| נשלח ב-5/10/2011 12:21 |
|
| |
בחורות "קומפקטיות"
יש נושא שמטריד אותי מאד. אני בחורה מזן קצת נדיר. אני יפה בפנים, ובגוף ממוצעת בגובה ובמידה, עם מבנה רחב, לגמרי איני שמנה. משום מה רוב רובם של הבחורים שנפגשתי- והיו הרבה יחסים, היו בגובה ממוצע ומטה, ורזים- שדופים ממש. אני כבר יודעת שגם אם תהיה התאמה מנטלית- אין התאמה פיזית. ואם דברנו על "סימנים,-הרי לכם סימן שלילי: אם שוב הבחור שחיף- זה לא שלי. כך העברתי שיחות אם בחורים שמראש יכולים להיות אפילו חברים טובים שלי- אך לא מתאימים לחתונה. אז הנה מקרה שהמראה החיצוני משמעותי ביותר, ולא מטעמי שטחיות. אז הבחורים שבינכם, 1. אם אתם גבוהים ורחבי כתפים, האם אתם מחפשים בחורות קטנות ונמוכות? 2. אם אתם מכירים בחורות כמוני- למה לדעתכם מציעים לי דווקא את הקטנים? 3. יש לי הצעות רבות מאד- יחסית לחברותי, במה זה תלוי, לדעתכם: ביופי, באופי? (אין לי יחוס מיוחד, או כסף) 4. אם בחור "קטן" ירצה אותי ואני אותו- עד כמה זה יכול להפריע אחרי החתונה? האם אכן לא כדאי לי להתפשר על זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 13:10 |
|
| |
לא הבנתי, את גמדה?
|
| נשלח ב-5/10/2011 13:16 |
|
| |
| הסירהשלנו כתב: |  | יש נושא שמטריד אותי מאד. אני בחורה מזן קצת נדיר. אני יפה בפנים, ובגוף ממוצעת בגובה ובמידה, עם מבנה רחב, לגמרי איני שמנה. משום מה רוב רובם של הבחורים שנפגשתי- והיו הרבה יחסים, היו בגובה ממוצע ומטה, ורזים- שדופים ממש. אני כבר יודעת שגם אם תהיה התאמה מנטלית- אין התאמה פיזית. ואם דברנו על "סימנים,-הרי לכם סימן שלילי: אם שוב הבחור שחיף- זה לא שלי. כך העברתי שיחות אם בחורים שמראש יכולים להיות אפילו חברים טובים שלי- אך לא מתאימים לחתונה. אז הנה מקרה שהמראה החיצוני משמעותי ביותר, ולא מטעמי שטחיות. אז הבחורים שבינכם, 1. אם אתם גבוהים ורחבי כתפים, האם אתם מחפשים בחורות קטנות ונמוכות? 2. אם אתם מכירים בחורות כמוני- למה לדעתכם מציעים לי דווקא את הקטנים? 3. יש לי הצעות רבות מאד- יחסית לחברותי, במה זה תלוי, לדעתכם: ביופי, באופי? (אין לי יחוס מיוחד, או כסף) 4. אם בחור "קטן" ירצה אותי ואני אותו- עד כמה זה יכול להפריע אחרי החתונה? האם אכן לא כדאי לי להתפשר על זה? |
|
לא
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 13:29 |
|
| |
תוקן על ידי nati1989 ב- 05/10/2011 13:35:58
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 16:22 |
|
| |
| הסירהשלנו כתב: |  | | יש נושא שמטריד אותי מאד.אני בחורה מזן קצת נדיר. אני יפה בפנים, ובגוף ממוצעת בגובה ובמידה, עם מבנה רחב, לגמרי איני שמנה.משום מה רוב רובם של הבחורים שנפגשתי- והיו הרבה יחסים, היו בגובה ממוצע ומטה, ורזים- שדופים ממש. אני כבר יודעת שגם אם תהיה התאמה מנטלית- אין התאמה פיזית.ואם דברנו על "סימנים,-הרי לכם סימן שלילי: אם שוב הבחור שחיף- זה לא שלי. כך העברתי שיחות אם בחורים שמראש יכולים להיות אפילו חברים טובים שלי- אך לא מתאימים לחתונה.אז הנה מקרה שהמראה החיצוני משמעותי ביותר, ולא מטעמי שטחיות.אז הבחורים שבינכם, 1. אם אתם גבוהים ורחבי כתפים, האם אתם מחפשים בחורות קטנות ונמוכות?2. אם אתם מכירים בחורות כמוני- למה לדעתכם מציעים לי דווקא את הקטנים?3. יש לי הצעות רבות מאד- יחסית לחברותי, במה זה תלוי, לדעתכם: ביופי, באופי? (אין לי יחוס מיוחד, או כסף)4. אם בחור "קטן" ירצה אותי ואני אותו- עד כמה זה יכול להפריע אחרי החתונה? האם אכן לא כדאי לי להתפשר על זה? |
|
בראייתי האישית - אשה שמנה/רחבה - זה ממש דוחה. אני יודע שיש כאלו שמחבבים. אבל כך זה בשבילי, ואני חושב שזה לא ניתן לשינוי..
