בית פורומים שידוכי חרדים

איך מוציאים בחורה מהראש ?!?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2012 21:44 לינק ישיר 
איך מוציאים בחורה מהראש ?!?

הוא נפגש איתה תקופה ארוכה. היתה שם אהבה ענקית. זה היה נראה כשידוך המושלם!! ואז היא החליטה לחתוך. הוא לא יכל לשאת את הדבר. ניסה לשכנע, התקשר, שלח הודעות ומכתבים. היא לא הסכימה לחזור. מאז הוא בדיכאון... מה מציעים לו? איך הוא יוציא אותה מהראש??!!?? כבר עברה חצי שנה והוא עדיין מנסה לחזור אליה... קשה לי לראות את זה... מה מציעים לו??

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2012 21:58 לינק ישיר 

אתה צריך להיות בטוח שהוא רוצה בכלל עיצה, יכול להיות שהוא פשוט נהנה להתבכיין ואתה הכי תעזור לו שרק תקשיב ותגיד כן, כן.
אם נראה לך באמת שהוא רוצה לצאת מהמצב, כיוון שעברה כבר חצי שנה -ולפי מה שאתה מתאר המצב שלו ממש חמור-הייתי מציע לו לנסות איש מקצוע. 

אהבתי את הדאגה, בהצלחה רבה. 

תוקן על ידי אחי23 ב- 22/03/2012 22:36:43

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2012 22:02 לינק ישיר 

על פי מה שאני מבין, הוא מאוד מאוד רוצה לצאת מהמצב הזה. ממש לא בקטע של בכיינות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2012 22:56 לינק ישיר 

גבר שמע לי הכל עניין של אגו ותאמין לי לי התפוצץ סיפור של שנה וחצי בפרצוף כל אחת שתמצא חן בעניך ותרצה אותך תשכיח אותה הכי חשוב זה להמשיך להיפגש והרבה אז קדימה רוץ טלפן לשדכנית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2012 23:54 לינק ישיר 

מפסיקים לחשוב עליה :p

תוקן על ידי נעמה10 ב- 22/03/2012 23:57:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2012 00:08 לינק ישיר 

אם תגרום לו להיפגש פעם או פעמיים עם אחרת הוא כבר ישכח מזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2012 00:11 לינק ישיר 

השאלה ששאלת היא בעצם למה אצל כולם הזמן מרפא את הפצעים ואצל אותו האיש אין הזמן מרפא.

ולדעתי,
הסיבה לכך היא כי הוא חושב שיש עדיין סיכוי, והמחשבה הזו לא נותנת למחשבות לשקוע. כמו שכתוב "גזירה על המת שישתכח מן הלב", אבל דברים חיים (למשל גלעד שליט) לא נשכחים, כי עדיין יש סיכוי.

צריך להבהיר לו שיעשה כל שבידו להחזיר אותה, וכל מה שמעבר ליכולתו הרי זה כאילו אין סיכוי. בנקודה זו הוא יצטרך כנראה קצת עבודה עצמית, לשכנע את עצמו שרק מה שבידיו הוא הסיכוי (כי לפעמים במצבים נואשים אנשים מתחילים להאמין במוזרויות כגון "אולי ניפגש פתאום ברחוב ו..." וכו').

לסיכום: לדעתי, עיקר העבודה לא צריך להיות על השיכחה אלא על הגדרת הסיכוי, כי זה מה שמונע מהזמן לעשות את שלו.

אחר כל כמובן זה לא יעבור מיד אלא הזמן ירפא אט אט, זה יכול לקחת חודשים. בפרק הזמן הזה מועילה עבודה על המחשבה, להסיח את הדעת מהמחשבות עליה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2012 01:58 לינק ישיר 

קודם כל, העצות של לצאת עם אחרת זה פשוט בלבול מוח ענקי.. דבר שני בתור אחד שמכיר את הסרט הזה, אין מה לעשות, אפשר לנחם לתת כתף, בשורה התחתונה הוא צריך להפנים את זה ולנסות לקבל את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2012 11:07 לינק ישיר 

מתוך חמשת שלבי האבל, נראה שהבחור עדיין תקוע בשלב ראשון. ראה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C_%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%A1

הזמן עוזר הרבה. שיחות נפש עוזרים הרבה. ואולי הבחור צריך להפנים שזוגיות פירושו ששני אנשים שואפים למקום משותף, ופה מכיון שהיא לא רוצה, לא יעזור כלום, וזה כמו שהורוח תשוב כבר כתב. בנוסף, אני חושב שהבחור צריך לקחת בחשבון, שבכל הקשור לזוגיות הרי שבדרך כלל, הנשים הן אלו שמתקשות יותר ליצור קשר, וגם ממהרות יותר לפרק קשר. זה לא משהו שקשור בהכרח אליו, אלא משהו שקשור בהרבה מקרים לבחורה. אז לא משנה מה הוא יעשה וכמה הוא ישתדל, יכול מאד להיות שלבחורה אין את היכולת ליצור קשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2012 12:42 לינק ישיר 

בס"ד

מוצאים את הראש מהבחורה ואוטומט' הבחורה תצא לך מהראש.
סתם סתם בציניות...

ברצינות,

בררגע שתהיה עסוק בעשייה וביצירה המספקת אותך וממלאת את כל יישותך שום שטות אחרת לא תיכנס לך כ"כ מהר לראש ומימלא לא תצטרך לעבוד קשה כ"כ כדי להוציא אותה מהראש.

יש?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2012 19:37 לינק ישיר 

אסיק_good כתב:

בררגע שתהיה עסוק בעשייה וביצירה המספקת אותך וממלאת את כל יישותך שום שטות אחרת לא תיכנס לך כ"כ מהר לראש ומימלא לא תצטרך לעבוד קשה כ"כ כדי להוציא אותה מהראש.

עוזר מאוד, פשוט להיות עסוקים.. ואחרי כמה זמן כבר רואים את הדברים באור אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2012 19:53 לינק ישיר 

עוד תופסת קטנה למה שכבר כתבו, היות ואין זה אלא רגש, וטבעו של כל רגש לרדת, להתפוגג ככל שפחות חושבים ומתעסקים עמו, לכן העצה הטובה ביותר למצב כזה היא: שייקח לו נושא אחד או שתיים שמאד מאד מעניינים אותו, שמעסיקים אותו, וכל פעם שעולה בלבו המחשבה, הגעגוע, הרצון, הכמיהה וכו', שמיד יסיט את מחשבתו לאותם נושאים שהוא קבע מראש.. וככה אט, אט הרגש ידעך ויתפוגג. 

בהצלחה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2012 16:10 לינק ישיר 

העיצות נשמעות טובות ומעולות, אך לא קלות לביצוע כלל וכלל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2012 18:23 לינק ישיר 

הזמן הזמן הזמן ורק הזמן.

מנסיון!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2012 18:36 לינק ישיר 

להזכירך, עברה חצי שנה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2012 20:13 לינק ישיר 

נשמע הזוי עד כדי כך להיכנס לדיכאון אחרי שהיא אמרה לא..
שילך לדבר עם רב שהוא מעריך על העניין. אולי הוא צריך קצת חיזוק באמונה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך מוציאים בחורה מהראש ?!?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext