| נשלח ב-26/3/2012 18:34 |
|
| |
הפגישה הכי גרועה שהיתה אי פעם
אשמח לשמוע מהגולשים והגולשות על הפגישה הכי גרועה שהיתה להם,
תיאור של הפגישה, ומה היה בה שהיא היתה הפגישה הכי גרועה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 18:37 |
|
| |
אהמ.... לא הייתה לי פגישה גרועה עד עתה... מה זה אומר עלי? 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 18:39 |
|
| |
לא לחינם הניק שלך הוא ...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 19:31 |
|
| |
זה אומר שאלוקים אוהב אותך!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 19:32 |
|
| |
הפגישה הכי גרועה היתה... כשהבחור שלל כל מילה שאמרתי, גם אם חזרתי על דבריו במילים נרדפות.. חצי שעה ניסיתי לתקשר וחצי שעה רק הוא דיבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 19:45 |
|
| |
וואו....הפגישה הראשונה-ראשונה הכניסה אותי לטראומת פגישות... וגרמה לי לתהות למה התהליך המסייט הזה... מאז.. כבר עברו מס ליטרים של מים בנהרות גן-עדן והעניין משתפר מאחד לאחד... עד שיגיע ה-אחד...
והפעם הראשונה הזו היתה טראומטית כי הבחור לא היה הסגנון שלי בתכלית! יווווו...זה היה חבל"ז מה שהוא אהב...אני נסלדתי... וגם דיברתי המון... ו...איכס... זה היה גרוע... והקטע הדפוק בכל זה.. חוץ מהעובדה שמיד כשהגעתי הביתה אמרתי לאמא שלי לא!!!!!!!! בלי לחכות לתשובות ועיצות למיניהם...אז הוא אמר שכמעט שלא דיברתי... פחחחחחחחחחח הצחיק אותי... וזה עוד נושא שבחורים אומרים טענות כאלה טיפשיות לפעמים... שאני מתפוצצת מצחוק כשאני נזכרת בזה... טוב נו... יהיה טוב!...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:05 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | והקטע הדפוק בכל זה.. חוץ מהעובדה שמיד כשהגעתי הביתה אמרתי לאמא שלי לא!!!!!!!! בלי לחכות לתשובות ועיצות למיניהם...אז הוא אמר שכמעט שלא דיברתי... פחחחחחחחחחח הצחיק אותי...וזה עוד נושא שבחורים אומרים טענות כאלה טיפשיות לפעמים... שאני מתפוצצת מצחוק כשאני נזכרת בזה... טוב נו... יהיה טוב!... |
|
חח מסכימה איתך! בחורים, בדקו את עצמיכם לפני שאתם מתחילים לטעון טענות כאלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:06 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | וזה עוד נושא שבחורים אומרים טענות כאלה טיפשיות לפעמים... שאני מתפוצצת מצחוק כשאני נזכרת בזה... טוב נו... יהיה טוב!... |
|
מעניין למה בעיקר הבנות הן אלה שמכלילות הבנים ככה והבנים ככה, יוצא לי לשמוע את זה הרבה, והפוך שבחור יאמר כל הבנות הן כאלה או כאלה ומורידות על טענות טיפשיות וכדומה, לא זכור לי ששמעתי!
ומטבע הדברים אני הרבה יותר בחברת בנים בשידוכים מאשר בנות..
תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 26/03/2012 20:07:58
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:19 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | וזה עוד נושא שבחורים אומרים טענות כאלה טיפשיות לפעמים... שאני מתפוצצת מצחוק כשאני נזכרת בזה... טוב נו... יהיה טוב!... מעניין למה בעיקר הבנות הן אלה שמכלילות הבנים ככה והבנים ככה, יוצא לי לשמוע את זה הרבה, והפוך שבחור יאמר כל הבנות הן כאלה או כאלה ומורידות על טענות טיפשיות וכדומה, לא זכור לי ששמעתי!ומטבע הדברים אני הרבה יותר בחברת בנים בשידוכים מאשר בנות..
תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 26/03/2012 20:07:58
|
|
אולי כי בנות מדסקסות ביניהן יותר על הפגישות ומכאן הן יכולות ללמוד על האופי הגברי הטיפוסי.. [כמובן שיש יוצאים מהכלל!]
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:25 |
|
| |
ממש לא נראלי.. אנחנו מבלים שעות בלדסקס על פגישות ובחורות..
זה סתם כי יש לכן משו כזה להצהיר שכל הגברים דפוקים או משו כזה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:36 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | ממש לא נראלי.. אנחנו מבלים שעות בלדסקס על פגישות ובחורות..
זה סתם כי יש לכן משו כזה להצהיר שכל הגברים דפוקים או משו כזה |
|
את ההכללה הזאת לא אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:43 |
|
| |
גמני לא אבל זה מה שאתן עושות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:54 |
|
| |
הפגישה אחת הגרועות הייתה זאת שמיד כשראיתי את הזקן המתארך של הבחור חשבתי לעצמי ''חהל על הביטול תורה שלו''... ואז היינו צריכים למרוח פגישה מפגרת. ... זה היה לא לעניין... וזו רק אחת... על הגרועה ביותר יש לי אשכול...:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:07 |
|
| |
פוהדוס כמו שכשאתה אומר שאתה לא אוהב שמכלילים זה בגלל שאתה מכיר ויודע שזה לא ככה. גם אני אומרת את זה מסיבה דומה. אתה יכול להגיד "רוב הבנות" וזה לגיטימי. אבל "כל הבנות" זה לא לגיטימי! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:27 |
|
| |
כשנפגשתי עם אחת אגואיסטית, עם הרבה כסף ועם הרבה פרצופים חמוצים... צולית להכעיס, וזו הפגישה היחידה שאני מרגיש שסתם שרפתי ערב...
|
|
|
|
|