בית פורומים שידוכי חרדים

תהיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/10/2011 20:29 לינק ישיר 
תהיות

ערב טוב!

יצא לי לדון (לקבל בראש..) עם מישהי לאחרונה בנושא דלהלן,
אשמח לשמוע את דעתכם - דיינים מומחחים - בנושא.

העולם שלנו מכיל בתוכו אינספור של אנשים, אינספור של סוגי בנ"א.
וכבר אמרו חזלינו זכרונם לטובה - "כשם שאין פרצופיהם שווים כך אין דיעותיהם שוות"

יש הרגישים וישנם שקצת פחות.
יש יפים וישנם שקצת פחות.
יש חכמים וישנם שקצת פחות.
יש כובשים וישנם שקצת פחות.
ויש ויש ויש...

אני אתפס לנושא הראשון - הרגישים.

בתוך כל זה - אפשר לראות הרבה סוגים.

יש "נמרחים", מישהו שעבר עליו משהו והוא יעלה לכאן מכתבי אהבה. יבכה למסך המחשב. בקיצור - לגמרי לגמרי.

יש פחות מזה, רגיש אך לא "מרוח".

יש את ההיפך הגמור - ה"גבר גבר" של השכונה. "לא מפריע לי!" "לא מזיז!" וכו' וכו'.

ובסקאלה שביניהם יש את כל מיטב החתיכים שבעולם.

כמובן שאני לא מדבר רק על הודעות שנכתבים כאן בפורום, אלא על כל תחום בחיים - ובין היתר גם על ה"בינו לבינה".

כוונתי - ואתן את עצמי לדוגמא:
אני ממוקם רחוק מאוד מאותו "גבר גבר",

כשאני נפגש עם בחורה (ולא רק אז.. גם בבית.) אני לא אדיש, משתדל (רק משתדל, לא תמיד הולך..) לגלות רגישות. לומר את מה שאני חושב, לשתף את בר שיחי בהרגשתי ומחשבותיי ולהשתדל שזה יהיה יותר מ"פששש".

עיקר העבודה שלי להיות כזה היא בבית, לא עם בחורה שהרגע נפגשתי איתה. בפגישה עם בחורה זה הרבה יותר קל. כי.. מה לעשות, היא בד"כ יותר מעניינת אותי מאשר האמרה המצחיקה של אח של אחיין של חברה של אחותי..

אך מצד שני, אני מרוחק עוד יותר מה"נמרח הסדרתי".

אך מצד שני, בעבודה – שם אין לי מקום כלל וכלל לרגישות שכזו. אני מאוד נחמד, אנשים באים להתייעץ ולדבר. אבל כולם שם יודעים שאני מאוד "קשוח" ואוי ואואואביייי למי שיעשה בעיות.. אין לי שם רחמים.

אך מצד שני, – אני חייב את זה. זוהי עבודתי.

בכ"א, יצא לי לא פעם - ולאחרונה שוב, להיתקל בבנות שמחפשות את ההיפך מזה בגבר. הן מחפשות את ה"מסתורי", ה"לא מזיז לי" והמצ'ואיסט המצוי. מבינים על מה אני מדבר.. נכון??

לעניות דעתי – גברים אלו מחולקים לשניים:

1) מי שבאמת בנפשו הוא כזה. הוא ישאר כזה לתמיד כי זה מה שהוא. בארוחת ערב איתו, כשיישב  עם אשתו אני לא יודע כמה כוח יהיה לו לשמוע את סיפוריה של רעייתו הנקבובית הרגישה, כשהיא "תריב" איתו זה באמת לא מאוד יפריע לו והוא יתן לה את הזמן "להתגבר על זה"..

2) אחד שבנפשו פנימה איננו שכזה, אך ראשו על כתיפיו והוא יודע "לשחק את המשחק" שיקנה את העומדת מולו.

במקרה הראשון – חסרונו של אותו "גבר גבר" בעיניי הוא ברור.

במקרה השני – בעיניי יש טעם לפגם ב"משחקים" האלו.

