| נשלח ב-31/1/2012 13:35 |
|
| |
כסף הולך עם כסף
שלום מורי ומורותי.
דובר פה רבות על הבחור הדורש, זה שאוחז מעצמו מציאה גדולה וסבור שמגיע לו נדוניה של לפחות איגלו 5 קרחונים בקוטב הצפוני.
אני רוצה להעלות נקודה אחרת לפניכם.
חבר קרוב שלי התחיל להפגש לאחרונה, הוא פוגש רק בנות מרקע כלכלי מבוסס, אני לא מדבר על בנות עשירים אלא אנשים שעובדים ומצבם הכלכלי טוב.
לטענתו, הוא לא חושב שמגיע לו משהו אלא שההורים שלו חסכו שנים רבות כדי לאפשר לילדים שלהם דיור אחרי החתונה והם יתנו את חלקם בכל מקרה, כך שקיימת ציפיה מצידם שהצד השני יהיה שותף מעשי למטרה זו.
בשורה התחתונה מדובר כאן על כסף= נוחות, נשאלת השאלה, האם הבחור הנ"ל עושה טעות שאולי הוא מונע מעצמו את הבשערט שלו בגלל סיבה שולית יחסית, או שזו דרישה לגיטימית בדיוק כמו שבחור נאה מחפש בחורה (גם) נאה, ובחור בריא בדר"כ לא ייפגש עם בחורה בעלת בעיה רפואית קלה.
לא שכסף ובריאות הם על אותו משקל אבל אולי לגיטימי לאדם לצפות מהצד השני את מה שיש בו.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 31/01/2012 22:05:11
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 14:38 |
|
| |
אני בעד..
ההורים שלי נותנים יפה מאוד והם כן מצפים גם מהצד השני להשתתף.
אני חושבת שזה חוסך לזוג אח"כ הרבה בעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 14:49 |
|
| |
אם את מתכוונת לבעיות בדברים כמו שלום בית אז זה אומר שכסף נחשב לעניין מהותי ולא רק בונוס, מעניין כמה יסכימו עם זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 14:54 |
|
| |
ברור
שזה
רק
בונוס !
אני לא מחפשת להתחתן בשביל הכסף..
וזה גם עניין של רמת חיים..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 15:17 |
|
| |
אוקייי. אז אני מבין שאת נפגשת גם עם בחורים שאין להם את ה'בונוס' הזה, כל הכבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 15:20 |
|
| |
ברור..
אבל כן חשוב לי רמת חיים מסויימת..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 15:37 |
|
| |
סליחה שאני יורד לדקויות, אני פשוט לא יורד לסוף דעתך. איך השאיפה לרמת חיים טובה מסתדרת לך עם שידוך חסר אמצעים?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 17:48 |
|
| |
הכל לגיטימי. כל אחד נושא בתוצאות של מימוש הלגיטימיות..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 19:45 |
|
| |
זה על דרך בנים לגרושים עם בנות לגרושים, עניים עם עניים, יתומים עם יתומים, עשירים עם עשירים.
לא יודעת כמה אפשר להתפתח ולהתקדם בדרך הזו........;)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:02 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | זה על דרך בנים לגרושים עם בנות לגרושים, עניים עם עניים, יתומים עם יתומים, עשירים עם עשירים.
לא יודעת כמה אפשר להתפתח ולהתקדם בדרך הזו........;) |
|
קטנה , את לא בעניינים! התקדמו התקדמו, בנים גרושים הולך עם יתומים ורץ עם עניים... (אלה שרוצים בחור ששווה דירה, ומסכנים אין להם...)
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:24 |
|
| |
אתה בטוח במה שאתה אומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:34 |
|
| |
שאלה מכשילה... מכיר את זה מקרוב.. ו..כן, זה הולך!!
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:35 |
|
| |
אני גם מכירה מקרוב, ורואה שהמצב הוא לא כמו שתיארת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:42 |
|
| |
טוב עזבי, א"א למצות את העניין בכזה פורום.. (תרתי משמע)
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:43 |
|
| |
מסכימה. עזבתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:46 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | זה על דרך בנים לגרושים עם בנות לגרושים, עניים עם עניים, יתומים עם יתומים, עשירים עם עשירים.
לא יודעת כמה אפשר להתפתח ולהתקדם בדרך הזו........;) |
|
לא מכיר את הדרך שאת מדברת עליה, אבל מה שברור, שלא הדרך הזאת קובעת את המציאות, אלא מה שנקצב בר"ה.. לא חסרים לי חברים שהתחתנו עם המי ומי.. אבל לאחר החתונה מאורעות כאילו ואחרים גרמו להם להיות בבור תחתית. לעומת חברים אחרים, שהתחתנו לא עם אילו שמשופעים הכסף, אך החיים לאחר "המוות", העלו אותם מעלה מעלה..
לא כך אנו מתפללים - "משפיל גאים עדי ארץ, מגביה שפלים עדי מקום"..?! ועייני אגרת הרמב"ן.... אולי זה גם ייתן לך רעיון מה ללמד...
|
|
|
|
|