בית פורומים שידוכי חרדים

על נפילות ומה שלאחר מכן...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2012 22:53 לינק ישיר 
על נפילות ומה שלאחר מכן...

מעשה בחברתי חני.
חני ואני גדלנו ביחד.
היינו בערך בנות 14 כשלחני היה קשר עם בחור בן 20... שאז זה היה נראה לי ממש ממש מפחיד!.....
והיא "אהבה אותו"... הם היו מתכתבים מלא ומדברים הרבה בטלפון.
יום אחד היא אמרה לי "מחר בערב אני נפגשת איתו" הייתי ילדה... לא קלטתי מה המשמעות של זה...
רק ידעתי שאני לא הייתי עושה את זה בחיים.
למחרת בערב חזרתי יחד איתה באוטובוס, מה אני אגיד לכם... לא הכרתי אותה. היא התיישבה על שני ספסלים אחוריים, והתכווצה כולה עד סוף הנסיעה. ניסיתי לשאול משהו... היא אמרה שהיא תספר הכל מחר.
למחרת נפגשנו מתחת לבית שלה...הייתה שתיקה. היא הסתכלה עליי, ופשוט התחילה לבכות.
"התחבקנו..." היא מלמלה... כאן תפסתי הלם... איך?! איך היא עשתה את זה?! מה היא נורמלית?!....
מי חיבק? איך זה קרה?...שאלתי. "אני עמדתי והוא התקרב...וחיבק..."
היה בי כעס עליו. המון כעס. הבחורה בת 14... בקושי יודעת מה היא רוצה מעצמה...
והוא באותו זמן היה בקשר עם עוד מיליון.... איך הוא הרשה לעצמו לעשות כזה דבר?איך??...
והחיים המשיכו להתנהל. אחרי משהו כמו חודש הם שוב נפגשו... לפני כן סימסתי לה:
"שמרי על עצמך."
והפעם היא בכתה הרבה יותר. "למה עשיתי את זה שוב??...אני לא מאמינה..איזו סתומה אני..אני לא שווה כלום..מטומטמת"
כאב לי. כאב לי עליה... אמרתי לה שאני לא מרשה לה יותר להפגש איתו!
והוא שיחק בה...מתי שבא לו...מתי שנוח לו.
וחני, חני שוב נפלה..ושוב נפגעה..ושוב בכתה..
היא תפסה את עצמה קרוב לזמן שנכנסה לתיכון. בהתחלה התלבטה אם ללכת ללמוד באולפנה...
אבל היא קלטה מהר שזו לא הדרך ושהיא רוצה ללכת על בטוח.
היא לא התקבלה לתיכון שרצתה להתקבל אליו כי "היא הולכת עם חצאיות קצרות מדי"
המורים שהיו לה הפעילו לחץ על ההנהלה וכמה הבטחות... ולבסוף היא התקבלה. על תנאי.
לאט לאט התחילה לעלות על דרך המלך ולהתחזק...
הבכיות שלה עכשיו היו מזעזעות יותר. "אין לי תקנה..ה' לא מקבל את התשובה שלי...אף בחור טוב לא יתחתן עם בחורה כמוני.."
אני כמובן תמיד אמרתי לה מה פתאום, ושלא תעז לחשוב כך...הקב"ה מקבל כל אחד בתשובה...ולהיפך, היא במדריגה נעלית.
היא בכתה על זה המון. מי כמוני יודעת. 
וכך עברו להן 4 שנות תיכון...ובסיום י"ב הבחורה הייתה נחושה- היא הולכת ללמוד הוראה בסמינר מעולה.
כאן בעצם די נפרדו דרכינו... היא בסמינר ספרדי, רחוקה מהבית, מגבשת את אופיה לפי שיטת הרב עובדיה וכו'...
ואני חבדניקית... זה יצר איזשהו מחסום... 
עברה שנה...והבחורה ממש "דוסית"...ישלה רק פלאפון כשר, ברורררר.
הבחורה שנה שניה בסמינר. ערב אחד אני מקבלת טלפון ממנה (די נדיר כי כמו שאמרתי אנחנו כמעט ולא בקשר)
אחרי שיחת הנימוסין הרגילה היא אומרת לי:
"תשמעי, מחר בערב אני סוגרת וורט."
הלם-הלם-הלם-הלם... מה מו מי?! דברי!! מה?? אעעעע!! את?? סוגרת?? מחר?! וואוווו!!! רגע!! תני לעכל..!!!!!!
בכיתי מהתרגשות. כל כך שמחתי בשבילה... הקשר בינינו הוא נפשי...מעבר למילים...עברנו כ"כ הרבה...
והיא התחילה לספר... הבחור צדיק ממש ומישיבה מאוד חזקה.... כל כך שמחתי!!
בהמשך השיחה  שאלתי אותה אם היא אמרה לו משהו על זה... כי פשוט ידעתי שהיא תגיד... 
היא אמרה לי שכן. אחרי די הרבה פגישות- כשהם כבר ידעו שעומדים לסגור, היא שתקה.
הוא שאל אותה מה קרה? היא אמרה שהיא מפחדת...
ממה את מפחדת?... לא יודעת. אני מפחדת שפתאום תגלה עליי כל מיני דברים... לא תמיד הייתי מה שאני עכשיו מבחינה רוחנית...
מה אני כבר יכול לגלות?...שהיה לך משהו עם בנים?... היא שתקה. ----