(זה מזכיר לי את הסיפור של הוריי הגרושים – אמא שלי אשה מאוד אסתטית. אבא שלי לפני פגישותיהם ידע ע"כ ובנוסף לכך הוא ידע שמפריע לה שהבחור ילבש את הציצית בחוץ (כמנהג החסידים כל בגד הציצית – על החולצה.). הוא הגיע לפגישות עם ציצית מתחת לחולצה – ויום אחרי החתונה הוציא אותה. אני לא יודע כמה זה באמת דומה אבל זה מזכיר לי..)

אני משתדל להניח את עצמי על השולחן – כמות שאני. ובאמת זה לפעמים פחות "מגרה" את זו שמולי.

לדעתכם (גם מהצד הנשי וגם מהגברי):

מה עדיף מכל שלל המקרים/הבחורים המתוארים לעיל?

האם גם לכן מפריע או פחות מושך אתכן הגבר ה"יותר רגיש"?

לאן בתוך כל זה אתם משייכים את עצמכם?

אתם "תשחקו את המשחק"? תנסו להיראות יותר או פחות רגישין ממה שאתם?

קראת עד לכאן? שאפו!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:32 לינק ישיר 

לא הבנתי.
כנראה זה מופנה לבנות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2011 20:34 לינק ישיר 

סינטזה כתב:
לא הבנתי.
כנראה זה מופנה לבנות....

אהבתי!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:35 לינק ישיר 

אין טעם לשחק את המשחק של ה"גבר גבר".... להיות אמיתי ופתוח, כנה, ומתחשב. לדבר כמובן בכבוד ועדינות אבל חלילה לשחק את המשחק של המסתורי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:40 לינק ישיר 

נראה לי הכי טוב להיות אמיתי, לא?!

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:44 לינק ישיר 
נספח צידי

לא זוכר איפא ולמי הבטחתי - אבל הנה תמונה שלי מתבייש..לא מעניין אותי איך אחותי עושה את זה.אבל איך לעזזאל בחצי דקה??

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 23/10/2011 21:06:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:45 לינק ישיר 

אחי23 כתב:

אני גם חושב כך.
אך אני נוכח לדעת - שאולי לפעמים משתלם לזייף קצת..?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:47 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:

אני גם חושב כך.
אך אני נוכח לדעת - שאולי לפעמים משתלם לזייף קצת..?

זה מתכון לאהבה קצרה...

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:50 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
זה מתכון לאהבה קצרה...

צודק.
אבל לפפעמים בלי המתכון הזה לא נרקחת לה האהבה בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:51 לינק ישיר 

אני הסתבכתי קצת..
חושבני שמשחק זה הכי נורא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:52 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
אני הסתבכתי קצת..
חושבני שמשחק זה הכי נורא.

נכון,
אבל איזה סוג גבר תעדיפי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:54 לינק ישיר 

אם לא תהיה גבר גבר , או תשאר רווק עד סוף ימיך.
או תתחתן עם אשה גברית.
או שתיצא מהארון.
לא יודע מה יותר גרוע.
דבר איתי דרך המשרד אסביר לך איך אתה יכול להיות גבר גבר יחד עם להשאר מה שאתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:56 לינק ישיר 

אויש.
אני ממש לא בוררת בחורים לפי גברי או נמרח.
מרגישה מתאים לי או לא מתאים לי.
ואם הוא יהיה גברי, אז מה שיהיה לי
ואם הוא יהיה נמרח, אז זה מה שיהיה לי.

אם כי, קצת בוודאות אני יכולה לומר שאני לא ככ מסתדרת עם קצה הסקאלה של הנמרחים
לא משנה גברים או נשים, זכרים או נקבות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:56 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
אם לא תהיה גבר גבר , או תשאר רווק עד סוף ימיך.או תתחתן עם אשה גברית.או שתיצא מהארון.לא יודע מה יותר גרוע.דבר איתי דרך המשרד אסביר לך איך אתה יכול להיות גבר גבר יחד עם להשאר מה שאתה.

שתי האופציות נשמעות טוב..
את האשה הגברית אני אשלח אליך.. אולי היא תאפס משהו אצלך.

ד.א. ה"תיצא".. זה חלק מהגבריות?

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 23/10/2011 20:57:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 21:06 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
זה מתכון לאהבה קצרה...

