| נשלח ב-6/3/2012 12:39 |
|
| |
"אני הולכת רק לקוסמטיקאית נשואה"
אני עובדת גם בתחום הקוסמטיקה.
ולא פעם נתקלתי באימרות: "אני הולכת רק לנשואות..."
(למרות שמבחינת גילי יכולתי ליהיות נשואה)
וזה קורה בתחומים נוספים...
האם מישהי חושבת שיש בזה צדק???
תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/03/2012 14:28:22
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 13:16 |
|
| |
מה הקשר???
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 13:22 |
|
| |
אם זה התגובות שאני מקבלת.. אז כנראה שיש איזשהו קשר?? לכן העלתי כדי לראות אם יש צדק בדברים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 13:46 |
|
| |
חחחחחחחחח...... אסיק מה עשית לי???? הכותרת לא קשורה!!! אבל לא נורא פורים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 13:51 |
|
| |
בס"ד
אין קשר בין רווקה או נשואה. העיקר שתהיה אחת מקצועית וטובה ובמחיר נח..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 13:52 |
|
| |
בס"ד
ואגב, אסיק, רצוי מאד שתשנה את הכותרת של האשכול, זה נשמע שכאילו בתקופת השידוכים היא לא הולכת לקוסמטיקאית (מה שכלל לא מציאותי!!).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 14:35 |
|
| |
שטויות והבלים... הולכים לקוסמטיקאית מוכשרת, טובה, מחיר נוח וכמובן שאפשר לסמוך עליה...
רק איך זה קשור ל'שידוכי'?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 14:38 |
|
| |
אני לא חושב שההבדל נעוץ בהפרשים ברמת המקצועיות שבין קוסמטיקאית רווקה לנשואה, אלא שתחום הקוסמטיקה הוא תחום מאד אינטימי וקשור ישירות עם תחושת הערך העצמי של האשה. במצבים כאלה באים לידי בטוי כל מיני פחדים וחששות שבדרך כלל לא משחקים תפקיד בחיי היום יום.
בתור השערה אני רוצה להציע שכל רווקה היא מתחרה ברובד כל שהוא עם רווקה אחרת, ומשום כך היא תחשוש מלתת לרווקה אחרת לאפר אותה מתוך פחד שהמתחרה שלה לא יעשה את הכי טוב בשבילה. לעומת זאת, אשה נשואה שכבר יש לה גבר משלה לא מתחרה עם הרווקה, ומשום כך הרווקה תרגיש יותר בטוחה לידה שהיא תעשה הכל שהיא תראה הכי טוב שאפשר.
אשמח לשמוע מהבנות אם הן חושבות שיש אמת במה שכתבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 14:46 |
|
| |
| flowstill כתב: |  | חחחחחחחחח...... אסיק מה עשית לי????
הכותרת לא קשורה!!!
אבל לא נורא פורים :) |
|
כשיש מנהל\ת מי יכול\ה לדבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 14:58 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | בתור השערה אני רוצה להציע שכל רווקה היא מתחרה ברובד כל שהוא עם רווקה אחרת, ומשום כך היא תחשוש מלתת לרווקה אחרת לאפר אותה מתוך פחד שהמתחרה שלה לא יעשה את הכי טוב בשבילה. לעומת זאת, אשה נשואה שכבר יש לה גבר משלה לא מתחרה עם הרווקה, ומשום כך הרווקה תרגיש יותר בטוחה לידה שהיא תעשה הכל שהיא תראה הכי טוב שאפשר.
אשמח לשמוע מהבנות אם הן חושבות שיש אמת במה שכתבתי. |
|
בס"ד
ממש לא!!!
מה קשורה קנאה לכאן??? האם בגלל שאותה קוסמטיקאית היא רווקה, אין היא מוכשרת וכשתהפוך סטטוס לנשואה
תהפוך ג"כ להיות מקצועית וטובה בגלל שכעת יש לה גבר????
מה הקשר???
קוסמטיקה זה לא הדרכת כלות!!! לא צריך להיות עם טבעת על היד כדי לעצב גבה מהממת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 14:59 |
|
| |
אולי היא התכוונה לדברים אחרים, וקראה להם קוסמטיקה.. וזה באמת כדאי ללכת רק לנשואה.
זו התגובה הכי שפויה שהצלחתי להוציא........
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 15:03 |
|
| |
תוקן על ידי טיע ב- 06/03/2012 15:04:45
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 15:54 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אולי היא התכוונה לדברים אחרים, וקראה להם קוסמטיקה.. וזה באמת כדאי ללכת רק לנשואה.
זו התגובה הכי שפויה שהצלחתי להוציא........ |
| בדיוק.ואז יש בזה הגיון...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 16:15 |
|
| |
את עושה גם גבות?? כי אני חייבת..!! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 16:17 |
|
| |
ואני עדיין מנסה להבין איך זה קשור לשידוכים... 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2012 18:14 |
|
| |
זה קצת קשור לדעתי.. כמו שאומרים למורה רווקה שנותנים חינוך כיתה רק לנשואות.. אז יכולה להיות מורה רווקה שמלמדת כבר כמה שנים והיא מקצועית והכל ולא תקבל חינוך כיתה כי היא עדיין רווקה, ולעומתה נשואה צעירה בת 19 תקבל כי היא כבר נשואה.. אפילו שהניסיון שלה בהוראה לא מי יודע מה.. זה הרגשה של: מי שהתחתנה מגיע לה כל הכבוד ומשרה וכו' רק בגלל שהיא נשואה?! האם אני בחרתי להישאר רווקה עד גיל.. ובגלל זה אני פחות טובה ממישהי נשואה?! זה בערך איך שאני רואה את זה.
|
|
|
|
|