| נשלח ב-3/1/2012 15:45 |
|
| |
אם הבחור גורם לך לאושר, ולהביע את הכי טוב שבך, תמשיכי. אם הוא גורם לך ללחץ ולירידה באיכות חיים, תפסיקי.
כמובן, שאם את לא ממשיכה, יש לדון בכובד ראש, איך זה שיצאת עם בחור שהוא כל מה שרצית, ולא הצלחת להגיע אתו למקום הנכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 19:50 |
|
| |
זה לא אמור להיות מה שדמיינת בהזמנה מראש.. אלא שיתאים לך וכו' בלה בלה בלה.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 20:07 |
|
| |
אולי כי זה לא העטיפה שדמיינת תמיד?..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 20:49 |
|
| |
קרה לי. כל הנתונים השיכליים התאימו, לא היתה סיבה להוריד- אבל לא רציתי שזה יהיה הוא!! למפרע שמחתי כשהוא הוריד ופתר לי את הספקות. עדן צודקת. זו כנראה העטיפה. הדימיונות שלנו. אבל לא על כל הדמיונות צריך לוותר. ואם הפנימיות לא מחפה על החיצוניות שמפריעה- זה אומר לפעמים שאין חיבור טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 21:22 |
|
| |
או במילים אחרות. יש דברים שקשרו את הלב. שגרמו לו להרגיש. תחושות נעימות וחמימות. תחושות של טוב, הערכה וכו'. אך מצד שני עומד לו השכל ומאותת שוב ושוב, זה לא מה שאת באמת רוצה. זה לא השאיפות, החלומות, התכונות ששאפת וכו'.. והמלחמה בעוזה..זה מושך לכאן וזה לוחש לשם..
מה עושים? יושבים וחושבים, כותבים ומסכמים. נותנים לשכל לחלחל ללב, נותנים לקול ההיגיון להשפיע על הרגש.. ואט, אט הרגשות נמסות, מקבלות מיימד אחד, תחושה אחרת. ואז השקט והשלווה חודרים ללב פנימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 21:24 |
|
| |
אם את מתכוונת ברגש לא, ובשכל כן! אז כן זה קרה לי כמה פעמים ואם אני עדיין כאן, זה אומר ששמעתי ללב!
אני מאמין שהלב יודע הכי טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 21:25 |
|
| |
עמקויות, נראה לי שפה זה הפוך. השכל רוצה כי הכל מתאים- אבל הלב לא רוצה. כי ללב יש רצונות בפני עצמו.
תוקן על ידי הסירהשלנו ב- 03/01/2012 21:26:33
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 21:33 |
|
| |
| הסירהשלנו כתב: |  | עמקויות,נראה לי שפה זה הפוך. השכל רוצה כי הכל מתאים- אבל הלב לא רוצה. כי ללב יש רצונות בפני עצמו.
תוקן על ידי הסירהשלנו ב- 03/01/2012 21:26:33 |
|
"קורה שהרגשתם שזה, זה אבל לא רציתם שזה יהיה זה"... נשמע לי כמו שהרגש מרגיש שכן, והשכל אומר שלא... אבל תבוא בעלת הרגש בעצמה ותגיד מה בדיוק היא קרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 23:32 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  |
אני מאמין שהלב יודע הכי טוב. |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2012 02:33 |
|
| |
לעמקויות ולסירה על ההתפלספות (לדעתי סירה צודקת): הרגשתם בהרגשה פנימית-שכלית כזו שיש מה להמשיך.... אבל ת'אמת... זו לא ה"עטיפה" שדימיינתם... אז הרגש חוסם את ההכרה שאולי יש כאן משהו... בכל מקרה זה לא מה שהייתי רוצה שיהיה ואני מרגישה שסתם חבל למשוך את זה עוד ועוד מאחר ואני מכירה את עצמי....הגעתי למסקנה שחבל למשוך כי אם אני חושבת שלא כ"כ....בסוג של ההרגשה הזו...אז אני יודעת שזה בסוף יהיה לא אז חברים... תודה על העזרה! סתם היה כיף לפרוק...כי הספק הזה כ"כ מעיק שרק מי שחווה אותו ומשתחרר ממנו מבין עד כמה הוא באמת מעיק.... לילה טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2012 11:16 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  |
אני מאמין שהלב יודע הכי טוב. |
|
חולקת עליך. הלב לעיתים מטעה.
|