צודק.
אבל לפפעמים בלי המתכון הזה לא נרקחת לה האהבה בכלל.

יש לי חבר יקר שאני מספר לו הרבה על מה דיברתי בפגישות, והמון פעמים הוא אומר לי
"אתה משוגע לא אומרים כאלה דברים  ואני אומר לו, "אל תחשוב שבחורה תתחבר בגלל שהיא תראה כמה אתה מוצלח וגברי, אלא דווקא במקומות החלשים שאתה נכשל ולא הכי מוצלח שמה מתחברים. משחקים להראות כמה אתה חזק, לא מחברים אנשים!  (ואגב אף בחורה לא הורידה אותי ונפגשתי עם שש)

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 21:40 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:

ערב טוב!

יצא לי לדון (לקבל בראש..) עם מישהי לאחרונה בנושא דלהלן, אשמח לשמוע את דעתכם - דיינים מומחחים - בנושא.

העולם שלנו מכיל בתוכו אינספור של אנשים, אינספור של סוגי בנ"א. וכבר אמרו חזלינו זכרונם לטובה - "כשם שאין פרצופיהם שווים כך אין דיעותיהם שוות"

יש הרגישים וישנם שקצת פחות. יש יפים וישנם שקצת פחות. יש חכמים וישנם שקצת פחות. יש כובשים וישנם שקצת פחות. ויש ויש ויש... אני אתפס לנושא הראשון - הרגישים.

בתוך כל זה - אפשר לראות הרבה סוגים.

יש "נמרחים", מישהו שעבר עליו משהו והוא יעלה לכאן מכתבי אהבה. יבכה למסך המחשב. בקיצור - לגמרי לגמרי.יש פחות מזה, רגיש אך לא "מרוח". יש את ההיפך הגמור - ה"גבר גבר" של השכונה. "לא מפריע לי!" "לא מזיז!" וכו' וכו'. ובסקאלה שביניהם יש את כל מיטב החתיכים שבעולם.

כמובן שאני לא מדבר רק על הודעות שנכתבים כאן בפורום, אלא על כל תחום בחיים - ובין היתר גם על ה"בינו לבינה".

כוונתי - ואתן את עצמי לדוגמא: אני ממוקם רחוק מאוד מאותו "גבר גבר",

כשאני נפגש עם בחורה (ולא רק אז.. גם בבית.) אני לא אדיש, משתדל (רק משתדל, לא תמיד הולך..) לגלות רגישות. לומר את מה שאני חושב, לשתף את בר שיחי בהרגשתי ומחשבותיי ולהשתדל שזה יהיה יותר מ"פששש".

עיקר העבודה שלי להיות כזה היא בבית, לא עם בחורה שהרגע נפגשתי איתה. בפגישה עם בחורה זה הרבה יותר קל. כי.. מה לעשות, היא בד"כ יותר מעניינת אותי מאשר האמרה המצחיקה של אח של אחיין של חברה של אחותי..

אך מצד שני, אני מרוחק עוד יותר מה"נמרח הסדרתי".

אך מצד שני, בעבודה – שם אין לי מקום כלל וכלל לרגישות שכזו. אני מאוד נחמד, אנשים באים להתייעץ ולדבר. אבל כולם שם יודעים שאני מאוד "קשוח" ואוי ואואואביייי למי שיעשה בעיות.. אין לי שם רחמים.

אך מצד שני, – אני חייב את זה. זוהי עבודתי.

בכ"א, יצא לי לא פעם - ולאחרונה שוב, להיתקל בבנות שמחפשות את ההיפך מזה בגבר. הן מחפשות את ה"מסתורי", ה"לא מזיז לי" והמצ'ואיסט המצוי. מבינים על מה אני מדבר.. נכון??

לעניות דעתי – גברים אלו מחולקים לשניים:

1) מי שבאמת בנפשו הוא כזה. הוא ישאר כזה לתמיד כי זה מה שהוא. בארוחת ערב איתו, כשיישב  עם אשתו אני לא יודע כמה כוח יהיה לו לשמוע את סיפוריה של רעייתו הנקבובית הרגישה, כשהיא "תריב" איתו זה באמת לא מאוד יפריע לו והוא יתן לה את הזמן "להתגבר על זה"..

