| נשלח ב-18/3/2012 05:34 |
|
| |
מחשבה - "אולי יהיה משהוא יותר טוב"
יש לכם עצות איך לעביר את מחשבה שצצות אולי אם נחפש יש משהוא יותר טוב?
*השאלה פתוחה ל2 הכיוונים..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 07:34 |
|
| |
מאוד פשוט...
כשאתה מחפש בחורה לפי 'רשימת מכולת' אז אכן יכולות לעלות לך מחשבות שאמנם יש לי 'גבינה 5 %' וגם שמנת 1%' אבל מה עם החלב והלחם מחיטה מלאה וכ"ו.
אבל אם כשאתה מחפש חוץ מ'רשימת המכולת' אתה מקשיב ללב שלך לרגשות שלך ואתה מחבר את החיבור הריגשי הזה. כשהוא קורה אתה לעולם לא תאמר אבל מה עם החלב והלחם מחיטה מלאה. אתה רוצה אותה, את העיניים שלה, את החיוך שלה את הרגש המקסים שמציף אותך כשאתה רואה אותה וכ"ו...
ובכלל, לחפש על פי 'רשימת מכולת' חיובית אף פעם לא היה הצד שלי. כיוון שכל אחד מאיתנו רוצה כמה שיותר דברים חיוביים, ואף פעם זה לא נגמר... אבל אם נתכרז בדברים השליליים אלו שמפריעים לנו יהיה קל יותר. כשחיפשתי אני המטרה הייתה שתידלק נורה אדומה על הדברים שמפריעים אלו וכשזאת לא נדלקה או נדלקה וכובתה ע"י הסברים כאלו ואחרים הדרך הייתה סלולה... לרגשות...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 08:16 |
|
| |
אסיק, אהבתי. זה נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 11:40 |
|
| |
א. המשוואה הפשוטה, שאם תמיד תחפש שאולי יש יותר טובה, אז אתה תצטרך לעבור על כמה עשרות אלפים של בנות כדי להיות בטוח בזאת שהכי טובה, ואז גם אם תיפגש שלש פגישות כל יום עדיין תמצא את עצמך מזדקן בבית אבות.
ב. והעיקר, פגישות לא נועדו כי להכיר את הבחורה, משום שאין מציאות בעולם שתצליח להכיר את הבחורה בכמה פגישות (וגם לא בכמה שנים). כך, שעליך להבין שכל מטרת הפגישות נועדו לבדוק דבר אחד - האם יש לך מוטיבציה - חשק להשקיע בה או שלא. אם יש לך חשק ומוטיבציה, אז בשבילך היא הכי טובה, ואם לא, אז לא משנה כמה היא כלילת המעלות, תכלס איתה לא תצליח לבנות בית מושלם.
תזכור! אתה לא צריך בת זוג מושלמת, אלא בת זוג שתשלים אותך! והמדד לכך הוא אחד - החשק והכימיה שיש לך כלפיה ואיתה ותו לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 12:38 |
|
| |
מצטרפת למה שכתבו לפני חכמים ממני ואני אוסיף משהו קטן, אולי באמת תהיה מישהי יותר טובה לך.. אבל יש עוד אולי, שזה עלול להגיע רק אחרי 30 שנה.. אז המדד זמן גם כן עקרוני
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 15:54 |
|
| |
אני סוברת שברגע שככה אתה חושב, אז זה כבר מראה שזאת לא היא. אמורה להיות לך ההרגשה שאתה לא מוכן לותר עליה, ולא שאתה מרגיש שאתה מותר על משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 20:30 |
|
| |
וואי כמה הייתי חושבת את המחשבה הזו כשהתחלתי שידוכים...לקח לי זמן להבין שהמחשבה היא דבילית מארץ הדבילים! מכל הסיבות לעיל וכן מהסיבה שגם אחרי החתונה המחשבה הסו יכולה לבא..פתאום תפגשי גבר יותר רגיש/מתחשב/נאה/לענין וכו..ואז לא תחשבי את זה?חלילה!!למה?כי כשזה שלך המחשבה הזו פשוט לא יכולה לבוא..כפי שפרטו לעיל...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 21:00 |
|
| |
אני מבטיח -תמיד יהיו " יותר" אז אם אתם מוצאים מישהו מצויין ומתאים (לכם) תתפסו מהר שהוא (או היא) לא יחפשו "יותר"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 21:16 |
|
| |
נהניתי מכל רגע מהתגובות כאן...... סליחה על ה'ספאם' אבל הייתי חייב להגיד את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 21:24 |
|
| |
אם חושבים אולי יהיה טוב יותר..כנראה שכעת לא מרגישים מספיק..את אותה הרגשה..הידועה.. זה כבר סיבה להמשיך לחפש הלאה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 23:14 |
|
| |
| בקיצר כתב: |  | אני מבטיח -תמיד יהיו " יותר" אז אם אתם מוצאים מישהו מצויין ומתאים (לכם) תתפסו מהר שהוא (או היא) לא יחפשו "יותר" |
|

|
|
|
|
|