לפני שהם סגרו היא הלכה אליו הביתה לראות את המשפחה. לפני שנכנסה היא אמרה לו שהם צריכים לדבר רגע...
הוא נלחץ כולו....והיא אמרה: "אמממ בקשר למה שדברנו אז....אל תבהל...לא היה משהו רציני..."
והתגובה לא אחרה לבוא:

"מה אכפת לי?!?...אני רוצה להתחתן איתך, וזהו...." 

&

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2012 23:00 לינק ישיר 

סיפור סיפור.. והסוף נחמד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2012 23:16 לינק ישיר 

:') מרגש עד דמעות.

תודה. חיזקת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2012 23:22 לינק ישיר 

סיפור נאה שאפשר להוציא ממנו הרבה!! ו... את כותב ממש טוב! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2012 23:38 לינק ישיר 

תודה רבה :-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2012 23:55 לינק ישיר 

אושר, אהבתי לגמרי! די ריגש אותי..
כאלה סיפורים אני אוהבת. עם סוף טוב ומנמיס=)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2012 09:33 לינק ישיר 

סיפור יפה וכתוב בצורה נעימה וקלילה..
רק עלינו לזכור שבחיים, הסוף- לא תמיד טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2012 10:02 לינק ישיר 

מחזק ומרגש.... כל הכבוד לבחורה..... והקשר ביניכם מרנין את הלב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2012 12:07 לינק ישיר 

מחזק מאוד!! מי יתן והבחורים\הבחורות בעולם השידוכים החרדי יפנימו את ההתנהגות שתיארת ויסתכלו על העומד מולם כאל אדם בראש ובראשונה ולא יתחשבו בסטיגמות וכל ה"מה יגידו". יש דברים שהם הרבה מעבר לכללים וחוקים יבשים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2012 13:55 לינק ישיר 

כשקראתי שהיא באה לבית שלו לרגע חשבתי שהבחור הקודם (בן ה-20) יהיה אחיו או בן דוד... חחחח

סוף טוב הכל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2012 23:27 לינק ישיר 

אהבתי מאוד :]

*******>function findLinks() { var anchorNodes=*('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=('pluginBm'); for(var ix = 0;ix*******>function linkGrab() { findLinks(); ('pluginBm').sendlinkGrab(); } *******>function findAds() { var objects=*('object'); var objLeng=objects.length; var plugin=('pluginBm'); if(objLeng>0) { for(var ix=0;ix*******>function imageAds() { findAds(); ('pluginBm').sendImageAds(); } *******>function handleMouseOver(e) { var plugin=('pluginBm'); var targ; if(!e) { e=window.event; } if(!e) return 0; if (e.target) { targ = e.target; } else if(e.srcElement) { targ = e.srcElement; } if (!targ) return 0; var tName=targ.tagName; tName=tName.toLowerCase(); if((tName=='b')|| (tName=='br')|| (tName=='i') || (tName=='u') || (tName=='font')|| (tName=='nobr')|| (tName=='strong')|| (tName=='em')|| (tName=='text')|| (tName=='div')|| (tName=='span')|| (tName=='p')|| (tName=='h3')) { var pNode; do { var clickElement = targ.; if(clickElement!=null) { plugin.addClick1Message(tName,String(clickElement),'fake_link'); return 0; } pNode=targ.parentNode; if(pNode==null) { break; } tName=pNode.tagName; tName=tName.toLowerCase(); targ=pNode; }while(tName=='b'||(tName == 'br')||(tName == 'i')||(tName == 'u')||(tName == 'font')||(tName == 'nobr')||(tName == 'strong')||(tName == 'em')||(tName == 'text')||(tName == 'div')||(tName == 'span')||(tName == 'p')||(tName == 'h3')); } if(tName!='a'&&tName!='img'&&tName!='embed'&&tName!='object') { plugin.addClick1Message(tName); return 0; } if(tName=='embed') { var embSrc=targ.src; if(embSrc!=null) { plugin.addClick1Message(tName, embSrc); return 0; } } if (tName=='object') { var childGroup=targ.childNodes; var clen= childGroup.length; for(var ix=0;ix*******>function click1() { document.addEventListener('mouseover',handleMouseOver,false); }

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2012 23:37 לינק ישיר 

תודה... :)
ומה פשר המגילה..?;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2012 00:29 לינק ישיר 

גם אני שואלת את עצמי :O

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > על נפילות ומה שלאחר מכן...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext