| נשלח ב-15/1/2012 13:41 |
|
| |
מה הייתם עושים לו ידעתם שנחשפה זהותכם!?!
טוב...אני מקדימה ואומרת שזה קשור לפורום אבל לא לשידוכים...
תגידו לי אתם!
מה הייתם עושים לו ידעתם שנחשפה זהותכם!?!
והייתם מנסים לזהות את זהות החושף....אך לשווא...
כאילו זתומרת...לאכפת לי שמישהו יודע (אולי בעצם קצת כן....) אבל שאני גם אדע מי הוא זה ואיזה הוא!
סוג של "הכר את האויב"...(אם כי לא בדיוק אויב...אבל....)
איזה מעצבן זה להיות נראה ואינו רואה????  !!!!!!!!!
אז זהו....זה העניין...ואני שוקלת לעזוב.... :'( ...  ...
תוקן על ידי אסיק_good ב- 15/01/2012 13:52:54
תוקן על ידי חדשונט ב- 15/01/2012 14:23:05
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:09 |
|
| |
אפשרות טובה לעבודת המדות, להתגבר, לקבל, ולהמשיך הלאה. אשרי חלקך!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:21 |
|
| |
יוווו אני שונאת את הכותרת שאסיק עשה לאשכול הזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:34 |
|
| |
אז מה שיודעים?! ואם תעזבי זה ישנה את העובדה שיודעים?! אני חושבת כמו שמעפיל אמר תתגברי ותעברי הלאה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:34 |
|
| |
ולמה שלא תחליפי ניק?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:41 |
|
| |
די88: לא ישנה את העובדה שיודעים אבל לא מתאים לי הקטע...כמו שכתבתי כבר זה סוג של "הכר את האויב" ולא הבנתי את הקטע של תתגברי...על מה? על הסקרנות??? nati1989: אני יכולה להחליף ניק א-ב-ל.....זה סתם מעצבן! אני מעדיפה לדעת מי זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:47 |
|
| |
תתגברי גם על הסקרנות גם על זה שיודעים מי את ואת לא יודעת מי "האויב"... וגם אני חשבתי שתחליפי ניק אבל זה באמת מרגיז כי כאילו את צריכה להתחיל הכל מההתחלה בלי שיגלו שאת אותה אחת שהחליפה ניק...בקיצור אני פשוט חושבת שיש הרבה אויבים את לא חייבת להכיר את כולם P: אבל אני אשאל שאלה אחרת...כמה מ1-10 את יכולה/רוצה/מסוגלת לעזוב את הפורום? אם התשובה שלך שכן את יכולה רוצה ומסוגלת אז אולי זה עדיף מכל הבחינות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:55 |
|
| |
אני ממש לא רוצה להישאר בחוסר ידיעה כי שאת רואה/קוראת תגובות של אנשים...מתגבשת לך איזושהי זהות.... פשוט שאלת את שאלת השאלות....עד כמה אני רוצה יכולה/רוצה/מסוגלת לעזוב.... עם כל הקושי שבדבר... נראה לי שזה מה שאעשה...אבל זה באמת קשה...כי את קוראת משו...בא לך להגיב!!!!! ו.....קראץ'....את צריכה לעצור את עצמך....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 15:12 |
|
| |
אני ממש מבינה את זה...אבל אם כל מה שאת רוצה בפורום הזה הוא רק להביע את עצמך את לא חייבת להשאיר את הניק. ואת יודעת שככל שהדבר קשה יותר ואת בכל זאת עושה אותו שכרך יהיה בהתאם :) אז אולי זה שווה את זה...אבל זה ההתחבטות שלך בינך לבין עצמך מאחלת לך הצלחה בכל אשר תעשי :)
תוקן על ידי די88 ב- 15/01/2012 15:20:21
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 15:20 |
|
| |
ובכן, מנסיון.
כשמישהו מהחיים ה"חיצוניים" שלי זיהה אותי- החלפתי ניק. (זה היה לפני המון זמן, עשיתי תקופת התקררות וחזרתי בניק הזה.) וכשמישהו מכאן זיהה אותי, ביקשתי ממנו שיזדהה בחזרה... תנסי, לפעמים זה עובד (:
אין לי מה להסתיר ואני ממילא לא ממש בעולם השידוכים החרדי- סטנדרטי. ועדיין- הציק לי שאנשים שלא נתתי להם גישה יודעים מי אני.
