| נשלח ב-19/2/2012 16:29 |
|
| |
מה גרם לכם לרצות להמשיך?
הי:)
אני בטוחה שהנושא הזה נטחן לאבקה אבל זה מעניין.
הכרותי עם עולם השידוכים הביא אותי לכמה מסקנות:
-70% מההחלטה להמשיך מתבססת על המשיכה החיצונית,ועוד 30% מתחלקים בין הנתונים הראשוניים כמו כמה עלו יפה הבירורים ועד כמה שווה המשפחה שלו,בין אם מדובר בייחוס ובין אם מדובר בכסף וכו.
-הכרות כמה שתהיה ארוכה היא עדיין לא מקיפה מספיק כדי לדעת למה נכנסים.
-הרבה בחורים טובים ובחורות טובות נפסלים על הסף מאחר ולא נתנו להם את הצ'אנס להראות מי הם באמת רק בגלל שהמראה שלהם או הכושר ביטוי שלהם לא היה מושך מספיק.
מה לכם גורם להמשיך?
עד כמה המסקנות האלו תקפות לגבי כל אחד עם עצמו,וצריך להיות כנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 16:37 |
|
| |
הדבר היחיד שמשך אותי שוב ושוב לאורך כל הפגישות שרציתי להמשיך, זה א. מאור פנים. ב. מידות טובות שכוללות הקשבה, סבלנות ומאידך גם אם יש חילוק בין הדעות, לקבל את דעת השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 17:37 |
|
| |
הדברים שגורמים לי לרצות להמשיך זה מידות טובות וכימיה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 17:41 |
|
| |
אני לא מסכים עם החלוקה שלך. לגבי פגישה ראשונה ברור שזה בעיקר הבירורים אם לא רק. משם ואילך אצלי זה מתחלק, פגישה ראשונה גם אם הייתה גרועה כל עוד אין לי משו ספציפי להוריד אני ימשיך, מאמצע שניה אני ארצה שיהיה לי סיבות למה כן להמשיך ובפגישה שניה המראה זה לא משו שלא ראית בפגישה הראשונה, אני מתייחס קודם כל לחיבור לכימיה ואם נראה שיש התאמה בשאיפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 19:42 |
|
| |
אני מבין שהמסקנות שלך הם אישיות על עצמך.. ואם זה כלפי הכלל אני לא יודע איך אפשר להגיע לכזאת מסקנה..
בכל מקרה, אישית היופי בוודאי לא הוא זה שקובע את העניין, ולו כי יופי חיצוני מושפע בהרבה מיופי פנימי. ועם הזמן ככל שמכירים יותר, אז גם המראה החיצוני מקבל הסתכלות אחרת.
מה שכן, פגישה ראשונה אצלי נועדה כדי לבדוק האם היא דוחה אותו או שלא, במידה והיא לא דוחה איתי, גם אם אני לא נמשך אני נותן צ'אנס ושוב מהסיבה הנ"ל.
לגבי ההמשך, קשה להגיד בזה דברים ברורים, זה אינדיבידואלי לכל מקרה ומקרה, אבל אין ספק שהאישיות היא הקובעת ולא המשיכה, אך שברור שצריך שתהיה גם משיכה. ושוב, לא חיצונית אלא זאת שמושתת על פנימיות.
ועוד נקודה, אני לא חושב שתמיד צריכה להיות סיבה מגודרת למה לא להמשיך, לפעמים הקב"ה מכניס בלב אדם רגש של דחיה, או כל רגש אחר, כדי שהשידוך לא ייצא לפועל.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 19:51 |
|
| |
התרשמות מהאישיות ומהרמה האינטלקטואלית
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 20:05 |
|
| |
האמת??? הכי חשוב לי שאני אהנה מהשיחה..ירגישלי נחמד כזה.. ו......שהוא יצחיק אותי! 
הזוי שזמחשוב לי..חח (אני בטח נשמעת עכשיו רדודה EVER..)
ועכשיו שני חושבת ע"ז- חשוב לי שיהיה ח-כ-ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 22:20 |
|
| |
לייק על התגובות. חבר'ה ברמה.
למי שטען שהמסקנות הן אישיות ומתייחסות אלי אישית אז אני אספר לו שאני לא ביקשתי לעולם שימצאו לי בחור שנראה טוב,ונפגשתי עם כמה שרחוקים מלהראות טוב,ייחוס הוא לא פקטור בשבילי ולחפש משפחה אמידה זה אחד הדברים שמגעילים אותי.
כתבתי את הדברים אחרי התבוננות במה שקורה סביבי. אם אני לא טועה פתחו פה איזה אשכול שדן בסוגייה כבדת משקל,האם ללכת לאירוסים כשלא הוזמנת כדי לראות את החתן לעתיד. אני לא מזלזלת וזה מקרה שנתקלתי בו גם בחיי האישיים כשחברה כזו או אחרת העלתה את אותה שאלה,וזה רק עוד סיבה למה אני חושבת שמסקנה א' שנכתבה למעלה היא לא בדייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:09 |
|
| |
המראה הוא הדבר המרכזי, כי אפשר לראות דרכו המון!!!
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:24 |
|
| |
כמיה, אישיות חכמה
|
|
|
|
|