| נשלח ב-15/1/2012 23:28 |
|
| |
לא בנויה?!
היי..
אני חדשה כאן כמו שראיתם..
אני כבר פרק זמן בשידוכים, וביחס לזמן הספקתי לעבור הרבה!
אני פשוט מרגישה שאני לא בנויה לעסק הזה שקוראים לו "ש-ד-ו-כ-י-ם"!!!
מה עושים במצב כזה??
לאן ממשיכים??
לקחתי "הפסקה" לא מוכרזת..אבל עכשיו יש הצעות ואין לי כ"כ לב לסרב..כי ההורים שלי כבר רוצים לראות אותי אחרי..
אני אבודה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 23:32 |
|
| |
תגידי להורים שלך שאת מרגישה שאת צריכה מנוחה מכל הברברת הזו. תקחי את עצמך בידיים. תחשבי עד כה מכל הבחורים שנפגשת איתם, מי מצא חן בעינייך ולמה. ותמקדי את עצמך מה את מחפשת בבחור. ככה בהצעות הבאות את תוכלי לקמט את המידע עליו ולדעת אם הוא מתאים לך או לא...
חשוב ורצוי לקחת הפסקה- תצאי רק אם הבחור נשמע כליל המעלות.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2012 00:13 |
|
| |
תקחי דף ועט ותסדרי לעצמך את המוח והלב....לפעמים זה עוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2012 17:59 |
|
| |
| מתלבשת כתב: |  | היי..
אני חדשה כאן כמו שראיתם..
אני כבר פרק זמן בשידוכים, וביחס לזמן הספקתי לעבור הרבה!
אני פשוט מרגישה שאני לא בנויה לעסק הזה שקוראים לו "ש-ד-ו-כ-י-ם"!!!
מה עושים במצב כזה??
לאן ממשיכים??
לקחתי "הפסקה" לא מוכרזת..אבל עכשיו יש הצעות ואין לי כ"כ לב לסרב..כי ההורים שלי כבר רוצים לראות אותי אחרי..
אני אבודה!!
|
|
ככה:
אין אף אחד שיאמר לך שהוא "בנוי" ל"עסק" הזה ששמו שידוכים.
ושאלותייך - מה עושים? - מתפללים להשית. לאן ממשיכים? - איפה שהיית - תמשיכי משם לאן שבא לך, ובלבד שתכווני ליבך לשמים.
אם תחליטי שאת רוצה לצלוח את זה - לא תצלחי. אם כן - אז כן!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 09:08 |
|
| |
כוונתי היתה האם יש דבר כזה שבחור/ה לא בנויים לכל המהלך של הבירורים והפגישות וכו'?
ענני ממעש, יש כאלו שדווקא כן אוהבים את העסק הזה של הפגישות..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 11:21 |
|
| |
ברור שיש דבר כזה לא בנויים, השאלה עד כמה.. וגם האם את חושבת שבשלב מאוחר כן תהי בנויה לזה? אולי זה רק פחד שצריך להתגבר עליו, את צריכה לשאול את עצמך במה אני לא בנויה לזה? למה זה קשה לי? ומשם להמשיך.. מעשית, תורידי פרופיל.. או כמו שכתבת לקחת הפסקה, אבל שההפסקה תהיה בשביל לחזור, ז"א תבררי עם עצמך, תני לעצמך קצת מרווח חשיבה ותחזרי אחרי זה כבר חזקה ובנויה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 20:09 |
|
| |
מתלבשת יקרה,
אם את עושה משהו שהוא בלחץ ולא מרצונך החופשי- אני חושב שזה לא ממש "ילך"... תקחי לעצמך פסק זמן קצר כפי שאמרת ותנסי לחשוב מה כן מעניין ומושך אותך בנושא...יתכן גם שחווית איזו טראומה קטנה אפילו בלי ששמת לב עם אחד הבחורים שנפגשת איתו....תנסי לעשות לעצמך סדר בראש אבל בלי ל-ח-ץ!! לא בגלל "מה יגידו"......זה באמת לא שווה.... בהצלחהההההה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 22:59 |
|
| |
ה'עסק' ששמו שידוכים מבחינתי זהו בית ספר עם מבחנים קשים מאד, מידי פעם יש 'בוחן פתע'- קלים מאד יש שיעורים מסעירים מאד, מרתקים. יש שיעורים ארוכים כאורך הגלות ומשעממים עד מוות.
מתבגרים בו, גודלים בו, מתחשלים.
אני למדתי בו ה-מ-ו-ן.
מי שלא- פספס חוויות מאלפות!!!!!!!!
בהצלחה לך. אל תדאגי- את לא לבד בדרך הזו. יש אלוקים- הוא המנהל הגדול של הבית ספר, תסמכי עליו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 23:42 |
|
| |
הי,
נראה לי שרובנו לא בנויים ולא מתים על הפגישות אבל כרגע, לא נראה לי שקיימת אופציה אחרת בציבור שלנו ולכן, לדעתי, את צריכה להמשיך ולקוות שהוא יגיע הכי מהר בעז״ה!
כמובן שאפשר לקחת פסק זמן קצר...
אני לא רוצה להלחיץ אבל ככל שמתבגרים, ההצעות הולכות ופוחתות וגם מה שכבר יש זה לא תמיד איאיאי....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 02:00 |
|
| |
אני מכיר את התחושה הזו .. תחושה של שחיקה ...בכל שידוך שיש פגישות צריך להתחיל הכל מהתחלה...אוףף
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 23:28 |
|
| |
השאלה מה האלטרנטיבה? לא להתחתן? לחפש מישו ברחוב? לקבל אותו במשלוח של צ'יטה?
אם שלב הבירורים מלחיץ אותך, את יכולה לבקש להשאר מחוץ לענינים ולהיות מעודכנת רק בשלב בו את נדרשת להתלבש אל הפגישה.
|
|
|
|
|