אחותי סימה סמינר, כבר מזמן רוצה להתחתן. התלבטנו אם גם היא תשמע, שאלנו רב- והלכנו על זה ( בינתיים רק ברמה של אם תגיע הצעה- לא נדחה)
הציעו לה בחור שנפגשתי איתו (שדכנית אחרת הציעה)
מה דעתכם??
(אני כידוע בת 21+)
תוקן על ידי אסיק_good ב- 11/10/2011 18:26:22
נשלח ב-11/10/2011 15:11
אופס. לא הכי נחמד, אבל אם זה מתאים שיזרמו, למה לא?
נשלח ב-11/10/2011 16:49
הסירהשלנו כתב:
אחותי סימה סמינר, כבר מזמן רוצה להתחתן. התלבטנו אם גם היא תשמע, שאלנו רב- והלכנו על זה ( בינתיים רק ברמה של אם תגיע הצעה- לא נדחה)
מה דעתכם??
(אני כידוע בת 21+)
דעתינו? השאלה היא לא מה דעתינו אלא מה דעתך.. את זו שמרגישה פה את מה שאת מרגישה.. זה החלטה שלך אם זה מפריע לך ואת מונעת את זה ממנה, או שאת מתעלה מעל רגשותייך ומפרגנת לה מכל הלב... אגב, אם תתעלי ותקריבי את רגשותייך בשבילה.. בזכות זה השם יעזור גם לך...!
נשלח ב-11/10/2011 17:02
עמקויות כתב:
אגב, אם תתעלי ותקריבי את רגשותייך בשבילה.. בזכות זה השם יעזור גם לך...!
מה שנקרא: שמור לי ואשמור לך.
נשלח ב-11/10/2011 18:11
שיר852 כתב:
אגב, אם תתעלי ותקריבי את רגשותייך בשבילה.. בזכות זה השם יעזור גם לך...!מה שנקרא: שמור לי ואשמור לך.
מה שנקרא: מידה כנגד מידה...
נשלח ב-11/10/2011 18:55
הי סירונת את בטוחה שנפשת עם הבחור????
ועכשיו ברצינות - אם את מסוגלת לכך, אשרייך....
נשלח ב-11/10/2011 19:06
למה שינית את הכותרת?
נשלח ב-11/10/2011 21:34
הכותרת השתנתה- מוזר נכון? בכלל, אפשר לשנות כותרות?
ולעצם הענין, לא הרגשתי אל הבחור כלום. בחור נחמד ותו לא. מה שכן, יהיה לי מוזר, נגיד, אם היא תתארס איתו.. מה שמפריע לי זה לגביה. היא לא נפגשה עדין, אז למה שהיא תתחיל בצורה מוזרה וטעונה שכזו? אנחנו כל כך שונות, אז למה שהיא תתחיל שידוכים שכאילו קשורים אלי- לא עדיף שתפתח "עידן חדש"? זאת אומרת, היא לא צריכה להיות בצל אחותה הגדולה.
ופה התגלתה גם האגואיסטיות שלי. כל פעם שאני מנסה לתאר אותו לאחותי- זה יוצא לא טוב. אני לא מצליחה לתאר את הטוב שבו בלי שזה ישמע מתנצל- למרות שהוא באמת בסדר.
נשלח ב-11/10/2011 21:38
אם אתם כל כך שונות ולך הוא כל כך לא התאים.. אולי דווקא לה כן לדעתי אם מתאים לה אז תנסי קצת לשכוח שיצאת איתו..
נשלח ב-11/10/2011 21:55
הסירהשלנו כתב:
מה דעתכם??
(אני כידוע בת 21+)
זה תלוי מה היה בנופש... אם זה היה סגנון נופש סטייל "ריקוד מושחת" זה בעייתי. אם זה היה נופש סגנון "גלי צאנז" אז הם יכולים לצאת ללא חשש טבל ושביעית.
נשלח ב-11/10/2011 21:59
ליטאי613 כתב:
מה דעתכם??
(אני כידוע בת 21+)
זה תלוי מה היה בנופש...
אם זה היה סגנון נופש סטייל "ריקוד מושחת" זה בעייתי.
אם זה היה נופש סגנון "גלי צאנז" אז הם יכולים לצאת ללא חשש טבל ושביעית.
נשלח ב-11/10/2011 22:02
הסירהשלנו כתב:
מה דעתכם??
(אני כידוע בת 21+)
זה תלוי מה היה בנופש...
לאחותי הציעו בחור שנפשתי איתו
אחותי סימה סמינר, כבר מזמן רוצה להתחתן. התלבטנו אם גם היא תשמע, שאלנו רב- והלכנו על זה ( בינתיים רק ברמה של אם תגיע הצעה- לא נדחה) הציעו לה בחור שנפגשתי איתו (שדכנית אחרת הציעה) מה דעתכם?? (אני כידוע בת 21+)
נשלח ב-11/10/2011 22:02
איך נתנו לכם בכלל לנפוש יחד? ;))
לעצם השאלה, יש לי אחים תאומים, והגדול נפגש עם בחורה, לא התאים, העבירו לשני, ועכשיו הם נשואים באושר ובעושר יותר מעשור........
נשלח ב-11/10/2011 22:06
אני_הקטנה כתב:
איך נתנו לכם בכלל לנפוש יחד? ;))
לעצם השאלה, יש לי אחים תאומים, והגדול נפגש עם בחורה, לא התאים, העבירו לשני, ועכשיו הם נשואים באושר ובעושר יותר מעשור........
#
נשלח ב-11/10/2011 22:07
ליטאי613 כתב:
מה דעתכם??
(אני כידוע בת 21+)
זה תלוי מה היה בנופש...
לאחותי הציעו בחור שנפשתי איתו
מה דעתכם??
(אני כידוע בת 21+)