2) אחד שבנפשו פנימה איננו שכזה, אך ראשו על כתיפיו והוא יודע "לשחק את המשחק" שיקנה את העומדת מולו.

במקרה הראשון – חסרונו של אותו "גבר גבר" בעיניי הוא ברור.

במקרה השני – בעיניי יש טעם לפגם ב"משחקים" האלו.

(זה מזכיר לי את הסיפור של הוריי הגרושים – אמא שלי אשה מאוד אסתטית. אבא שלי לפני פגישותיהם ידע ע"כ ובנוסף לכך הוא ידע שמפריע לה שהבחור ילבש את הציצית בחוץ (כמנהג החסידים כל בגד הציצית – על החולצה.). הוא הגיע לפגישות עם ציצית מתחת לחולצה – ויום אחרי החתונה הוציא אותה. אני לא יודע כמה זה באמת דומה אבל זה מזכיר לי..)

אני משתדל להניח את עצמי על השולחן – כמות שאני. ובאמת זה לפעמים פחות "מגרה" את זו שמולי.

לדעתכם (גם מהצד הנשי וגם מהגברי):

מה עדיף מכל שלל המקרים/הבחורים המתוארים לעיל?

האם גם לכן מפריע או פחות מושך אתכן הגבר ה"יותר רגיש"?

לאן בתוך כל זה אתם משייכים את עצמכם?אתם "תשחקו את המשחק"? תנסו להיראות יותר או פחות רגישין ממה שאתם?

קראת עד לכאן? שאפו!

אני לא יכול לענות לך מהרגשת לבה של בחורה, מה גם שבטח זה משתנה מבחורה לבחורה וכל אחת פה תגיב לך אחרת. 
וכל שלל התגובות שתקבל בעצם אתה עלול להיתקל בהם עם הבחורה שאתה בסופו של דבר נפגש, כך שאין משמעות למה שהבנות פה מרגישות. 

אבל לכל הפחות הדרך חייבת להיות ברורה:
א. אתה היית רוצה לסגור עם אחת שבסופו של דבר תגלה שבנושא מסוים היא לא כמו שחשבת ורצית?? (כדוגמת הציצית, וחמור מזה כשזה יקרה באופי או בהשקפה??) כמו שאתה לא היית רוצה, ולא רק בגלל ההגינות והמוסריות כלפי השני, אלא כי זה עלול להוות מכשול, כך אל תעשה את זה לשני, מלבד ובעיקר שבעצם אתה יורה לעצמך ברגליים. 

ב. תהיה בטוח, שלא משנה עם הבחורה מחפשת "גברבריקו" או גבר רגשן ורגיש, מעל הכל חשוב לבחורה (ובכל קשר שהוא!) כנות ופתיחות! כשאתה כנה, כשאתה לא מפחד מהאמת, מלהיות אמיתי וגלוי זה הרבה יותר מרשים ומושך מאשר כל המשחקים למיניהם.. ברור שבחורה שמחפשת ריגושים או מחפשת להעביר את הזמן היא תהנה מהמשחק ומהריגוש הרבה יותר.. אבל בחורה שמחפשת פרטנר וקשר אמיתי לא זה מה "שיעשה" לה את זה.. (ושוב אני לא מכליל אלא בגדול..)

ג. מכנות והגינות בחיים לא מפסידים! ותהיה בטוח שאם אתה תהיה אמיתי וכנה, אתה תקבל את שלך הרבה יותר מהר מאשר כשתעשה את זה בדרך לא נקייה וישרה..!

ד. בכל מצב, נראה לי שהרבה יותר נעים וקל להיות מה שאתה, מאשר כל הזמן להיות "במשחק"... מלבד האנרגיה שזה ידרוש ממך, המצפון בטח גם לא יטמון ידו בצלחת..

ה. לגבי העניין שאתה אומר דברים שחברך אומר לך, איך אתה מעיז לומר אותם, אני לא יודע מהם הדברים הללו, אבל בהחלט, לא כל דבר צריך לגלות.. אסור לשקר! אבל אתה לא חייב לשתף בהכל.. נקודה למחשבה..

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תהיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext