לראיין גברים מפרק ב..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 22:26 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אם זה ילך לך, תודיעי לי. אני אנסה גם........
[מה הליצנות שנפלה על יושבי הפורום? פורים ככפורים?] |
|
נראה לך? למה שאודיע? אם את רוצה את יכולה להירשם... אבל אני לא מעבירה ת'שיטות!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 22:41 |
|
| |
היי, חזרתי.
חמודה, כבר העברת את השיטה. חצי עולם כבר יודע. (בהנחה שחצי עולם עדין מחפסים את החצי השני) תוכלי לפתוח משרד שידוכים בדרך הזו. אם לא את אז לפחות החברות שלך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 22:45 |
|
| |
תפתחי מוסד שידוכים.. שתהיה לך סוללת שדכניות משלך.. כל יושבי הפורום יבואו להירשם.. וכו וכו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 22:48 |
|
| |
| lorein כתב: |  | | תפתחי מוסד שידוכים.. שתהיה לך סוללת שדכניות משלך.. כל יושבי הפורום יבואו להירשם.. וכו וכו |
|
לא רוצה! לא מכניסה לעסק שלי שדכניות! אני שמה את כולן בכיס... חוץ מזה שאצלי יש איכות , שירות, אמינות.. רק סחורה טובה נכנסת. לא כמו כל השאר..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 22:57 |
|
| |
חחח בעלת גאייווה נוצרה לנו כאן.. סתמסתם.. חמודה את.. רעיונות יצרתיים הא? ממליצה לך במקום זאת לפנות לשדכן האמיתי - הוא יחסוך לך תטרחה אם רק תפני אליו..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 23:02 |
|
| |
עזבי, מסובך מידי..
יותר פשוט, יותר זול, לכי לרחוב עם שלט ''מחפשת אהבה למטרת נשואים''
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 23:21 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אם זה ילך לך, תודיעי לי. אני אנסה גם........
[מה הליצנות שנפלה על יושבי הפורום? פורים ככפורים?] |
|
ידוע הרי שיום הכיפורים הוא יום מסוגל לשידוכים: (ע"י בנות ש"שידכו" את עצמן)
ד,ז [ח] אמר רבן שמעון בן גמליאל, לא היו ימים טובים לישראל כחמישה עשר באב וכיום הכיפורים, שבהם בני ירושלים יוצאין בכלי לבן שאולים, כדי שלא לבייש את מי שאין לו. וכל הכלים טעונין טבילה. ובנות ירושלים יוצאות וחונות בכרמים. וכך הן אומרות, שא נא בחור עיניך וראה, מה אתה בורר לך; אל תיתן עיניך בנוי, אלא תן עיניך במשפחה. וכן הוא אומר, "צאנה וראינה בנות ציון, במלך שלמה--בעטרה, שעיטרה לו אימו ביום חתונתו, וביום, שמחת ליבו" (שיר השירים ג,יא): "ביום חתונתו", זה מתן תורה; "וביום, שמחת ליבו", זה בניין בית המקדש. יהי רצון שייבנה בימינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 23:21 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | עזבי, מסובך מידי..
יותר פשוט, יותר זול, לכי לרחוב עם שלט ''מחפשת אהבה למטרת נשואים'' |
|
או לפי השיטה האחרת "מחפשת נישואים למטרת אהבה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 23:25 |
|
| |
אדם, יפה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 23:30 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | עזבי, מסובך מידי..
יותר פשוט, יותר זול, לכי לרחוב עם שלט ''מחפשת אהבה למטרת נשואים''
או לפי השיטה האחרת "מחפשת נישואים למטרת אהבה"...
|
|
זה עמקויות צריך לכתוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 23:42 |
|
| |
"שדכנית לגברים בלבד"
|