| נשלח ב-25/3/2012 16:49 |
|
| |
לא להיראות יפה בפגישה ראשונה
שמעתי שיחת נשים(לא משנה כרגע הסיטואציה), אחת ההמלצות שנזרקו שם היא שהבחורה יכולה לנסות לבוא (הרבה)פחות יפה לפגישה הראשונה, וזה על מנת לבחון את הבחור האם ימשיך לפגישה הבאה מתוך מראה חיצוני, או הפנימי.
כוונתי היא, שבנות מן הסתם יעדיפו שהבעל 'יתפס' על האופי שלהם, למידות וכו', קצת יותר מאשר ליופי. אי לכך הגעה בצורה לא בולטת מדי יכולה להעיד על הבחור שמחפש הוא את הדברים העיקריים באמת, אם אכן יחליט להמשיך. בפגישה השניה אפשר גם להראות צדדים אחרים(כמובן שלא נוגדים את ההלכה).
בתור גבר אני חושב שיש הרבה חכמה בשיטה זו, אך החלטתי לשמוע גם דיעות נוספות, של נשים בעיקר. אולי הרבה יגידו שדבר זה יכול לגרום לשלילה מצד הבחור, שהיתה יכולה להימנע לו... סוגייה ארוכה שאין לי כח להכנס אליה. נא להתייחס לעצם השאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 17:13 |
|
| |
אני חושבת שאם בחורה היא יפה/נאה אז גם אם היא לא תתאפר ותתגנדר מדי עדיין אפשר לראות איך היא... בכל מקרה אני חושבת שבפגישות לא צריך להיסחף ולהגיע כאילו פורים אלא כמו שהבחורה נראית בערך ביום יום אולי עם טיפה יותר השקעה כדי שזה לא יראה קצת כמו זלזול מצדה זה כמו אם יש לי אוטו יותר מדי טוב אז אני יכולה לבחור אם להגיע באוטובוס לפגישה כדי שלא ידע שיש לי כזה אוטו או להגיע עם אוטו פחות טוב-רגיל ואז זה לא ינקר עיניים
תוקן על ידי די88 ב- 25/03/2012 17:23:01
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 17:25 |
|
| |
אני חושב שאם זה כמו שדי אומרת "טיפה יותר" זה זילזול, אמנם אולי זה לא נראה, אבל לבחור לצאת לפגישה זה הרבה התארגנות לא כמו בחורה אמנם אבל עדיין, להסתפר להתגלח לגהץ וכו וכו, לא לדבר על אלה שמנסים להסתיר מהחברים שזה פרק בפני עצמו :). כך שלטעמי בחורה שמזלזלת זה לא יפה ולא ראוי בחורה צריכה להשקיע אם כי לא צריך להסחף
תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 25/03/2012 17:27:11
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 17:36 |
|
| |
השאלה אם לעשות את זה זה טוב מבחינת הבחורה, לגלות קצת את הלך מחשבותיו של הבחור(לא דיברתי כרגע על איך הוא ירגיש, אם כי כמובן שיש לדון גם בזה) או שמא לא
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 17:41 |
|
| |
תראה בחורה אני לא, אבל אני חושב שרוב רובם של הבחורים ישימו לב לפנימיות ולא יסתנוורו מהחיצוניות.. אני רוצה להניח שבחורה שרוצה להבליט את זה כי זה מה שיש לה למכור הבחור ישים לב לזה, ואם לא אז "ענבי הגפן בענבי הגפן" ואם זו בחורה שיש לה את זה בין שאר הדברים שיש לה למכור היא תהיה מספיק ערה כדי לראות ולהבחין ממה הבחור התלהב.
תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 25/03/2012 17:45:53
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 17:44 |
|
| |
הבדיקות האלו, העמדת פנים, בסופו של דבר רק מזיקות לכל קשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 17:48 |
|
| |
תראה זה ברור שחיצוניות חשובה לשני הצדדים!! אני חושבת שאם בחורה רוצה לבדוק את זה אז שלא תכער את עצמה בכוונה או משהו כזה פשוט שלא תיסחף עם ההשקעה...לדעתי זה יספיק אבל שוב זה יכול להיראות לבחור כזלזול ואז זה כבר לא משנה מה היתה הכוונה של הבחורה זה כמו לאחר לפגישה כדי לראות את התגובה של הבחור אבל זה יכול להתפרש כזלזול ואולי עדיף לא לבחון את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 17:58 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | הבדיקות האלו, העמדת פנים, בסופו של דבר רק מזיקות לכל קשר. |
|
אמת!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 18:15 |
|
| |
אני בדעה שיש להופיע במראה פשוט ומכובד אולי קמצת מחמיא אבל לא יותר. שונאת את כל האלה שמתארגנות כמו לחתונה...
כמו שאמר בעל האשכול, אם האופי שלי יתאים לו אז הוא ירוויח עוד כמה בונוסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 19:06 |
|
| |
אני זוכרת שדברנו עלזה עם החברות....אני באופן כללי נוהגת להגיע מכובדת ובגדול להראות טוב בפגישה ראשונה(אין על רושם ראשוני..!) עכשיו: א. היות ואינני רוצה לשוטט במחשבתו של הבחור אפילו לדקה אם השידוך אינו שלי אני מקפידה להראות אפילו צנועה יותר מתמיד בראשונה.. ב. אם הספור ממשיך..(הלוואי!).אז בוודאי שכאן יש מקום להראות את עצמיהיותר מכל הבחינות. בכל אופן צריך להזהר מרישול כי זה ממש לא מכבד בעיני!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 19:40 |
|
| |
בעיני פגישה ראשונה זה הבדיקה הראשונית להאם הבן אדם מוצא חן בעיני מבחינת חיצונית הרי בד"כ אין שום דיבור יותר מידי עמוק המגלה פנים באישיות של הבן אדם ואופי וכ"ו ובגלל זה בחורה וגם הבחור צריכים לבוא ולהראות הכי טוב בעיני עצמם והסביבה ולכן להגיד שיקח את האופי ולא את היופי לא קביל בפגישה ראשונה אולי משניה והלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 20:03 |
|
| |
אני לא רואה את זה כסוג של בדיקה שאחרי זה תזיק לקשר.. בחורה צריכה להגיע לפגישה כשהיא נראית טוב. זה ברור. אבל בחורה שגם ככה תמיד נראית טוב, אם היא תתאפר ותתלבש יותר מידי, אז הבחור עלול להיתפס ליופי יותר מידי ולהתלהב ואז הוא משוחד בהערכה שלו אם באמת נחמד לו לשבת ולדבר איתה. בכלל, לבוש מגונדר מידי יוצר אוירה לא טבעית בפגישה הווי אומר בזבוז זמן
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 20:50 |
|
| |
אני בנורמל לא מתאפרת או מתלבשת יותר מדי לפגישות...
גם ביום יום אני לא ממש מתאפרת... ואם כבר זה רק להדגיש את מה שיש...
אני מאוד מתחברת לגישה הזו של פגישה ראשונה לבוא יפה- אבל סולידי... ואם הבחור עושה לי את זה אז לדפוק הופעה לפגישה שניה...
עד כה השיטה לא אכזבה אותי (:
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 22:58 |
|
| |
באמת!! לא להגזים בחורה תמיד צריכה לבוא במיטבה ולהרגיש טוב עם עצמה!!
ולבחון עם לבחור יש תוכן חוץ מעבר לחיצוניות.
אפשר בהחלט לבחון את זה דרך הדייטים בצורה פשוטה!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 03:58 |
|
| |
מצד ההשתדלות - צריך להתארגן לפגישה. אם בחור יבחר את הבת זוג שלו לחיים בגלל חיצוניות זו בעיה בסולם העדיפויות.
למרות.. שיש בחורים שכל ענייניהם הוא רק על האופי, אבל בלי חיצוניות ומציאת חן - יחששו להמשיך. מניסיון.
לא כדאי, לדעתי, לנסות את זה.
|
|
|
|
|