| נשלח ב-21/10/2011 01:11 |
|
| |
האם אתם מסתכלים לפי איזה ישיבה?
או שאתם מסתכלים על הבחור בפני עצמו?
תוקן על ידי בלש6644 ב- 21/10/2011 01:16:24
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 01:15 |
|
| |
| בלש6644 כתב: |  | | או שאתם על הבחור |
| משתדל שלא
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 01:15 |
|
| |
ת'אמת, שפעם... הייתי יותר מסתכלת על ישיבה. היתה לי ממש רשימה של ישיבות עם איקסים שלא הייתי רוצה אפילו לשמוע.. אבל היום, אני כבר פחות מסתכלת על הישיבה (למרות שיש עדיין ישיבות עם איקס כזה...) וכן מעדיפה לברר על הבחור עצמו..
ומי שחושב שישיבה אצל בחור ועבודה אצל בחורה זה חופף אז הוא טועה..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 01:20 |
|
| |
הציעו לי עכשיו בחור מאיזו ישיבה, שממש לא בא לי עליה.. (לא שאני מתחתנת עם הישיבה..;))
אז אבא שלי אמר לי, 'אם אחרי שהוא למד שם כמה שנים, והוא עדיין נשאר נורמלי, הוא בחור טוב............'
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 01:21 |
|
| |
משתדלת לא לפסול על ישיבה..
אבל ישיבה פחות מוכרת או שנחשבת פחות טובה אני מבררת חזק יותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 01:27 |
|
| |
כשאני נפגש עם בחורים אני דבר ראשון מסתכל על נטיותיו ה_____.. לראות אם בכלל יש סיכוי. אחמ"כ אני בודק אם הוא רגיש בשבילי. אחמ"כ אני בודק איך הוא נראה בכללי.
אחמ"כ אני בודק את הגובה. אחמ"כ אני בודק את צבע העור. (מעדיף שחום) אחמ"כ אני בודק את המשפחה, יחוס וכד'.
אחמ"כ אני בודק אם יש כסף. ורק בסוף ישיבה. אבל אף פעם לא הציעו לי בחור. רק בחורות... והן לא בישיבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 01:51 |
|
| |
לא מורידה על ישיבה. לפגישה עםבחור מישיבה טובה אני מגיעה רגועה יותר.
ענני, יש לי בחור בול בשבילך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 02:47 |
|
| |
ישיבה נותנת פרספקטיבה על סגנון. לא שום דבר מעבר. זו טעות אופטית לחשוב שאם הבחור מקלם אז הוא לא יפנה את הראש לעבר האוטובוס. יש ישיבות שבהם יש לחץ מצד הציבור להתנהג בצורה מסויימת בעוד שזה לא משפיע באמת על הפנימיות של הבחור, רק על חוסר יכולתו להביע את האני האישי שלו ישיבות בהם יש נטיה לאמץ גדרים מסויימים שכשהבחור יתחתן דבר ראשון הוא ילך לפרוץ אותם. ומכנגד- יש ישיבות שמהם יוצאים עם השקפה מאד מסויימת לחיים, או עם שאיפה מוגדרת, שכל בחורה אומרת שהיא מחפשת. שורה תחתונה: לא הייתי בוחן לפי ישיבה, מפני של''קיבוציות מגדרית'' יש את הייתרונות והחסרונות שלה, כמו שהצגתי לעיל, 2 דעות לכל עמדה. בחור נמדד לפי מה שהוא הצליח לקבל ולהשריש בעצמו מהישיבה, אם בחורה מחפשת בחור לפי הישיבה, חובה לה שתשים לנגד עיניה אלו ערכים היא מחפשת בבחור, והאם הישיבה מספקת אותם- וכמה? האם המשימה הזו נראית קשה? כן. אז אולי צריך לשנות את הגדרת החיפוש? מי אומר שחיפוש לפי הישיבה הוא המסנן הראשוני היעיל ביותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 02:50 |
|
| |
יש לי ישיבה אחת שאני מעדיפה... פשוט הסגנון בחורים שם מתאים לי אבל בכלליות על הבחור
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 02:57 |
|
| |
מסתכלת על הבחור בפני עצמו. הישיבה אומרת על הסגנון שלו, לא יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 03:31 |
|
| |
ישיבה אומרת הרבה גם על סגנון וגם על רמה,זה ממש לא מחייב שאין בחורים ברמה בישיבות בינוניות או להפך, אך אין ספק שישיבה מובחרת מייצרת ובונה בחורים להיות ברמה אחת מעל,אבל לגביי האופי של הבחור אם הוא רגוע לחוץ נחמד או מעצבן אין שום קשר לאיזו ישיבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 05:51 |
|
| |
יש רק 6 7 ישיבות בעולם הישיבות שנחשבות ישיבות. השאר מחסה לשפנים ומגדלי זקנים.
|
| נשלח ב-21/10/2011 09:08 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | יש רק 6 7 ישיבות בעולם הישיבות שנחשבות ישיבות.
השאר מחסה לשפנים ומגדלי זקנים. _________________
|
|
6-7? איזה?
(וואהו! השכמת לכל הדעות! )
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 09:54 |
|
| |
הישיבות בדרך כלל משקפות את רמת הלימוד של הבחורים, ותו לא. לכן בחורה שמחפשת בחור שישב וילמד כל חייו, שמציעים לה בחור מישיבה פחות טובה היא צריכה לברר הרבה איך הלימוד שלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 10:05 |
|
| |
| שירלי19 כתב: |  | יש לי ישיבה אחת שאני מעדיפה... פשוט הסגנון בחורים שם מתאים לי אבל בכלליות על הבחור |
|
אין הרבה סגנונות שונים של ישיבות, רוב רובם של הישיבות הלא ותיקות מתבססות על הקו של הוותיקות, כך שאם יש סגנון ישיבה שמוצא חן בעיניך, כשליש מהישיבות ימצאו חן בעיניך.
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 10:07 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | יש רק 6 7 ישיבות בעולם הישיבות שנחשבות ישיבות. השאר מחסה לשפנים ומגדלי זקנים.
|
|
|