לשאלותייך: 1) אני לא רחב כתפים. 2) בלי סיבה.. חכי עד שיבוא איזה דוב. 3) זה תלוי בקודשא בריך הוא. לא ביופייך ולא באופייך. 4) לא מפריע בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 16:44 |
|
| |
אם כבר מדברים על זה...... כמה נחשב בעיניכם מראה חיצוני? יש בחורים שתורידו בגלל שהם לא רזים\ גבוהים.יפים מספיק? ועוד דבר..לפעמים יש חלומות שהבעל שלי יראה כך..וכל מיני כאלה...אבל כשאני נפגשת עם מישו שלא מתאים בעיני אני אומרת לעצמי-לא מתחתנים עם חלומות...אלא עם אנשים....מצד שני אני לא אגיד כן בחיים לבחור שהוא לא 100 אחוז בעיני מבחינה חיצונית.... אשמח לשמוע את דעתכם ודעתכן... (אגב...לא אני בחרתי את זה אבל אם הייתי חילוניה הייתי דוגמנית. בלי גאוה אבל עם מודעות עצמית....  )
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 18:24 |
|
| |
| available1 כתב: |  | אם כבר מדברים על זה...... כמה נחשב בעיניכם מראה חיצוני? יש בחורים שתורידו בגלל שהם לא רזים\ גבוהים.יפים מספיק? ועוד דבר..לפעמים יש חלומות שהבעל שלי יראה כך..וכל מיני כאלה...אבל כשאני נפגשת עם מישו שלא מתאים בעיני אני אומרת לעצמי-לא מתחתנים עם חלומות...אלא עם אנשים....מצד שני אני לא אגיד כן בחיים לבחור שהוא לא 100 אחוז בעיני מבחינה חיצונית.... אשמח לשמוע את דעתכם ודעתכן... ( אגב...לא אני בחרתי את זה אבל אם הייתי חילוניה הייתי דוגמנית. בלי גאוה אבל עם מודעות עצמית.... ) |
|
וואלה.. אני בדיוק הפוך.. אם הייתי דוגמן הייתי חילוני. אבל אני לא - אז אני גם לא.
אני עם שמנה/רחבה - מראש לא אצא להיפגש. על השאר - תמיד אוכל (ואצטרך) לבלוע צפרדעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 18:46 |
|
| |
אך לא התחתנת? נשמע שאתה מחפש רק יפה!! מאוד קל למצוא אשה שהיא רק יפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 18:53 |
|
| |
נשמע מהשורות לעיל שכדאי להביא לפה בהקדם סוכן דוגמנים שמחפש חתיכים, וסוכן דוגמניות שמחפש דוגמניות לתמונות של ה"לפני"...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 19:04 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | אך לא התחתנת? נשמע שאתה מחפש רק יפה!! מאוד קל למצוא אשה שהיא רק יפה! |
|
אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא - אתרגם לך לשפה שכן תבין. בינתיים אצטט ואדגיש-
"אני עם שמנה/רחבה - מראש לא אצא להיפגש. על השאר - תמיד אוכל (ואצטרך) לבלוע צפרדעים."
נו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 19:06 |
|
| |
וד.א. - ליטאי. אני לא דוגמן! לא כי אני לא רוצה.. אלא כי אני יין משובח בכד...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 20:30 |
|
| |
אני מכירה מלא זוגות שהבחור גבוה מאוד והבחורה קומפקטית להחריד... אם בחור קטן דוחה אותך, אז זה כמו כל דבר במראה שיכול לדחות ולא מומלץ להתפשר עליו..השאלה עד כמה זה מפריע..
וזה שמשדכים לך קטנים זה מאוד הגיוני- הגדול לגדולה, הקטן לקטנה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 22:13 |
|
| |
נראה שהייתי מאד לא ברורה. SORRY. אז כך, אני בחורה מרשימה במראה, אך רחבה מעט- וזה לא יוצר מראה לא טוב. אני עדין נראית טוב מאד. (לבחורה יש דרך לדעת אם היא אכן נראית טוב או שרק נדמה לה. מסכימות איתי?) עקב כך, ובהתאם לזאת לא מתאים לי בחורים רזים מאד, אלא טיפוסים יותר שריריים ורחבי כתפים (ומשום מה מציעים לי רק רזים מאד)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 22:22 |
|
| |
מזתומרת לא מתאים? מבחינת מה? שהוא לא יוכל להרים אותך לעבור שלולית בחורף?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 22:26 |
|
| |
ענני זה די ברור איך עדיין לא התחתנת.... אתה כולך גאווה!!! תרד מהסוס שאתה נמצא עליו ואחרי זה תתחיל לחפש...
נ.ב אני טיפה בשוק!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 22:42 |
|
| |
אם הבנתי נכון, אז זה מובן לגמרי, יש לך צורך [כמו רוב הבנות!] להרגיש שהגבר שלך גדול ממך, גברי יותר, מן סוג של הרגשת הגנה. בחורים קטנים ומצומקים יתנו לך הרגשה כאילו החלפתם תפקידים, את לא מרגישה נשית לידו...
אני רואה הרבה פעמים זוגות שהאשה גדולה וגבוהה והבחור קטנטן. כנראה שלה זה לא מפריע. - זה שלך זה מפריע זה טבעי ביותר.
|
|
|
|
|