לא נורא- יהיה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 16:16 |
|
| |
תשני ניק..אם זה בעוכרייך לעזוב תפורום...א ברוך....איזהו חכם הרואה את הנולד...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 16:28 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | ובכן, מנסיון.
כשמישהו מהחיים ה"חיצוניים" שלי זיהה אותי- החלפתי ניק. (זה היה לפני המון זמן, עשיתי תקופת התקררות וחזרתי בניק הזה.) וכשמישהו מכאן זיהה אותי, ביקשתי ממנו שיזדהה בחזרה... תנסי, לפעמים זה עובד (:
אין לי מה להסתיר ואני ממילא לא ממש בעולם השידוכים החרדי- סטנדרטי. ועדיין- הציק לי שאנשים שלא נתתי להם גישה יודעים מי אני.
לא נורא- יהיה טוב. |
|
עכשיו אני מבין את הראש ישיבה שלי לשעבר שהיה אומר הכל הולך אחר החיתום...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 16:34 |
|
| |
בתמצות: מה שבעיקר מפריע לך, זה לא העובדה שחשפו את המציאות שלך.. (כי עובדה שחשפת את עצמך לכמה) אלא הסקרנות ועמדת הנחיתות כלפי אותו אחד.
אם אני צודק, אז א. בזה שתחליפי ניק בעצם שחקת לידיים של אותו מפיץ.. והאם זה מה שאת רוצה..? ב. היות וזה בעיקר עמדת הנחיתות לעומתו שהוא יודע ואת לא. ככל שתחשבי שאז מה אם הוא יודע? זה לוקח ממך משהו? זה שם אותך במקום פחות מוגן..? כלל גם שלא תתייחסי לזה.. שתמשיכי הלאה.. לא יהיה בידיעה הזאת שום כוח ומשמעות לא לו, ולא כלפי אחרים..
תחשבי על זה ככה. זה יישכח ממך וירד לך..
נ.ב: זה נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 16:54 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | בתמצות: מה שבעיקר מפריע לך, זה לא העובדה שחשפו את המציאות שלך.. (כי עובדה שחשפת את עצמך לכמה) אלא הסקרנות ועמדת הנחיתות כלפי אותו אחד.
אם אני צודק, אז א. בזה שתחליפי ניק בעצם שחקת לידיים של אותו מפיץ.. והאם זה מה שאת רוצה..? ב. היות וזה בעיקר עמדת הנחיתות לעומתו שהוא יודע ואת לא. ככל שתחשבי שאז מה אם הוא יודע? זה לוקח ממך משהו? זה שם אותך במקום פחות מוגן..? כלל גם שלא תתייחסי לזה.. שתמשיכי הלאה.. לא יהיה בידיעה הזאת שום כוח ומשמעות לא לו, ולא כלפי אחרים..
תחשבי על זה ככה. זה יישכח ממך וירד לך..
נ.ב: זה נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות. |
|
למה אתה חושב שזה ישחק לידיים שלו? מי אמר שמטרתו היתה שהיא תעלם מהפורום וגם אם זו הייתה מטרתו הוא כבר היה אמור לעשות שימוש אם הנתונים הללו... אני דווקא חושב שברגע שהיא תחליף ניק כל מה שהוא ידע ירד לטמיון ובמילים אחרות אין לו שום קלף או נתון שהוא יודע עליה כי יותר לא תהיה קיימת בעיניו "חדשונט" ואני מאמין שהיא תלמד להישאר טיפה יותר חסויה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 19:58 |
|
| |
אוקי לא ממש הסתכלתי מה אחרים כתבו אבל לדעתי: א. אל תקחי קשה אם זה מישהו מהפורום שגילה מי את..אולי בהתחלה זה יציק לך אבל אחרי זה תשכחי מזה, כי תאמיני לי לאף אחד לא כ"כ אכפת מי את ולדאוג להפיץ את מה שאת כותבת בפורום ואת דעותיך בכל הארץ, ב. אם מי שגילה/תה את הניייק שלך היא/הוא מי שאני חושבת אז אין לך מה לדאוג, זה לא יצא. ג. את יכולה להכנס בנייק חדש יכול להיות שחלק יזהו את הסגנון אבל רובם אפילו לא יטרחו.
|
|
|
|
|